Katolička Crkva ima gay-problem, a ne problem pedofilije

Nakon vijesti “da je 300 katoličkih svećenika u Pennsylvaniji (SAD) seksualno zlostavljalo 1000 djece (pretežito muške) u periodu od 1964.”, treba reći “bobu bob, a popu pop”: Ne radi se o problemu pedofilije, nego o tome da Crkva već dugo vremena ima gay-problem.

Problem homoseksualnosti u Crkvi – a ne problem pedofilije

No, glavni mediji ustraju u terminu “pedofilski skandali” Katoličke crkve, budući bi spominjanje homoseksualnosti ovdje uprljalo(?!) javno stvorenu krasnosliku o homoseksualnosti kao o samo još jednom alternativnom načinu života, nečemu normalnom i hvalevrijednom.

Traženje “mladog mesa” je sasvim uobičajeno za homoseksualno promiskuitetno ponašanje (“Neporeciva povezanost pedofilije i homoseksualnosti“). Ovih 1000 žrtava je prvenstveno muškog spola (ups!). Npr., recimo ovaj nadbiskupski zagrljaj se teško može zvati pedofilskim kad je “dijete” za glavu viši od tebe (zar je to klasična pedofilija?):

mccarrick_victim
Nadbiskup (ex-kardinal) Theodore McCarrick sa “štićenikom”

Prema studiji iz 2004., 81% svećeničkih žrtava je muškog spola i 78% su postpubescenti. Kako to da izvjestitelji i dalje govore o pedofiliji, kad se radi o pretežitoj pederastiji, tj. “međugeneracijskom” homoseksualnom seksu s mladim momcima? Vrlo slične brojke su i u najnovijem Slučaju-300: 74% je muških žrtava, od toga pederastija u 82% slučajeva (privremena statistika):

pa_grand_jury_report_stats_1_645_408

Za LGBT pokret ne bi bilo zgodno da se radi o pederima u crkvenim redovima. Nije problem što to zvuči loše po Crkvu. Problem je što zvuči loše po pedere.

Riba smrdi od glave

(1) Da ste vi onaj koji se bori sa svojim homoseksualnim porivima, a “šef” vam o homoseksualnosti izjavi (kao da nikada nije otvorio Bibliju) “Tko sam ja da sudim” – zar ne biste konačno otpustili kočnice?

(2) Da ste homo-svećenik i vidite kako novi papa degradira i čisti iz hijerarhije sve svećenike koji se protive homoseksualnosti – zar ne biste otpustili svoje homo-kočnice pred poželjnim vam ministrantima?

(3) Da ste sve-ćenik/homo-ćenik, i vidite da papa na sinodi perfidno promiče homoseksualnost – zar vam ne bi bilo milo oko srca – kako je stiglo vrijeme da se više nećete trebati stidjeti svojih tajnih fekalnih susreta?

(4) Da ste homoćenik i vidite da vaš “šef” poziva (umjesto da ih izbaci iz službe zbog hereze) baš one svećenike koji otvoreno promiču “inkluziju” homoseksualaca u Crkvu (kao što su to već učinile gotovo sve zapadne nazovi-kršćanske crkve: “Crkve koje prihvaćaju homoseksualnost su odbacile kršćanstvo“), te koji promiču brisanje 2000-godišnje crkvene/biblijske tradicije po pitanju sodomije – to bi vam bio razlog za slavlje i dobre gay-orgije, zar ne?

De-ja-vu vremena Borgia

Vratimo se na to kako je uopće izabran (prvi u povijesti jezuit) Jorge Bergoglio za papu. Za izbor je zaslužna vatikanska gay-mafija. Točka. Sve je evidentnije da je podmetnut kao kukavičje jaje. I sada imamo de-ja-vu vremena Borgia i rimokatolički “let iznad kukavičjeg gnijezda”.

Postoji predskazanje (vizija sv.Malachy-a) da je Franjo posljednji papa. Da će se Crkva kao institucija raspasti, postati opet mala, prognana i mučenička (a što bi se lako moglo desiti u islamiziranoj Zapadnoj Europi koju podrškom imigraciji zaziva papa). Vremena su se čudno promijenila: prije su pape ohrabrivale križarski pohod za vraćanje kršćanskih zemalja. Podsjećam se na futuristički tekst iz 2015. : “Post-sinodska Katolička crkva i post-migrantska Europa”

A što konkretno radi ovaj posljednji, a možda i zaista posljednji papa?

  • Revolucionarni ljevičarski papa Franjo (kojega više obožavaju lijevoliberalni mediji i politička elita nego katolici koji misle svojom glavom) – on se umjesto s homoseksualnim skandalima Crkve bavio religijom globalnog zatopljenja i s CO2.
  • Umjesto da spašava kršćane od istrebljenja u Africi i na Bliskom Istoku, on pere noge muslimanima i promiče isla-migraciju u Europu.
  • Umjesto da se zamisli zašto je AIDS uzrok smrti 1000 američkih svećenika u zadnjih 15 godina – on šalje državnog tajnika Vatikana na sastanak Bilderberga.

Što to sve govori?

trump-pope-obama
Jedan od ove dvojice predsjednika SAD (lijevo) je uveo istospolni brak i muškarce u ženske WC – stvari suprotne katoličkom nauku s kojima bi katolički papa trebao biti duboko nezadovoljan

Nekome je možda teško zamisliti da neprijateljske joj snage mogu preuzeti vrh i strukture Crkve. No, za lakše razumjeti zamislite da se u inicijalno domoljubni HDZ infiltriraju udbaši-drugo-i-treće-koljeno.

Zapravo, kad bolje promislim, to i ne morate zamišljati. Eto, tako se i Crkvi desilo da su se liberalni uvukli u Vatikan. A nema liberalnijih liberalnih od gayeva, kojima padaju sve moguće ograde.

Papa Benedikt je odstupio zbog vatikanske gay mafije

17.12.2012. je papi Benediktu XVI uručen dokument od 300 stranica. Kakav to dokument može u roku tjedan dana nagnati jednog papu da odstupi? U tjednu prije Božića je odstupio.

A baš kada je dolazio na dužnost 2005., rekao je “Molite za mene, da ne pobjegnem u strahu od vukova”. Na kraju je ipak morao pobjeći od vukova.

Zanimljivo kako su lijevoliberalni mediji uvijek prikazivali papu Benedikta izabranim slikama s dubokim podočnjacima asocirajući na crkvenu pedofiliju. I to baš oni koji su već na slijedećoj stranici promovirali homoseksualnost kao novo-normalno. Zanimljivo, zar ne?

Ti vukovi su se poslije pobrinuli da se izabere papa Franjo. Spomenuti dokument je razotkrio lobističku mrežu – mrežu (unutar isususovaca i salezijanaca) ujedinjenu na temelju (homo)seksualne orijentacije (“Papa Benedikt je odstupio zbog vatikanske gay mafije – nakon ovoga ćete shvatiti Sinodu i sve što će se dogoditi“).

Besposlen pop jariće krsti

Besposlena Katolička crkva na Zapadu se pretvorila u Homo-katoličku crkvu.

Dok u područjima svijeta gdje se moralo boriti za opstanak – gotovo da nije bilo takvih homoseksualnih crkvenih problema. Gayevi radije ne ulaze tamo gdje je čupavo, nego tamo gdje je “hajlajf”.

Mora se priznati da bez “čiste” Katoličke Crkve ljudi ne bi uspjeli preživjeti komunizam u Istočnoj Europi. Isto tako, samo zahvaljujući franjevcima se očuvao hrvatski nacionalni identitet za vrijeme svih vlastodržaca.

Da, cijelo vrijeme postoje dvije Katoličke crkve: Tradicionalna Katolička i Homo-Katolička.

Homo-Katolička crkva vodi sa 1:0

Ova danas jača ekipa ima u svojim redovima papu i svu hijerarhiju koju si je postavio oko sebe – nakon što ga je pederska internacionala pontificirala.

Kada je Franjin Vatikan službenio izjavio da “homoseksualci imaju darove i kvalitete za ponuditi kršćanskoj zajednici” (očito treba nakon 2000 godina malo doraditi Bibliju: “Gay Biblija” već postoji“), valjda je mislio na sodomitske kvalitete svojih 300 američkih liberalnih svećenika i na njihove napore da uvođenjem u ovaj životni stil regrutiraju što više novih mladih homoseksualaca.

“Novo-straga-pelcovani” homoseksualci bi onda donijeli još više “darova i kvaliteta kršćanskoj zajednici”. Stoga je licemjerno da ih Vatikan i papa sada osuđuju – kada su samo nesebično radili na tome da kršćanska zajednica dobije još više tih homoseksualnih “darova i kvaliteta”.

Takva “episkopalna sodomija” je do sada koštala Crkvu 4 milijarde dolara za odštete žrtvama. Čini se da spomenuti “darovi” očito nisu besplatni.

. . .

Ostavljam članak nedovršenim. Jer degutantna priča nije gotova.

Pregled članaka o temi “uvođenje homunizma u Crkvu” na linku: https://homunizam.wordpress.com/category/crkva/


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: