Imigrantski pogled na Istambulsku konvenciju

Mi ne doći u Europu zbog pedera. Iako se to može činiti tako: gdje najviše peder-parada, tamo i nas dođe najviše. Po istini je da ondje gdje žive oni koji pripuštaju pedere, ti pripuste i nas. Oni koji se ne vesele pederima, ti ni nas ne pripuštaju. Zato može izgledati da mi idemo ko muhe na to govno, baš tamo gdje je najviše pedera. A zapravo je suprotno; mi brzo riješiti govno.

Mi doći jer nas Angola Merkel zvala da dođemo

i da će dati eura ako dođemo i radimo djecu bijelim ženama koje ne žele rađati djecu. Jer fali djeca. Ovo presmiješno: Najprije su si bili utuvili u glavu da je previše stanovništva, pa su se pederizirali, feminizirali, abortirali i medicinski-potpomognuto-samoubijali.  Samo da ih bude manje i da spašavaju planet. Bili su i previše uspješni u prorjeđivanju svoga stada, pa sad iznenada Mutti Mrkelica vidi da ih je premalo ostalo za dvoriti onemoćale bijele penzionere. Sada mi uskačemo na njihove jasle.

Žele nas ovdje zbog našega sjemena. Jer su sami jalovi ili su pederi, pa ženama nema ko pravit djecu. Bez djece, plemenu nema budućnosti, a sad vide da djeca ne izlaze iz pedera, nego samo iz žena – a koje su se ovdje dobrano uzjogunile.

Pederi ne dobri za selo

oni su sluđeni ljudi. Od nji’ nema djece koja će se brinuti za roditelje u starosti. Oni nemaju nikakve svrhe na zemlji, suva grana i ruglo su za oči Alaha, a i opasnost za stražnjicu. Ako si ratnik, moraš se paziti od neprijatelja, a ne da se bojiš da te netko ne zaskoči straga. Zato bijelačke vojske sve slabije: više paze svoju stražnjicu, debeli su i ne mogu više trčat. A pederi su toliko sluđeni da im nikada dosta stražnjica. Na ništa drugo ne mare u životu. Zato ih mi zatučemo kamenjem ili ako imamo neku visoku građevinu da ih bacimo s nje. Mi to sluđenima radimo iz samilosti.

Bijeli ubijaju svoje starce, svoje najmudrije – kažu iz samilosti. Bijeli ubijaju i djecu u utrobama – kažu isto iz samilosti, te da znaju da imaju izbor i spase planetu od svojih gena. Kada mi ubijamo ove sluđene iz čiste samilosti, bijelci se jako uzrujaju.

Sada čujemo da se Zapad još jače razbolio i svi pričaju o Istanbulskoj konvenciji. To im je najnoviji glavni zakon koji štiti žene od rađanja, te budalaština da svaki peder može u mislima odabrati kakva će vrsta pedera biti i da ga onda cijelo selo mora zvati imenom što ga je on zamislio. Dok se ne predomisli. Sada će u zatvor trpati svakog onoga tko pedera oslovi kako se pederu ne sviđa. Očito su im pederi nametnuli tu konvenciju i truju im djecu. Ne kamenujemo mi pedere bez veze. Naši stari znaju da nema ništa dobra kada se pedere pusti da rade što hoće.

Bijeli su toliko zauzeti s konvencijom, a ja bih im reko da mogu “Manite se ćorava posla. To ništa nije po šerijatskim i prirodnim zakonima i ništavno je. Sve ćemo mi to bacit kada preuzmemo kormilo nad vašim poludjelim stadom.”

Mi stvarno došli u zemlju luđaka. Što vidimo ovdje, to neće vjerovat u našem selu.

Spajanje obitelji

Dok tako džabalebarimo, čekamo da vlasti pozovu da nam dođu naše žene. Oni to zovu spajanje obitelji. Čim bude dozvoljeno, meni će poslati moje 3 žene, a koje moji roditelji već traže po Afganistanu, Siriji, Iraku i Africi.

Oni naši koji su tu već malo dulje, lijepo su se snašli i napreduju. Preuzeli su pod svoje neke gradske kvartove, drže se svi skupa i lijepo žive životom na koji su navikli u svojoj postojbini. Od državog poreza na bijelce dobivaju eure po svakoj ženi i po svakom djetetu, bez da moraju kopat ili tjerat stado na pojilo. Ovdje je sve puno lakše: voda curi iz zida i svuda ima signala za mobitel. Još samo da ne moramo gledat ove degenerike i suzdržavat se od ogoljenih žena, bio bi to raj na zemlji. Al’ sredit ćemo to već, kažu naši najpametniji.

Imamo kulturoloških nesporazuma

Bijelima čudno ako si saperemo guzicu na česmi. Pa normalno da se obrišeš s rukom, neš valjda s pustinjskim lišćem i kaktusima. Njima je čudno ako se poseremo nasred pločnika ili u bazenu.

Da, bijeli su jako osjetljivi na govno. Neće se rukovat s nama, a rukovat će se s pederom koji je rovario drugome po guzici. Ja to ne razumim. Nerado se rukuju s nama jer misle da smo netom prije obrisali si guzicu. A ako bih reko da sam gej i queer imigrant, onda odmah nema problema s rukovanjem.

Sa njiovim ženama mi se ne rukujemo, jer razgolićene kurve ne služe za rukovanje. Zato ih mi svojim čoporima lovimo po gradovima. Bijelima je potpuno nepoznat koncept čopora. Svaki se drži za sebe i niko nikom ne pomaže. Najveselije se provedemo kada dohvatimo neku koja nas je onomad pozdravljala s transparentom “Refugee Welcome”. Žene im više ne džogiraju, po noći sve slabije izlaze u grad, otkazuju se degenerični koncerti… uglavnom, već pozitivno utječemo na Europu.

Na početku su nas sve zvali izbjeglicama iz rata u Siriji. Čak i crnce. Mi pod izbjeglicama smatramo žene i djecu, a Europljani u 20-godišnjim Alahovim vojnicima vide izbjeglice. Da pukneš od smijeha, ali za sada ne smijemo pucati. Osim toga, ako bijelim vlastima kažeš da si dječačić, oni stvarno povjeruju. Ljudilo !

Zašto su nas pripustili?

Puno smo razmišljali zašto su nas bijelci pripustili k sebi – i nismo došli do logičkih odgovora. Ni najstariji i najpametniji naši ne mogu dokučiti kako je do toga došlo, nakon što smo 1400 godina pokušavali prodrijeti uz toliko krvi naše i njiove – oni nas sada pozvaše sami unutra.

Ako u slabo plodno stado prihvatiš plodniju sortu, nakon nekog vremena će cijelo stado biti od nove sorte.

Ako dopustiš u polju da ti se razmili korov, nećeš uskoro imati žeti ništa do li tog korova. To bi morali znati i Europljani, pa ipak čine sebi štetu – a nama dobro. Nevjerojatno. Kao što lud čovjek si želi skončati život, tako to radi ovaj cijeli ludi bijeli narod. Nije nam jasno kako su poludili, od čega i kada to. Bojimo se da se to i nama ne bi desilo jednoga dana. Jer, možda je to od njihove vode ili zemlje.

Ono što nas pomalo brine jest da mi ne znamo pravit sve te stvari što ih sada uživamo, a oni su napravili. Bijelaca koji to znaju napravit uskoro neće biti. Morat ćemo trgovati sa Žutima, a koji nas ne puštaju ni blizu. Prvi znak da su bijeli poludili je bio kad su sve što su znali raditi preselili da se radi kod Žutih. To su prikladno nazvali glupalizacija. Sva sreća za nas. Tako da ćemo od Žutih moći kupovati mobitele. Inače bi s bijelima izumrlo svo znanje i svi mobiteli.

Njihov najnoviji glavni crkveni nije normalan: ljubi nam noge

Već nas je toliko ovdje, da uspijevamo izabrati gradonačelnike Londona i drugih gradova.  U drugom po veličini gradu u Engleskoj, Birmingminaretu nas ima više nego njih. Naši minareti niču na mjestima njihovih zvonika. Njihovi svećenici su puno i sami pederi. Mora da je tu cijeli problem. Jedno propovijedaju drugo rade. Oni napastuju dječake, zove se pederofili, i normalni ljudi više ne puštaju djecu da idu u crkve na Zapadu. Njihov najnoviji glavni crkveni nije normalan: ljubi nam noge. Taj je sišo s Marsa: možemo mi ubijat bijelih koliko hoćeš, taj gudi po svom. Očito da bijelci više ne primaju zaštitu od svoga Boga koji ih je štitio stoljećima. Zato će sada dobiti svoga boga. Ne samo da smo sada stigli do Beča, nego i sve do Švedske.

Čeka nas lijepa budućnost u Novom vrlom svijetu. Kada dođe čas, one domoroce koji još nisu bezdjecno izumrli mi ćemo zatući – lude ljude mi smatramo stokom. Da, ludi su. Jer, ne bi nas pripustili u svoje selo da nisu ludi. Nema drugog objašnjenja – do ludila.


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: