Švedsko ljudilo (ili patološki altruizam)

Stadu nema spasa kada dovoljan broj grla oboli od fatalne bolesti. A Švedskom stadu spasa nema. Dosegnuta je kritična masa bolesnih. Jesu li masovno oboljeli od Stockholmskog sindroma ili se radi o švedskom ljudilu… u svakom slučaju uzrok je liberalizam s feminizmom.

Evo ovdje jednog oboljelog grla kako odbija sjesti u avionu jer se istim avionom imigrant (iz Afganistana) deportira natrag. Lijevoliberalni plješću što je plavokosa ustaša hrabro ustala u avionu.

Ova kokoška očito ne vidi nikakvu opasnost u pridošlicama iz druge kulture koja im otvoreno ne želi dobro, već ih kane preuzeti. Uzgred, ovaj konkretni imigrant za kojeg se plavokosa čuča zalaže je bičevao ženu i dvije kćeri s električnim kabelom. Ali, hipnotizirani liberali ne žele ništa podrobno istraživati. Za njih je svaki obojenac odmah dobar, a svaki bijelac odmah loš (jer je privilegiran), pa se ništa tu ne treba istraživati.

Atrofirana amigdala ovoj plavojki onemogućuje da vidi da je Švedska postala svjetska prijestolnica silovanja. (bit će da se zato više iseljavaju Šveđanke nego im feminizirani Šveđani).

swedishrapevictim_answer_2_xlarge2ChLL81aWMAA6xB3

Ova bolest, švedsko ljudilo, daleko više pogađa žene. Civilizacija lijepo napreduje samo kada održava ravnotežu muškog i ženskog principa. Kada ženski princip počne potpuno prevladavati, zahvaljujući feminizmu, onda se i politika više vodi emocijama nego hladnim razumom. (Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?)

screen-shot-2015-10-30-at-11-31-06-am

Evo i friških vijesti o jadnim pridošlicama kako se zabavljaju u njenoj zemlji.

Lepi auti lepo gore

Novi “mladi tamnoputi Šveđani” pale parkirane aute sinkronizirano na više lokacija istovremeno. To se zove Car-B-Que, najprikladnije prevedeno “auto-roštiljada”.

39108250_1853779408047119_5322241722795687936_n-702x459

https://voiceofeurope.com/2018/08/breaking-inferno-in-sweden-as-youth-gangs-make-coordinated-arson-attacks-at-three-locations/

60   80   100 auta je izgorjelo sinoć. Sinkronizirano na 8 različitih područja. Sve to podjseća na ratne zone.

Majmuni

Majmuni imaju urođeni strah od zmija i specifičnim glasanjem upozoravaju jedni druge na zmije. Nekako iz iskustva znaju da im zmije nisu prijatelji. To bi se zvalo “zdrav razum”. Međutim, ako se majmunima odstrani amigdala, oni će promijeniti ponašanje i bezbrižno će se igrati sa zmijama.

U ljudskom društvu je primijećeno da lijevoliberalni imaju atrofiranu amigdalu. Zbog toga ne vide opasnosti po sebe. (“Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala“)

Atrofiranje amigdale u populaciji je fenomenalan način kako priroda zaustavlja jednu civilizaciju i daje priliku novim civilizacijama.

Liberalizam je bio obilježje kraja svake propale civilizacije, još od Stare Grčke i Starog Rima. O istospolnim brakovima Nerona i o perverzija Kaligule ne treba govoriti. Za Grčku, Camile LaPaglia kaže da su kipovi isprva pokazivali muževnost, dok su na kraju postali ženskasti, “nudlasti” (noodle) (4:30)

Tko bi rekao da su odnosi spolova presudni za razvoj i održavanje civilizacije.

Još:

“Švedistan: Policija pozvala silovanu maloljetnicu da dođe preuzeti silovateljev kondom”

“Švedski put u ništavilo”

“Država koja je otišla u švedsku materinu”

Per perversia ad islam”.

“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?”

“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? (2.dio)”

“Žene “zapadnjače” i imigrantska “kriza””


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: