Kronologija kuhanja irske žabe

Mnogima je rezultat referenduma o pobačaju u (katoličkoj) Irskoj donekle iznenađujuć.

A ne bi trebao biti, ako se pogleda duža kronologija događaja. Irska je zapravo vrlo rano istanbulizirana. Irska katolička crkva je pak izgubila svaki kredibilitet nakon serije homoseksualne pedofilije (ah, evo nas opet kod homoseksualnosti!)

Irska kronologija:

 • 1987: Prvi otvoreno homoseksualni javni službenik David Norris je izabran u Senat. Godine 2011. ulazi u predsjedničku utrku, ali kampanja propada nakon što je otkriveno da je tražio pomilovanje za osuđenog homoseksualnog silovatelja – a koji je slučajno bio njegov partner u sodomiji.
 • 1989: Zakon protiv “govora mržnje” protiv seksualne orijentacije
 • 1993: Sodomija je dekriminalizirana
 • 1998: Zakon zabranio diskriminaciju u zapošljavanju na temelju tzv. seksualne orijentacije
 • 2000: Zakon zabranio diskrimminaciju u javnom smještaju zbog tzv. seksualne orijentacije.
 • 2007: Irski vrhovni sud odlučuje da irski zakoni krše članak 8 Europske konvencije o ljudskim pravima jer ne prihvaća muškarca koji je prošao operaciju promjene spola da je on sada žena.
 • 2010: Zakon o istospolnim zajednicama
 • 2011: Prvih nekoliko deklariranih homoeseksulaca izabrano u parlament — Jerry Buttimer, John Lyons and Dominic Hannigan
 • 2015: Zakon dozvoljava homoseksualnim partnerima posvajanje djece
 • 2015: Referendum (62%) ozakonjuje tzv. istospolni brak
 • 2015: Prvi deklarirani homoseksualac postao ministar, Leo Varadkar (sin indijskog imigranta za ministra zdravstva)
 • 2015: Zakon dozvoljava pojedincu da definira svoj spol
 • 2015: Zakon proširuje anti-diskriminaciju homoseksualaca i transgendera na katoličke škole i bolnice, te ostale religijske institucije
 • 2016: Katherine A. Zappone (rođena u SAD) postaje prva deklarirana lezbijka kao ministrica u Ministarstvu za djecu i mladež. Civilno se vjenčala s Ann Gilligan, bivšom časnom sestrom s kojoj je bila u vezi dok su obje studirale na jezuitskom Bostonskom koledžu u SAD
 • 2017: Leo Varadkar postaje prvi homoseksualni premijer
 • 2018: Zakon u drugom čitanju, koji će prisiliti i katoličke škole da indoktriniraju djecu po “naprednom” seksualnom odgoju (koji uključuje pobačaj, kontracepciju, gender disforije i sodomiju).

Homoseksualiziranje Irske

Kad ovako pogledamo unatrag, neočekivano puno je javne i ohrabrujuće homoseksualnosti za jednu katoličku zemlju, zar ne? A ne nedostaje je (homoseksualnosti) niti u Irskoj Katoličkoj Crkvi, kako vidimo po isplaćenim odštetama žrtvama homoseksualne pedofilije, te smanjenju interesa ministranata i za sjemeništa.

Homoseksualiziranje Crkve

Papa Benedikt je i odstupio zbog vatikanske gay mafije ( “Papa Benedikt je odstupio zbog vatikanske gay mafije – nakon ovoga ćete shvatiti Sinodu i sve što će se dogoditi” ). Raskoljavanje crkve po homoseksualnoj liniji ide dalje. Evo ih prošle godine u Rimu na vatikanskim gay orgijama.

Istražuju oni kokain i “pozitive elemente” u homosexualnosti, kako već smatra progresivni Benediktov nasljednik. Što onda očekivati od običnih Iraca u kampanji gdje su svi mediji i baš sve političke partije stale na “progresivnu” stranu.

Kao i u društvu, okretanje glave od homoseksualnosti i homopedofilije u Crkvi, s pometanjem pod tepih se osvetilo. Kao što se u širem društvu osvetilo “nije me briga što tko radi u spavaćoj sobi”. Sada imamo što imamo. Očito da je homoseksualnost snažan predindikator razornih događaja u civilizaciji.

Bad-Apple-1

U paketu tolerantnosti stiže završetak tolerancije

Irska krupnim koracima grabi u “napredak”. U paketu napretka neizbježno idu multikulturalnost i imigracija iz muslimanskih zemalja. Na znanje i ravnanje svima našima koji su trbuhom za kruhom otišli u Irsku: Samo je pitanje vremena kada će se globalistička multikulti tolerancija preliti iz Velike Britanije, te će Irci početi biti zamjenjivani poput Engleza, Šveđana, Francuza, Nijemaca…

Svaki ovakav liberalni iskorak je samo još jedan korak u pravcu šerijatskog zakona i života pod feredžom, a koji neminovno dolazi za koju generaciju. Kako to mislim? Pa, sve to je zajedno u paketu tolerantnosti.

603x339_story-c1f85dfe-16f4-59c0-b75b-3e01ad925761_1039272
Ostvarit će im se, samo u crnoj boji

Liberalizam je civilizacijski autodestruktivna bolest. To je uvjerenost u vlastitu nepobjedivost, u nepresušne resurse i u nepostojanje ikakve opasnosti. To je odbijanje realnosti (npr.bioloških spolova) i gotovo infantilno vjerovanje u bajke, gdje je dovoljno zamisliti i već si drugog spola, a svi uokolo to imaju prihvatiti.

Liberalizam je tolerancija za sve, bez obzira da li je dobro za civilizaciju ili nije: tolerancija za zločince, za luđake, za sve moguće manjine da malretiraju većinu.

Civilizacija počiva na moralnom kodu koji favorizira obitelj

Civilizacija počiva na moralnom kodu koji favorizira obitelj kao osnovnu građevnu jedinicu. Liberalizam počiva na zadovoljenju pojedinca: sada, tu, odmah. Bez razmišljanja o slijedećoj generaciji. Ja-pa-ja.

Homoseksualnost je vrhunski oblik narcizma. Tolerancija liberalizma omogućuje homoseksualnost, a koja je predindikator pada svake civilizacije (tu mudrost znaju i imaju zapisane baš sve velike religije).

Nakon što popuste moralne norme (homoseksualizacija), tolerancija se ne može više zaustaviti: liberalizam zatim dopušta i dovlači stranu kulturu (koja niti ne skriva neprijateljstvo), i koja smjera zamijeniti postojeću civilizaciju čim ju do kraja isisa.

Islamizacija ne dolazi zatući Zapad, već liberalizam sa svim pojavnim oblicima “napretka” koji je napustio univerzalne moralne norme. Tek kada je Zapad prestao biti pretežito konzervativan, druga kultura se usudila krenuti na preuzimanje.

Pobačaji, ili žrtvovanje djece su samo još jedan pokazatelj aztečke sudbine – kako Irske, tako i bezdjecne Zapadne civilizacije.

Izvor: churchmilitant.com/news/article/ireland-a-chronology-of-de-christianization

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: