Normalizacija pedofilije u (zapadnim) medijima već dobro napreduje

Trulež je nezaustavljiv. Iste one faze normalizacije homoseksualnosti mogu se vidjeti sada i za pedofiliju. Pedofili traže povratak pod LGBT kišobran – odakle su iz taktičkih razloga bili privremeno sklonjeni. ( Neporeciva povezanost pedofilije i homoseksualnosti )

nambla-1

Kao što su sodomiti re-brendirani u seksualnu orijentaciju, sve kao jadni i diskrimirani, tako se danas i pedofile re-brendira u “osobe koje privlače maloljetnici  (“Minor Attracted Persons”). Kraticu MAPS ćemo sve više viđati.

Kao što je sve počelo sa sodomitima kroz “diskriminaciju”, tako “The Prevention Project” širi ideju da “Svatko zaslužuje potporu” u dva pravca:

  1. da postoje različite klase “pedofila” za različitu dob djece što treba biti prihvaćeno od društva,
  2. da “ne-napadajući pedofile” treba hvaliti zbog činjenice da još nisu napastovali dijete.

Otprilike kao okupljanje u strukovno udruženje “osoba koje privlači podmetanje požara”, gdje ih se mora hvaliti i cijeniti što još nisu podmetnuli požar.

Pod prvi pravac se definira pedofila kao odrasloga kojega, eto,  ni kriva ni dužna. privlače pred-pubertetska djeca, podijeljeni u infantofile (koje privlače samo bebe!!!), hebefile (koje osjećaju privlačnost prema djeci sa stidnim dlakama) i efebodile (koje proivlače vaša starija djeca).

Na web-stranici se govori o zamišljenom pripadniku ove jadne neshvaćene populacije:

Najprije, da bude jasno, “John” zapravo nije zlostavljač djece niti je seksualni prijestupnik. Pojam “seksualni prijestupnik” je pravna konstrukcija koju netko dobije kao rezultat da je pronađen krivim i osuđen od pravnog sustava zbog seksualnog zlostavljanja nekoga.

Umjesto toga, “John-a” privlače djeca i on želi pomoć da bude siguran u društvu. On je predan prevenciji seksualnog zlostavljanja djece tako da govori protiv toga i daje potporu globalnoj prevenciji seksualnog zlostavljanja djece na društvenim medijima. Zašto “John” ne bi zasluživao podršku putem terapije? Uostalom, izolacija i depresija su poznate da povećavaju rizik da netko učini nešto što bi mogao požaliti.

Novi termin je NOMAPs ili “Non-Offending Minor-Attracted Persons”. Prevention Project se zalaže da bi individue trebale se osjećati sigurno dok dijele svoje seksualne atrakcije prema djeci bez da strepe u društvu jer “istraživanja također pokazuju da nekoga može provlačiti dijete bez da ga neizbježno i seksualno zlostavlja”.

Stranica ne citira o kojem se “istraživanju” radi, ali daje link na blog čovjeka koji tvrdi da je “non-offending, anti-contact pedophile.”  Tvrdi da bi pedofili trebali imati isti tretman kao LGBT zajednica i da bi pedofilija trebala biti prihvaćena kao dodatna seksualna orijentacija.

Kaže taj: “Većina ljudi ovih dana vrlo simpatizira borbu mladih homoseksualnih tinejdžera, i srećom u mnogim sredinama imaju puno prihvaćenosti i potpore koju trebaju, te imaju puno uzora iz prošlih čupavih vremena. To teško da je slučaj s mladim dječacima i djevojkama koji otkriju – obično u stravi – da ih seksualno provlače mlađa djeca” piše Wiggins, citirani bloger.

On tvrdi da mnogi pedofili shvaćaju svoje seksualne želje kada su još djeca i da proces otkrivanja je gotovo isti kao i svaka druga seksualna orijentacija – uključujući heteroseksualnost.

9795816

Ovi tribuni desenzibiliziranja za pedofilije ne govore o tome da kada ga kao odraslog privlači dijete ili beba (a koji jednostavno nemaju kapacitet tzv “pristanka”). Isto tako činjenica da kada je dijete zlostavljeno ili silovano, to rezultira dugotrajnim fizičkim, emocijalnim i mentalnim problemima što će imati utjecaj na dijete do kraja njegova života. Dovoljno je pogledati staitstiku homoseksualaca, gdje velika većina priznaje seksualno zlostavljanje u djetinjstvu (“Kako dolazi do homoseksualnosti”).

Globalna elita će pedofiliju sve više promovirati. Jer, krajnji rezultat je depopulacija, gdje žrtve svojim novim seksualnim “identitetom” ispadaju iz reda produžavatelja vrste. Oni su poput vinskih mušica s kratkim rokom trajanja.

U ljevičarskim medijima The Independent, jedan terapeut primjećuje da mnogi pedofili ne prihvaćaju da je išta loše imati seks sa 6-godišnjim djetetom.

Da čak kada čitaju izjave žrtava koje govore o “stravi, anskioznosti, godinama mokrenja u krevet, pokušajima samoubojstava, nemogućnosti više vjerovanja odraslima i nemogućnost bilo kakvih intimnih odnosa”, pedofile koji su odgovorni za zlostavljanje to ne dirne i nastavljaju opravdavati svoje užasne aktivnosti.

Ideja da ove monstruozne individue koje uništavaju živote djece kako bi imali privremeno zadovoljenje, i onda nalaze da ništa lošega nema u njihovim aktivnostima, te da bi trebali prihvaćeni u društvu – to može sada zvučati apsurdno. Ali, proces desenzibiliziranja počinje u pokušajima normaliziranja individua koje JOŠ nisu počinile ovaj užasan čin, nego JOŠ fantaziraju o tome i otvoreno promoviraju svoje želje. Tvrde da njihov bolesni poremećaj treba biti prihvaćen kao oblik seksualne orijentacije.

Ovo je zastava pedofila koju ćemo sve više viđati u medijima elite:

dgwhi0qw0aaepgc

Izvor: freedomoutpost.com/normalization-of-pedophilia-goes-mainstream-child-molesters-rebranded-as-minor-attracted-persons

Proces desenzibilizacije za pedofiliju je već viđen na početku homoseksualizacije Zapada i svatko je mogao lako predvidjeti da će se ići dalje. Jednom kada brana popusti, ne može se spriječiti da sve ne krene “u k****”. I ovo nije prva civilizacija čiji pad je time obilježen.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: