Tko će preživjeti 5G mobilnu mrežu?

Vatrogasci u San Franciscu kažu da su počeli doživljavati “neobične popratne efekte” nakon što je 5G oprema instalirana oko vatrogasnih postaja. Simptomi su problemi s pamćenjem i konfuzija. Kažu da su simptomi nestali kada su premješteni u druge vatrogasne postaje, bez 5G antena u blizini.

Ulični wireless

U Engleskoj, Gateshead, u porastu su reproduktivni i ostali zdravstveni problemi otkada je u gradu instaliran ulični wireless. Spontani pobačaji, porodi bez trudova, krvarenje iz nosa i nesanica. Bebe koje umiru u maternicama ako su ti transmiteri u blizini prozora spavaće sobe.

Štakori koje se u eksperimentu stavi u blizinu ovih antena dobiju rak.

Izvor: https://www.wakingtimes.com/2018/08/21/cancer-link-confirmed-in-largest-ever-cell-tower-radiation-study/

Ipak je najvažnije da se dečki mogu loptati s VR naočalama

Kako javlja “Bljutarnji list”, “U HRVATSKU STIGLA TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA Prvi put 5G uživo: dvojica poznatih nogometaša igraju na 5G mreži uz pomoć VR naočala!

Vau, kakav to mora biti super download da ova dva “radoslijepca” mogu zaigrati na male golove!

5g_pula08-130718

To što će me boliti glava, što ću biti smušeno zaboravan, malo krvariti  iz nosa i zaspati tek u 4 ujutro (ajde barem k’o muško ne mogu imati spontani pobačaj) – sve to je  mala cijena da bi dva nogometaša mogla igrati mali nogomet 1-na-1 s naočalima za virtualnu stvarnost (VR) preko zdravih očiju.

Zahvaljujući 5G tehnoljogiji, imat ćemo svi zdravstvene probleme “za pet” u realnom vremenu, ali i fenomenalne brzine downloada za loptanje u realnom vremenu.

health-risk-warning-surrounded-by-20-wlans-check-if-you-have-wifi-sickness-symptoms-125194

20.000 ne milja pod morem, nego 20.000 5G-satelita nad glavama

Ne’š se više moći sakriti nigdi. Pogotovo kada posiju 20.000 satelita u orbitu iznad naših glava, samo da se ova dvojica obnevidjelih mogu loptati u realnom vremenu u vlastitoj virtualnoj stvarnosti (vidi: “20,000 Satellites for 5G to be Launched Sending Focused Beams of Intense Microwave Radiation Over Entire Earth”)

Airplane mod

Neće više pomoći smanjiti radijaciju mobitela ako si staviš Airplane mod (vidi video: https://www.real.video/5805930620001 ) – jer će 5G antene biti posvuda po gradu posijane “na gusto”, budući da rade na puno višim frekvencijama. Bilo kuda – mikrovalka svuda !

U gore navedenom videu možete vidjeti razliku u razini zračenja mobitela u normalnom i u Airplane modu, a da baš ništa ne radite s mobitelom: razlika je drastična.

Zašto uopće moramo biti pristupačni u realnom vremenu? Neki ni na zahod ne idu ispustiti svoj “offline” u WC-školjku, a da za to vrijeme nisu pristupačni telefonski, SMS-ovski, mailom , na društvenim mrežama ili na webu. Međutim, kad smo u avionu, sasvim nam je OK što nemamo signala, pa ne niti možemo koga nazvati, niti tko nas, a niti si provjeriti mail, niti važne Fakebook objave.

Dok ste u Airplane modu, onaj tko vas nazove dobije glasovnu poruku “Osoba koju ste nazvali ne može odgovoriti na vaš poziv”. Nakon što izađete iz Airplane moda, dobit ćete od teleoperatera onaj SMS “Tko me zvao”, odnosno “Imate propušten poziv”, pa možete odmah uzvratiti poziv. Što i nije tako loše.

Ako se mobitel pak daje djeci u ruke zbog igrica ili pregledavanja fotografija, tada bi mobitel svakako trebao biti u Airplane modu.

Ma, neka i izboj zračenja u uho – samo da ne propustim čuti prvo zvono tamo

U normalnom modu, kada zovete nekoga mobitelom, ako imate EMF metar kraj sebe, vidjet ćete veliki izboj zračenja dok mobitel uspostavlja vezu, a da još ne zvoni. Tek potom to zračenje opadne.

Međutim, svi mi stavimo mobitel odmah na uho (uz glavu) čim otipkamo broj. I onda čekamo kad će “tamo” početi zvoniti. To je pogrešno. Nemojte ga staviti odmah na uho, nego malo pričekajte da prođe najveće zračenje zbog uspostave veze s najbližim tornjevima – a ne da vas odmah opali punom snagom po glavi stanovnika.

Informacije: https://whatis5g.info/

Pametne kuće, pametne stvari… za bedaste ljude

Taj 5G je važan zbog super downloada, zbog IoT (“internet of things”), zbog pametnih kuća (i stvari), zbog uličnog wirelessa… a najviše da se ona dvojica iz blJutarnjeg mogu loptati u virtualnoj stvarnosti.

Povijest rezultata opčinjenosti tehnološkim progresom

5G nije prva stvar u koju društvo slijepo uskače zbog nečije zarade, Evo svojedobnih reklama za azbestna dječja odjelca, za radioaktivne kreme za lice, kokainske kapi za izbijanje dječjih zubića, za DDT, za liječnike kao uzor za pušenje cigareta

Jednoga dana će jednako glupo izgledati i hvalospjevi za 5G mobilnu mrežu mikrovalnu koju nam spremaju.

22a7676da53299b9a1527ae09a4691f3
Reklama za dječje odjelce od AZBESTA
132717_original
Reklama za RADIOAKTIVNU kremu za žene. Što može biti senzualnije od žene koja ti noću svijetli u krevetu od noćne kreme?
16-vintage-drug-advertisements-that-would-definitely-be-banned-today-6
Reklama za pomoć djeci kod izbijanja zuba: KOKAIN. Samo 15 ondašnjih centi !
smoking
Reklama tvrdi da liječnici najviše vole (pa mora da su i najzdravije) upravo cigarete CAMEL

 

2715aba60de5a70ca75c9f6150f0ea44
Zaštitite svoje dijete od napasnih insekata – samo ga pospite s DDT-jem !

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: