Njemački nacionalni kolapsung

Ovo na slici dolje je napredna liberalna mama u Njemačkoj koja se sada jako čudi što u vrtićkoj grupi njenog 3-godišnjeg sina od 25 djece samo 2 govore njemački. Mali se ne može uklopiti i socijalizirati. Pogledajte njen video s Twittera, ako razumijete njemački:

Ne razumijem njemački (osim poneke riječi u rečenici i ukupni kontekst), pa sam dok govori hipnotizirano buljio u njen nosni pirsing i u tako napredno ljubičastu kosu. Ili se ta boja zove “lila” ? Moram priznati da mi se pogled znao spustiti na bogato istetovirano nadprsje ove doslovne Lily Marlen.

Mamin društveni angažman

Lili-mama je svojevremeno pozdravila dolazak imigranata (vidi se tamo ispod crvenog kišobrana), a dok je prosvjedovala s lijevoliberalnim sumišljenicima protiv rasizma i ksenofobije.

refugees20welcome20sign20germany20credit20caruso20penguin20v1

A, ovdje dolje je mama-Lily dok je podupirala drugu jednu jadnu manjinu – na Gay paradi ponosa (stoji euforično u publici ispod onog drveta desno). Poslije parade svi su zajedno, i paraderi i ushićeni gledatelji, svi otišli demonstrirati protiv homofobije, islamofobije i nacista.

2018_csd-stuttgart-polit-parade-anmeldung

Mama Lily je do sada svaki puta glasovala za SPD (njemačka verzija SDP). Kao 100%-tni arhetip samohrane i samodostatne majke, nije imala vremena volontirati u Prihvatilištu za azilante, a što je iskreno žalila.

Ako ništa drugo, barem je na izborima imala veliko razumijevanje za Angolu Merkel kada je “otprla lesu” – da u Njemačku uđe ko god hoće, samo ako je došao sa puno prijatelja. A ne da kapaju jedan po jedan svaki sa svojim pašošem.

Situacija u vrtiću

U vrtićkoj grupi samo njen sin i još jedno dijete govore njemački. Ostalih 23 djece uopće ne razumiju njemački. Istodobno ta druga djeca mogu lako komunicirati jedni s drugima dok govore na svojim materinjim jezicima, a što njezin sin očito ne govori.

“Moj se sin mora prilagoditi drugoj djeci. Ovo nije integracija, dragi političari, integracija je malo drugačija “, kaže mama.

Žena je također izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da je jedva uspjela dobiti vrtić za svog dječaka, te da je to morala izvojevati sudskim putem. A roditelji “Muhammeda, Alija i kako se sve ne zovu” ne moraju ….Okupirana svojom pravnom bitkom na sudu zamalo da nije izgubila posao od kojeg živi.

Tvrdi da slučaj njenog sina nije izuzetak i prilično je uobičajen u Essenu, četvrtom najvećem gradu Sjeverne Rajne-Vestfalije u Njemačkoj, ističući da je dijete njezine prijateljice također jedno od samo dvoje djece u grupi koje nemaju imigrantsku pozadinu.

Kaže da je zabrinuta ne samo za sadašnju situaciju i dobrobit njezina 3-godišnjaka, već i za budućnost – u kojoj se boji da će joj se sin osjećati kao stranac u svojoj zemlji. “Bojim se, bojim se za budućnost mog sina i ne znam što dalje očekivati. Moj sin i ja se ovdje osjećamo kao stranci. Je li to bilo namjerno? ”

Rekla je  kako bi jednog dana mogla biti prisiljena iseliti se iz Njemačke.

Izvor: jihadwatch.org/2018/09/german-mother-says-we-feel-like-foreigners-only-2-of-25-children-in-sons-daycare-speak-german

Liberalizam je bolest

Sav svijet ima visoka očekivanja za “made in Germany”: njemački strojevi, njemački auti…. Međutim, kada ova Lily ode u mirovinu (a i puno prije), radno stanovništvo Njemačke će se drastično izmijeniti: biti će identično omjeru u vrtiću njenog sina: 2 Nijemca na svaka 23 imigranta (omjer će se s vremenom još više povećavati).

Nije teško predvidjeti kako će pomanjkanje originalnih Nijemaca u Njemačkoj utjecati na “made in Germany”. Bit će to “nekad bilo, sad se i ne spominjalo”. Otprilike kako danas spominjemo Feničane. Jer, da novopridošli imigranti imaju radne navike i radnu etiku slične njemačkima, ne bi njihove postojbine bile tako ekonomski zaostale. Zato će se uskoro to, zahvaljujući masovnoj imigraciji, iznivelirati.

Više nikakvi izbori ne mogu spasiti Njemačku, draga napredna Lily koja razmišljaš o iseljavanju na prezreni i manje napredni istok Europe. Čak i da dođe na vlast netko tko će baš sve (neintegrirane) imigrante deportirati, ostat će i dalje prisutan isti problem koji je i doveo do otvaranja vrata trojanskom konju: liberalizam.

Kada civilizacija postane liberalna (vidi Staru Grčku, Stari Rim), kada se prepusti hedonizmu i obezvrijedi obitelj (koja joj je temelj), kad ju primi imaginarni strah od prenapučenosti, kada feminizmom i sodomijom potrga suptilne muško-ženske odnose – ta civilizacija propada: ili biološki izumre ili oslabi feminizirana/tolerantna toliko da ju samo preuzmu biološki jači “barbari”. Proces je ireverzibilan, a početak je (ili uzrok ili indikator?) normalizacija seksualnih perverzija.

U jednoj od najsveobuhvatnijih studija o civilizacijskom padu, J.D. Unwin u knjizi “Seks i kultura” (1934) navodi da je glavni pokretač za uspon civilizacije stupanj čednosti žena pojedine civilizacije. Socijalni antropolog (Oxford, Cambridge), je proučavao 86 različitih kultura u rasponu od 5000 godina povijesti, te pronašao pozitivnu korelaciju između kulturalnih dostignuća jednog naroda i seksualne uzdržanosti naroda.

Prema Unwinu, tkivo društva prvenstveno je seksualne prirode, a heteroseksualna monogamija je najpogodniji poredak za planiranje, izgradnju, zaštitu i njegovanje obitelji. Ako se dovoljno heteroseksualnih partnera obveže monogamno, civilizacijska je energija usmjerena ka promoviranju najboljeg mogućeg društvenog temelja.

I bez izuzetka, svaka civilizacija koju je proučavao, dozvolila je da njen uspjeh izmijeni njen prvobitni moralni kod. Prema riječima Unwina, nakon što narod postane sve liberalniji u vezi sa svojim seksualnim moralom, taj narod gubi svoje jedinstvo, pokretačku silu i svrhu. (“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?“)

Drugim riječima “liberalna civilizacija” je oksimoron: kontradikcija poput “drvenog željeza” – budući da civilizacija propada postajući liberalna.

Mama-Lily ne razumije da je demografija sudbina. I korijen svega je u njenom lijevoliberalnom prihvaćanju (pod navodnim napretkom) svega što potkopava civilizaciju koju su joj preci podigli, sačuvali i ostavili u naslijeđe. Problem je što su njemačke Lily-mame bolesne liberalizmom i feminizmom. Liberalizam je bolest.  (Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala).

Unatoč obrazovanju, ona se svojom bolešću udaljila od zdravog razuma. Svaki imigrant, dok nezahvalno sisa resurse njemačke socijalne države, bolje od političara i svih lijevoliberalnih razumije stvarnost, i zna kako će ovo sve završiti:

Slobodni prijevod što imigrant govori Nijemcu:

Islam dolazi u Njemačku svidjelo se to tebi ili ne.
Tvoja kćer će nositi hidžab, njen sin će nositi bradu, ok?

A njena kćer će postati jedna od žena muškarcu s bradom.
Mi ćemo se sve više ženiti, vi Nijemci nemate djece.

Ako i imate, imate najviše dvoje djece, a mi napravimo 7 ili 8, OK kolega?

Imam prijatelja koji ima 22 djece s 4 žene, a?

Kolega, to nije naša greška, to je vaša greška
(…)
Alah je htio da vas mi tu ne osvojimo s ratom, nego s natalitetom, kao prvo.
A kao drugo mi ženimo vaše kćeri i kćeri vam počnu nositi hidžab.

Sada to moraš prihvatiti. Vidim mržnju u tvojim očima [smijeh…]


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: