Gardasil (HPV) slikom PRIJE i POSLIJE

Do sada su samo djevojčice imale “čast” grčiti se na podu nakon primljenog cjepiva Gardasil (HPV). Sada će i britanski dječaci moći završiti u invalidskim kolicima. Tko kaže da seksualna revolucija neće biti super stvar za farmaciju? Ova cjepiva država skupo plaća iz novca poreznih obveznika. To je vrlo uspješno javno-privatno partnerstvo.

Cijepljenje, sada i dječaka, je valjda odgovor na za elitu poželjnu homoseksualizaciju društva. Jer, apsolutno svi homoseksualci su nositelji HPV virusa.

Alexis Wolf s uvodne slike prije/poslije je 6 godina nakon cjepljenja uništena:

Tko kaže da Gardasil nije 100% učinkovit ?

“Omogućivši” joj konvulzije cjepivom, Big Pharma je postigla da je Alexis zaista sada 100% sigurna da neće dobiti nikakvu spolno prenosivu bolest, uključujući HPV.

Izvor: http://healthimpactnews.com/2013/a-ruined-life-from-gardasil/

Gardasil uzrokuje da imunosni sustav napadne mozak.

Što reći nakon ovih scena nego “Bemti takav navodni “lijek” !”


Aj’mo malo o omjeru koristi i štete

Do sada se moglo samo opovrgavati uspješnost Gardasila time da zapravo postoji 200 tipova HPV virusa, a ne jedan ili par njih od kojih kakti taj otrov kofol “štiti” impregnirajući mozak s aluminijem.

Jedna nova švedska studija pokazuje da je povećana učestalost cervikalnog karcinoma povezana…(ta-da)… s povećanom stopom HPV procjepljenosti. Kod žena koje nisu bile cjepljene nije zamijećen porast, dok je kod onih koje su bile cjepljene povećana učestalost ovog karcinoma.

Čini se da cjepivo zapravo reaktivira uspavane vrste viruse. Nastup karcinoma je stoga invazivniji.

Neki naivci još sumnjaju da su cjepiva sredstvo elitističke kontrole/depopulacije stanovništva

Svaka nova, nakon Grdasila trzajuća djevojka, znači mali pozitivan korak u depopulaciju. Svaki novi gay je mali pozitivan korak u smjeru depopulacije. Kao i svaki ovisnik, drugim riječima svaki liberal…

Današnja elita nije ništa drukčija od one iz vremena Stare Grčke. I tada je elita tvrdila da je previše stanovništva na svijetu. A ondašnja populacija mediteranskog svijeta je bila zapravo smiješno mala. Bogata elita svake epohe jednako misli, to se ne mijenja. Oni su uvijek na pravoj strani povijesti.

Što se tiče navodne prenapučenosti, meni to zvuči ovako: mi u Zagrebu imamo određeni broj žohara. Mediji onda senzacionalistički ustvrde da na Filipinima buja ogromna količina žohara, te da shodno tome ukupna svjetska populacija žohara zapravo eksponencijalno raste, da će eksplodirati. Kako su resursi ograničeni, oni će početi jesti nas. Liberali se izbezume na tu kataklizmičku vijest. Panika. Napredne liberalne žene izjavljuju da nije humano rađati djecu i donijeti ih na svijet pred nadolazeću katastrofu…Feministice ništa ne izjavljuju jer nitko nije zainteresiran da im pravi djecu. Uglavno, očito je potreban globalni UN plan depopulacije žohara, s jednom globalnom vladom i bez nacionalnih vlada i granica. Odlučuju da nas se sve počne zasipavati odozgo s DDT-jem ili još bolje napalmom – kako bi nas spasili od predviđene sigurne jezive smrti zbog najezde žohara. Zbog toga se mora privremeno obustaviti sprejanje s chemtrailovima.

A ja konzervativan si mislim: tu nešto nije uredu…jer čekaj, što ja i moji žohari imamo s populacijom žohara na Filipinima? Zašto da me UN truje i zaprašuje, da bi me, kako kažu, “spasili”?

Tako je s prenapučenosti, a tako je i s napalm-cjepivima. Ili jednostvnije rečeno “Bemti ‘LIJEK’, s takvim nuspojavama !”

Izvor: https://www.activistpost.com/2018/05/cervical-cancer-increases-since-hpv-vaccines-per-swedish-study.html

 

 

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: