Tko širi gripu? Cijepljeni emitiraju 530% više gripo-virusnih čestica svojim dahom

Znate onaj nonsens kada mediji kažu da gripe i sličnog zaraznog ima zbog one manjine koja se nije cijepila???

Hajte molim vas, ako je to cjepivo zaista tako djelotvorno, onda bi bilo logično da su oni koji se nisu cijepili na evidentnom gubitku i svi odreda bolesni, dok su cijepljeni zaštićeni i ne razboljevaju se.

Kako to da se cijepljeni razboljevaju od toga protiv čega su cijepljeni?

I kako to objasniti, a tu nezgodaciju pretvoriti u svoju cijepljefilnu pobjedu?

Nije neizvedivo. Istom logikom koja prihvaća 72 spola, te da se spol može promijeniti snažnim zamišljanjem… istom takvom logikom nije problem ustvrditi da su se procijepljeni razbolili zbog onih koji se nisu “zaštitili” cjepivom. ‘Em ti takvu zaštitu !

U “ispuhu” cijepljenih ima 530% više zaraznih čestica

I onda se, zamislite, netko sjetio mjeriti “ispuh” gripo-virusnih čestica iz usta/nosa cjepljenih i necjepljenih. Pogodite tko širi više gripe, odnosno tih griponosećih aerosolnih čestica?

Ta-da…oni koji su cijepljeni !

Dakle, ako vas netko napadne da ste “sebični” jer se ne cijepite, čime (nekom čudnom uvrnutom lijevom logikom) dovodite u rizik one koji su se uredno cijepili (??? znam, znam, zvuči kao da onome tko izjavi ovakvu nelogičnost treba luđačka košulja), onda mu recite da se vi ne cijepite iz altruističkih razloga: jer ne želite pojačano emitirati čestice i širiti bolest, a što čine procijepljeni.

Ne kažem da su sva cjepiva takva, no kada se uključi interes kapitala soroševskog tipa, onda se i moguće dobre stvari lako izopače – samo zbog zarade.

vaccine2bingredients2bknown2btoxins2bcancer2bcausing2bcompared2bto2bhalloween2bapple2bbeka2bmc Da netko pokuša dati vašem djetetu JABUKU u koju su ubrizgani ovi sastojci, da li biste mu dozvolili ? — neurotoksini: živa, aluminij, formaldehid, stanice pobačenih fetusa, karcenogeni: Polysorbate80, GMO bakterije+DNA

 

Beeeeeeeeeee

Kad vidite ovu deklaraciju cjepiva dolje, onda s pravom pomislite da je cijepljenje zapravo testiranje inteligencije populacije. S obzirom na plan depopulacije, to ima smisla. Ne koriste oni uzalud termin “imunitet stada”. (herd)

flulaval-vaccine-insert-no-controlled-trials-640
…nema kontroliranih istraživanja koja bi demonstrirala smanjenje gripe nakon vakcinacije…

thedailysheeple.com/flu-vaccine-bombshell-630-more-aerosolized-flu-virus-particles-emitted-by-people-who-received-flu-shots-flu-vaccines-actually-spread-the-flu_012018

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: