Gay profesor umro za vrijeme mumifikacije

1530448964269

Ovo na slici je kalifornijski sveučilišni profesor Doran George (48) koji je preminuo za vrijeme seksualne igre sa svojim homoseksualnim prijateljem (koji mu nije i intimni partner), s holivudskim direktorom Skip-om Chasey-em (60+).

Profesor na “LGBT studijima” je nesretno stradao umotan u foliju (to je prozirna folija kojom se omataju sendviči za izlete i hrana u frižideru). To se u LGBT zajednici, ako niste znali,  zove rekreacijska mumifikacijska bondaža.

hollywood-mummy-hed

Homoseksualnost je poremećaj gdje se prirodni seksualni nagoni izvrću u perverziju. Neispunjeni, oni uvijek traže nešto novo. Tako su iskoristili suvremene tehnike ambalažiranja za svoje perverzije.

Teško je laiku reći za kojega od ove dvojice sodomita je postupak mumifikacije bio veći užitak, ali očito da im sama analnost više nije bila dovoljno ispunjavajuća.

Profesora je njegov holivudski partner omotao plastičnom folijom od glave do pete, baš kao paletu. Paleta je ona konstrukcija od dasaka koju viličar natakne, vozi i podiže na police u velikim trgovačkim centrima tipa Metro. Na tu paletu se stave proizvodi i omotaju prozirnom plastičnom folijom da se sve ne raspadne pri prevoženju.

Ljevičarska narodna: “Pervertiti svih zemalja ujedinite se!”

U tom LGBT seksu mumifukacije, holivudski direktorski partner je izbušio uvaženom profesoru samo male rupice u foliji za nos i za usta – sve po Pe-eSu ove jadne diskriminirane seksualne manjine. Valjda safaladiranje obojici predstavlja užitak: i bušaču folije i folirantu.

Priznajem da je neznalici malo teže uživiti se u principe ove seksualne igre, odnosno pojmiti što je tu seksualno uzbudljivo. Vjerojatno hodanje po rubu gubitka svijesti – što ukazuje na (samo)destruktivnost perverznih seksualnih poremećaja. Čini se da su pervertiti svih zemalja ujedinjeni u korištenju ove kobasičarske tehnike, ne samo gejevi. Ima tu lezbijki, biseksualnih i onih na privremenom heteroseksualnom radu.

Nakon  normalizacije homoseksualnosti jednostavno nema više granica: nema gdje bi se crta više mogla povući. Stoga nakon transgenderske kampanje očekujte poligamiju, incest, zoofiliju…

LGBT pokret kojeg je iznjedrio liberalizam ne može se zaustaviti u uništavanju tkiva društva. Bilo je dovoljno normalizirati homoseksualnost s tzv. istospolnim “brakom”… i  sve odlazi u istom smjeru u kojem je otišla i civilizacija Nerona – kada se svečano javnocarski vjenčao istovremeno sa ženom i s muškarcem (liberalno čak i za današnje pojmove). I… nakon toga je trebalo proći 1500-2000 godina da se opet “otkrije” vodovod.

Dva topla prijatelja salamiraju jedan drugoga

Profesor je nađen mrtav u sobi holivudskog mogula opremeljnoj kožnatim nekakvim stolcima s remenjem, metalnim kavezom, stolom za medicinski pregled sodomitskih šupljina i tzv. križem sv.Andrew-a…

Sveučilišni profesor, prezimena George (nije koristio osobne zamjenice), osim što je nađen omotan kao sendvič, imao je lanac zaključan s lokotom oko vrata.

Kako su se drugovi zaigrali

Dva topla prijatelja su stigli oko 14:30 u stan, te su oko 16:00 sišli u “tamnicu” i posvetili se bandažnom ritualu koji je uključivao okove s lokotom oko profesorova vrata, te penisni pojas nevinosti (što god to bilo). Direktor je nastavio mumificirati Georgea-bez-osobne-zamjenice od glave do pete s plastičnom folijom i ljepljivom trakom, samo s rupicama kod usta i nosa.

U 18:20 holivudski mudonja primjećuje da partner-profesor u njihovoj igrici više ne reagira kako bi mumija trebala. Nakon pobliže inspekcije rupica otkriva da profesor ne diše. Zove 911. Stiže Hitna i nalazi profesora kako leži kao safalada na trbuhu. Krenu odmatati foliju i ljepljivu traku s kojima je bio poslužen kao sendvič. Mrtvi profesor je gol, s određenim uređajem na penisu, u slobodnom prijevodu penisnim nevinosnikom (“pennile chastity cage”) koji onemogućava erekciju.

U ovoj naprednoj sado-mazo igri “master” jedini ima ključ uređaja. Time ima potpunu kontrolu nad svojim seksualnim robom: da li će i kada će taj moći imati erekciju.

Nakon profesorove smrti ostali su ucviljeni: a) direktor-kobasičar, te b) profesorov LGBT-partner Barry Shils s kojim je inače živio. Kao što je uobičajeno u LGBT zajednici, neposlovni partneri su imali dogovor da su dozvoljene seksualne aktivnosti i izvan njihova partnerstva. Stoga je direktor iz Holimooda postao profesorov stalni drugar za igranje. Igrarija je trajala 7 mjeseci, sve dok profesor nije izdahnuo, odnosno tehnički bolje rečeno nije mogao udahnuti.

Patolog nije uspio otkriti što je bio uzrok profesorove smrti i holivudski direktor nije optužen. Bit će da su mu holivudski zelembaći uzrokovali privremenu profesionalnu amneziju. Komentari smatraju da se radi o efektu anakonde, koja toliko snažno stisne žrtvu da ne može propisno udahnuti.

Akademski rad profesora-žrtve

Profesor je podučavao mlade studente na UCLA (kalifornijsko sveučilište). Mediji ne otkrivaju na kojem odsjeku i koji predmet. Tek ustrajno istraživanje otkriva da je bio na “LGBT studijima”. To je dakle danas jedno područje visokog obrazovanja, a zbog kojega roditelji izdvajaju novce ili se diže studentski kredit. Ne znam zašto, ali me sve to akademsko jako podsjeća na katedru našeg seksologa Štulhofera na Filozofskom. Ili su to Političke znanosti, ne znam… jer je to isti ideološki kuple-raj.

Inače, naš paletirani sveučilišni profesor je doktorirao na tezi: “Osvajanje prirodnog tijela: Univerzalni pojedinac u vježbanju somatskog plesa”. To je sigurno vrlo značajni doprinos znanosti, s kojim si je zasluženo priskrbio DR-titulu. S ovakvim korisnim znanjem se zaista može lako naći posao u realnom sektoru, zar ne? Eto, to su društvene znanosti koje se financiraju iz novca poreznih obveznika. Nekako slutim da su i diplomske teme na Štulhoferovoj katedri slično intonirane – ali moguće da se i varam.

040-london-pride-2017-matt-baume

Profesor George (rođen kao Duncan Gilbert u Britaniji), je imao uspješnu karijeru kao dijete u glazbenoj komediji u Velikoj Britaniji. Pridružio se “Culture and Performance Ph.D programu” na sveučilišnom odsjeku “Svjetskih umjetnosti i kultura” u 2008. Bio je uspješan queer imigrant iz Velike Britanije.

Na tom odsjeku su razvijali ekspertna znanja iz područja LGBT i istraživanja invalidnosti (u glavu?) – te je 2014. stekao spomenuti doktorat (eto, kao da čitam biografiju člana neke naše nevladine istanbulske udruge).

Velika Britanija je puno izgubila, a SAD puno dobile s ovom migracijom. Queerigrant je predavao nekoliko predmeta studentima željnim znanja iz područja svoje ekspertize. Bio je predan društvenoj pravdi (“social justice”).

Eto, nesretno stradao velikan i uzor. Sado-mazo zajednica je utučena. Da li će se LGBT zajednica moći oporaviti od gubitka? Avaj.

Izvor: http://www.powerlineblog.com/archives/2018/06/academic-absurdity-of-maybe-all-time.php

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: