Nećete vjerovati kako izgledaju izbori u “demokratskoj” Švedskoj

Može nekome izgledati čudno da Šveđani i dalje izabiru iste političke stranke koje im pune zemlju imigrantima – a koji polako izuzimaju pojedina područja iz državne vlasti. Kako to objasniti, kad imate slobodne demokratske izbore? Jesu li stvarno Šveđani toliko lud narod da ne vide propast?

Međutim, kada otkrijete kako izgledaju švedski izbori, sve postaje jasno. Ta navodno super-demokratska država ima, najblaže rečeno, vrlo zanimljive izbore.

Kod nas, primitivnih

Mi primitivni smo navikli da nas na glasačkom mjestu legitimiraju kako bismo dobili izborni listić. Vraga listić, to je plahta, na kojoj ćete kemijskom olovkom zaokružiti svoj izbor. Sve stranke su popisane na toj plahti i odabirete što želite.

Kažem “mi primitivni” jer švedsko veleposlanstvo uvijek ima što za prigovoriti drugima o demokraciji. Ili ako se sav narod istinski ne veseli Peder-paradi, kako to doliči.

Napredniji izborni sustav Švedski

Šveđani ne dobiju jedan listić sa svim izborima, već ima listića koliko i stranaka, te svatko na glasačkom mjestu sam rukom posegne za listićem one stranke za koju će glasovati. Ostale listiće izbjegava dodirnuti kao da su kužni.

Svaka stranka otisne listiće u svojoj prepoznatljivoj boji. I svaka stranka, a ne država, se mora pobrinuti da njeni listići budu pristupačni na svim izbornim mjestima – od mosta prema Danskoj do zamalo sjevernog pola. I još se nekako osigurati da napredniji birački odbor ne frkne vaše listiće u smeće. To pogoduje etabliranim parlamentarnim strankama, dok je nepremostivo za nove stranke.

Zanimljivo da EU nije imala primjedbi na takvo glasovanje.

Glasovanje kuglicama

Dakle, to švedsko demokratsko tajno glasovanje tajno je onoliko koliko i glasovanja kuglicama u FNRJ i drugim komunističkim zemljama sredinom 20.stoljeća. Kako je to funkcioniralo? Uzmete kuglicu, onda ruku stisnutog dlana uvučete u jednu kutiju (ispravna partija), pa u drugu kutiju (opozicija). U jednoj od njih ste ispustili kuglicu. Morate na kraju pokazati prazan dlan.

Slučajno bi se čulo u kojoj kutiji se ispustila kuglica. Ako ste bili blesavi, ispustili biste kuglicu u kutiju oporbe, baš kraj koje je stajao drug milicajac. Tu kutiju je narod iz milja nazvao “ćorava kutija”. Tko će ga znati zašto. Nije ovaj narod pametan toliko koliko i Šveđani.

Gdje je bilo glasovanje na katu zgrade, ćorava kutija je slučajno znala imati rupu kroz koju bi kuglica slučajno ispala u prizemlje. Onda je UDBA odmah vidjela kako je glasovao koji narodni neprijatelj. Da se tradicija ne zatre, drugo-ili-treće-koljeno potomci drugova iz UDBE su danas ravnomjerno raspoređeni po našim današnjim strankama. Od najsoroševskijih do najdomoljubnijih stranaka. Sve do vrha.

I tako KPJ uvijek dobiva garant 101% glasova na izborima.  https://www.vecernji.ba/vijesti/nekada-se-glasovalo-gumenim-kuglicama-966671

Švedske mogućnosti su neograničene

Svim ljevičarima su izgleda prirasli srcu baš slični sistemi glasovanja gdje se trudbenik nema što sramiti kako glasuje. E moji Švedijaneri! Vraga je to vaše tajno glasovanje tajno. Svatko vidi za kojim si listićima posegnuo.

Osim toga, lako možeš pokupiti i više tih listića s vrha. Priljepe se za prste.

No, švedska tajnost je zajamčena tako da ideš u boks gdje nitko ne vidi što točno zaokružuješ na listiću stranke kojeg su svi vidjeli da si baš uzeo u ruke. Isto tako nitko ne vidi da li ubacuješ više pripremljenih zaljepitih listića iz torbice.

I tako Šveđani izabiru iste političke stranke opet i opet i opet.

Brilijantno! I vrlo ljevičarski.

Čak i lucidnije od Staljinove “Nije bitno tko kako glasa, nego tko broji glasove”. Za Švedsku nije više ni bitno što je YouTube skinuo/zabranio reklamne vide-e nove oporbene stranke AfS.

Švedski hropac

Bojim se da su Šveđani predugo bili indoktrinirani, liberalizirani, te da im nema spasa, bez obzira na rezultate ovih izbora.

Jer, nije ta suicidalna imigracija došla s neba pa u rebra. Sav drugi moralni trulež je prethodio toj finalnoj tolerantnosti. Puno više bi se trebalo toga mijenjati, da se riješe progresivne gangrene. A to nisu spremni. Zato ovo može biti samo švedski zadnji hropac.

Jedan primjer je švedska policija.

Ali, bez brige, šerijatski zakoni će sve perverzije riješiti. Samo što to Šveđani atrofiranih amigdala još ne znaju.

Čvrstih uvjerenja da su predstavnici svjetske ‘moralne supersile’, Šveđani nastavljaju svoje opasno koketiranje sa svakim novim kulturnim eksperimentom. Je li to doista “progresivna” politika, ili je to put do nacionalnog kolapsa?

U Švedskoj se sve čini moguće, osim imati drugo mišljenje; neslaganje sa sveprisutnom društvenom porukom da građani moraju biti tolerantni za svaku novu kulturnu modu – od mikročipiranja da dopuštanja 4-godišnjacima da ih se indoktrinira u vrtićima s novokomponiranim pojmom transgenderizma.

Transgenderizam je uglavnom masovna pojava uzrokovana medijima, koja graniči s masovnom histerijom neprilagođenih klinaca. Uostalom, kako je moguće da takva radikalna promjena u ljudskom ponašanju – da muškarac može biti žena (i obratno) sve dok se “identificira” s tim spolom – kad je takva stvar bila apsurdna prije manje od desetljeća?

Čovjek se razvija milijunima godina i tek danas čujemo kako ljudi mogu zamišljati ‘seksualni identitet’. Mase će preuzeti bilo koju priču kao istinu ako se ponavlja dovoljno vremena.

Švedski škole također imaju tzv. knjige “naprednog mišljenja (forward thinking)”, poput “Hästen & Husse”, koja govori o čovjeku koji se odijeva poput žene. Njegov konjski drug, očigledno ne manje mentalno zbunjen, je “trans-vrsta” koji voli jurcati po kući zamišljajući da je pas.

Ludilo u zraku otvara državne granice

S takvim apsolutnim ludilom u zraku, nije čudno što je švedsko stanovništvo dopustilo da njegova vlada, potaknuta financijskim utjecajem Georgea Sorosa, otvori vrata za ilegalne bliskoistočne i afričke migrante.

Danas, dok švedske škole promoviraju svoje rodno neutralne modele, dotle vrlo mužjačke imigrantske bande stavljaju neke dijelove Švedske praktički izvan dosega vlasti. Hitna pomoć i vatrogasci ponekad trebaju policijsku pratnju prije ulaska u ‘osjetljiva područja’, osobito u nekim dijelovima u Malmu, švedskom 3. najvećem gradu.

Da nema imigranata namjerno uvezenih u rinfuzi, silovanje u Švedskoj bi pretrpilo pad od 90%. Švedohoror:

Ratovi imigrantskih bandi za prevlast su stalni podsjetnik na švedske propale migracijske i integracijske politike. Ovo je problem za (prvu feminističku na svijetu, kako sami kažu) vladu, u zemlji koja se ponosi time što je “humanitarna supersila”.

Unatoč bezakonju na ulicama, potpora za desničarsku stranku protiv imigracije navodno je pala na najnižu razinu od početka migracijske krize 2015. godine.

U svjetlu tih naizgled neodrživih trendova u ovoj “progresivnoj” nordijskoj naciji, treba postaviti pitanje: Koliko dugo se kulturni pokusi mogu nastaviti prije nego što laboratorij eksplodira?

Izvor: thedailysheeple.com/why-sweden-is-on-fast-track-to-national-suicide_052018

Švedska je ogledni primjer kako će za njom proći cijela Zapadna Europa.


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: