Velika Britanija uvodi komesare sveučilišnim profesorima

Velika Britanija zaista fascinira. Kao da je neki produžetak Obamine liberalne Amerike. Sve liberalno se sa malim zakašnjenjem evo istresa poput cunamija na taj otok. Politička korektnost lijevoliberalnih, transgenderizam… baš sve što je imalo kulminaciju za vrijeme Obame – upravo je sada u zenitu u Velikoj Britaniji. (Mentalno bolesni zdravstveni sustav britanski)

Mora da britanska sveučilišta nisu toliko zaposjednuta od šezedesosmaša kao u SAD, jer ovoga o čemu govorim nije bilo čak niti u SAD pod Obamom: Svi muški sveučilišni profesori, sijedi bijelci , dobit će mentore. Starim profesorima će, kao da su “osobe s posebnim potrebama” (kako se to već liberalno kaže nije-šija-nego-vrat),  biti pridodane mlade mentorice, isključivo propadnice etničkih manjina. Da, čuli ste, svi će dobiti mlade kolegice, isključivo ne-bjelkinje da ih one podučavaju političkoj korektnosti. Mlade ne-bjelkinje će podučavati bijele i sijede stare profesore kako bi se ovi riješili svojih rasnih i spolnih stereotipa i predrasuda zaostalih. Vrli novi svijet.

To se zove reverzni mentor

Uobičajeno je da stariji podučava mlađega, budući ima više iskustva. U zemlji britanskoj se to okrenulo: mladi će podučavati starije, e da bi stariji bili otvoreniji za (rasnu/seksualnu) različitost, a i riješili se gender-stereotipa.

Mlade tamnopute mentorice će biti, bez sumnje, educirane po ljevičarskoj gender ideologiji, odnosno, identitetskoj ideologiji.

Dobra vijest

Dobra vijest je da stari sveučilišni profesori neće morati sami plaćati političke komesare, već će se to sve financirati iz novca poreznih obveznika britanskih.

Ovi komesari podsjećaju na film “Lov na Crveni Oktobar”, gdje su kapetanima sovjetskih podmornica uvijek pridodavani komesari. Jer, politička korektnost uvijek zahtijeva i komesare. Kulturalni marksisti su doveli maoističnu kulturnu revoluciju na britanska sveučilišta.

Kako se hrvatska politička elita često ugleda u Veliku Britaniju, nije nemoguće da i naši sveučilišni profesori dobiju s vremenom svoje “reverzne mentore”. Doduše, mi nemamo njihov rasni problem, ali zato imamo Istanbulku, tako da bi se starije profesore moglo educirati da budu otovoreniji za gender ideologiju.

Velika Propast Velike Britanije

Već sada su Britanci manjina u nekim gradovima (London,Leicester, Luton i Slough, a najvjerojatnije već i Birmingham). Stoga ne čudi da imaju muslimana za gradonačelnika ne samo Londona, već i još nekoliko gradova.

Uh, tko bi rekao da će imigracija dovesti sada i do ponižavanja svaučilišnih profesora!

Velika Britanija će biti Velika Propast, zahvaljujući desetljećima uvoza drugih kultura iz svojih kolonija. Velikoj Britaniji nema spasa, samo to oni još ne znaju. (Velika Britanija preminula od političke korektnosti (godinama zataškivano multikulturalno silovanje 1400 engleskih djevojčica, novinaru 13 mjeseci zatvora s muslimanskim cimerom))

S islamizacijom je na otok stigao jedan novi običaj: polijevanje s kiselinom. Od 2015 nekih 2600 slučajeva, tj. svaki tjedan 15 ljudi bude zaliveno kiselinom. Od toga 73% u Londonu, iako u njemu živi samo 12% od ukupnog stanovništva.

 

1385377346_mks6y0_600

Rane od kiselina su prije bile prilično nepoznate i liječnici su se morali posebno obučavati da bi se zdravstvo prilagodilo progresu multikulturalnosti. Žene su posebno ciljana skupina. Najmlađe kisenom poliveno dijete je imalo 3 godine. To su ozljede za cijeli život.

Također, multikulturalnost je donijela Velikoj Britaniji i multi-ubadanja noževima. Zabilježeno je 40147 napada nožem u godini dana. Policija više ne istražuje neke zločine, ali zato istražuje verbalni delikt po društvenim mrežama. Kako demografska statistika predviđa da će do 2066 bijeli Britanci bili manjina u Velikoj Britaniji, tako je policiji važnije posvetiti se ksenofobnim verbalnim deliktima Bijelobritanaca.

1065018210

Britanija je svijetu donijela nogomet, a sada i običaj ubadanja noževima i polijevanja kiselinom.

Izvor: https://www.theamericanconservative.com/dreher/olds-old-white-men-miserable-justice/


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: