Država koja je otišla u švedsku materinu

Nakon desetljeća tihog rasta (poput nedijagnosticiranog i neliječenog karcinoma), švedski imigrantski getoi su dosegli točku pucanja. Kriminal se počinje izlijevati na etnički švedske dijelove države. Život postaje opasan u tim nekada miroljubivim i kulturalno homogenim sredinama. Sve više rastući broj običnih Šveđana doživljava gorko buđenje zastrašujuće stvarnosti toga što se događa njihovoj zemlji.

Metro

Stockholmski metro je nekada bio siguran i efikasan način putovanja, no sada postaje opasno mjesto i kanal za širenje zločina i antisocijalnog ponašanja širom grada. Kriminalne bande preuzimaju podzemnu željeznicu i koriste ju kako bi se mogle seliti između geta i centra grada, gdje potiču sve veći val pljački, napada i silovanja.

Mnoge postaje podzemne željeznice postale su otvorena tržišta droge, gdje dileri prodaju svoju robu neometani od prezaposlene policije. Prema riječima policije, 62% svih zločina u Stockholmu počinjeno je u radijusu od 500 metara od postaje podzemne željeznice.

Situacija postaje očajna, a Stockholmski transportni ured nedavno je nadogradio sigurnosnu ocjenu za 4 postaje podzemne željeznice na “crveno”, što znači da se sada smatraju NO-GO zonama i nesigurne su da bi osoblje radilo bez policijske pratnje. Prošlogodišnje izvješće pokazalo je da 30% stanovnika glavnoga grada sada izbjegava korištenje podzemne željeznice zbog straha od eskalacije kriminala.

Javni bazeni

Degradacija svakodnevnog života za etničke Šveđane zarazila je sva područja društvenog prostora. Obiteljski izlet na javni bazen, nekada ugodna aktivnost vikendom, sada je postao visokorizični poduhvat jer bande imigrantskih muškaraca koriste javne bazene kao priliku da gledaju izložene “nevjerničko meso” i seksualno napadaju švedske žene i djevojke.

Prema policijskom izvještaju, 80% svih incidenata seksualnog zlostavljanja u javnim bazenima počinili su imigrantski muškarci, a često se pojavljuju u obliku bande koja okruži djevojku kako ne bi mogla pobjeći dok je napadnuta. U izvješću se navodi da je broj eskalacija napada stvorio osjećaj bespomoćnosti. Oštećene djevojke se osjećaju duboko poniženo i plaše se više izlaziti.

Ali, naravno, nastavljaju na izborima podržavati iste liberalne stranke koje su dovele sav taj ološ. “Rapefugee Wilkomen” transparentima mašu prvenstveno žene.

swedish-feminazis-dont-help-us-if-raped-by-immigrants-800x595

refugees-welcome-brussels

Javne knjižnice

Javne knjižnice su zauzeli mladi imigranti iz geta koji knjižnice ne vide kao mjesta mira i učenja. Oni ih smatraju svojim klubskim prostorijama, gdje se mogu družiti, tući se, izazivati nevolje i trgovati drogama.

Često se ne trude potražiti WC, već rade ono što moraju na podu između police za knjige. Njihovo ponašanje odbija etničke Šveđane, koji više ne mogu pregledavati police i čitati u sigurnosti.

Sindikat knjižničara govori da mir i tišinu knjižnica sve češće prekidaju borbe bandi, što ponekad uključuje rušenje knjiga i korištenje knjiga kao projektila. Knjižničari se ne usuđuju intervenirati. Prema riječima predsjednika sindikata, “Vidimo da problemi koji postoje u ostatku društva dolaze u javne  knjižnice”.

Alarmi koji su izravno povezani s policijskim postajama sada se instaliraju u javnim knjižnicama, ali kako će biti učinkoviti u pozivanju na pomoć od prezauzete policije je neizvjesno.

Bolnice

Čak i bolnice u Švedskoj postaju opasne zone. Sukobi bandi u i oko geta često završavaju s višestrukim žrtvama koje odlaze u bolnicu s ozljedama od noževa ili vatrenim oružjem. Ranjenike u konvojima automobila slijede njihove bande i klanovi, koji nastavljaju međusobne borbe u i oko bolnice.

Liječnicima i medicinskim sestrama se prijeti nasiljem ako najprije ne tretiraju “pravu” žrtvu, a to je dovelo da liječničko osoblje prikriva prezimena na njihovim identifikacijskim značkama kako ih ne bi mogli pratiti i napasti u njihovim domovima.

Zaštitarske patrole su sada standardne u mnogim bolnicama, a osobni alarmi se daju osoblju bolnice kako bi brzo mogli pozvati pomoć kada su napadnuti.

Ako netko od hrvatskih liječnika ili medicinskih sestara razmišlja o odlasku trbuhom za kruhom u Švedsku, ove detalje im sigurno nitko ne spominje.

Nepovratna promjena načina života

Etnički Šveđani, osobito žene, postaju sve zabrinutiji zbog pogoršane sigurnosti. Jedna trećina Šveđanki kaže da se boji izlaziti van noću, a 10% žena želi ostati u zatvorenom prostoru nakon/tijekom noćnog izlaska zbog straha od napada i silovanja.

Liberalni Šveđani stjerali sami sebe u ograđene i oružjem zaštićene zajednice

U mnogim švedskim gradovima organizirale su se grupe za samozaštitu, dok u drugima zapošljavaju privatne zaštitarske tvrtke kako bi zaštitili svoje susjedstvo. Neki se sklanjaju u ograđene zajednice koje se počinju javljati u Švedskoj, gdje privatne zaštitarske tvrtke patroliraju na zidovima.

Za očekivati je procvat specifičnog tržišta rada i eto prilika za zapošljavanje naših ljudi s ratnim iskustvom


Nema načina za resetiranje Švedske na stanje od “prije”. Liberalizam je progresivna bolest (pri čemu mislim na progresiju same bolesti bez mogućnosti povratka u zdravo stanje).

Sve te liberalne feminističke švedske vlade su same uvezle svoje buduće krvnike. A te vlade nisu izabrali nitko drugi nego ti isti etnički Šveđani. Pa sada kusajte što ste si takvi napredni skuhali. U usporedbi s predvidljivim razvojem stvari, ovo danas će se činiti benignim intermezzom. Švedskoj jednostavno nema spasa. Za radikalna rješenja (kao što je hvatanje cijele te populacije, ukrcaj na brod i istovar negdje tamo daleko…) nema mjesta u liberalnom tolerantnom suicidalnom umu.

Zanimljivo da je švedska vojska nedavno podigla sve svoje rezerviste. Zanimljivo da je svim kućanstvima podijelila pisana uputstva za ratno stanje. Pri tome navodno misle na mogući napad Rusije. Moš’ mislit’ ! Nakon što su desetljećima uspječno feminizirali svoje muškarce, sada bi od njih htjeli napraviti Rambo-e na brzinu. Sory, neće ići.

Sada kao da niti polaznicama gender studija više ne bi više smetala tzv. “toksična muškost” vlastitih etničkih sunarodnjaka. No, progresivci su učinili nepopravljivu štetu nacionalnom biću i povratka nema.

ChLL81aWMAA6xB3

Da li mi je žao Švedske? Bio bih lijevo-liberalan da mi ih je žao. Jer, ne treba žaliti za duboko gangrenoznim tkivom. A Švedska je za sve liberale svijeta bila uspješni pokazni projekt.

Izvor: https://gatesofvienna.net/2018/06/sweden-the-chaos-spreads/


 

2 thoughts on “Država koja je otišla u švedsku materinu

Add yours

  1. Predlazem redakciji portala da svi zajedno pocnemo sakupljati novac da sve “jadne” migrante Posaljemo u Argentinu kod Papine obitelji. Pa da nama europljanima pokazu kako se ljudski odnositi prema “jadnom” narodu. Hvala

  2. Svaka cast. A sto je s Bihacem? Nasa mladost ginula da bi ih ( muslimane) spasila od Srba, a oni nama migrante salju i jos ih dovode blize granici. Pomozi sirotu na svoju sramotu.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: