Sve što ne smijete znati o islamu

Tajna #1: Doktrina dokidanja (svaki noviji stih pobija stariji stih o istoj stvari)

Tajna #2: Kuranom je dozvoljena obmana nevjernika

Najvažnije za razumijevanje Kur’ana je islamska doktrina dokidanja (2:97, 106; 16: 101, 102). Dokidanje se odnosi na stih, znak, ili čudo (“ayah”) koji nadjačavaju drugi tekst s” odgovarajućim ili pravnim autoritetom “. To znači da kasnije transkibirani stihovi nadjačavaju prethodno transkribirane stihove.

Na ovaj koncept “padaju” liberali zapada.

3u97jfc-e1511293200551-640x480

Liberali će do zadnjeg krkljaja pri vlastitom klanju vjerovati kako je Islam “religija mira” budući da znaju hrpu lijepih miroljubivih stihova iz islama.

Islamic-State-executes-Ethiopian-Christians-125025365

Pogledajte ovaj lijepi kumbaya stih: “… ako je netko ubio neku osobu, bilo bi kao da je ubio cijelo čovječanstvo; a ako je itko spasio jedan život, bilo bi kao da je spasio život cijelog čovječanstva … ” Kuran 5:32

Kada vam netko pokaže ovaj citat kao dokaz o religiji mira, kako možete bilo što reći u obranu svoje islamofobije?

Liberali smatraju da sve ružno nasilno rade ekstremisti koji ne poznaju pravo učenje “Religije mira” (lijevoliberalni ga, naravno, bolje poznaju). Zapad im samo treba dati dovoljno vremena (i vratova) da uvide svoje greške i promijene se. Po mogućnosti ih treba dovesti u svoje dvorište.

Dokidanje, taj koncept logičke nekonzistentnosti je Zapadnjacima potpuno nerazumljiv. Ne shvaćaju da su im liberalno-globalistički mediji plasirali samo prve lijepe stihove (starije), te ne znaju da postoje i drugi kasniji stihovi, a koji nadjačavaju one prve stihove.

Povijest islama ima dvije faze. Najprije se probalo milom, a kako to nije išlo, onda se krenulo silom. U religijskim tekstovima su ostale obje faze. Islam je jedina religija koja otvoreno nalaže u svojim svetim spisima da se ubija nevjernike. I jedina religija kojoj je osnivač jedan ratnik osobno. Pokrenuo je 19 vojnih ekspedicija, te osobno sudjelovao u 8 bitaka.

Riječ islam doslovno znači “podčinjavanje”. Iako se čini religijom, zapravo je jedna totalitarna ideologija.

Kuran – sune – hadise – sire

Kao svaki totalitarizam, islam uključuje cjeloviti sustav života, integrirajući vjerske, političke, pravne i društvene norme, regulirane i provođene pravosudnim, milicijskim i / ili vojnim nadzorom – ukorijenjenim u učenjima Kurana (riječ Kuran znači ” recitacija.”).

Temelj za pravno i moralno vođenje života su sune (po važnosti samo je Kuran iznad), koje opisuju sustav obveza izvedenih iz hadisa.

Hadise su kanonski oblik zabilježene tradicije i izreka Muhameda.

Islamski znalci također se referiraju na siru Ibn Ishaka, prve i najopsežnije biografije Muhammeda.

Muslimani smatraju da Kuran predstavlja doslovne riječi njihova boga Alaha kako komunicira s Muhamedom, njegovim prorokom – koji ih je poslije prenio na papir (Sura 76:34) Poglavlja nisu kategorizirana po temema već tekstualno je kronologija paralelna pojedinoj fazi islama.

Tolerantni dio islama za manjinsku upotrebu

Prvi dio Kurana se predstavlja kao prva “sveta” faza islama, odražavajući rani dio Muhamedova odrasloga života. Muhamed je prvi puta predstavio islam 610.godine žiteljima Meke, koji su tada štovali više od 350 bogova. Nikada nisu čuli za nekog Alaha, pa nisu povjerovali Muhamedu i protjerali su ga iz Meke.

Ta prva faza uključuje tvrdnje o toleranciji i miru u društvu koje može tolerirati islam, ako i ne prihvaća islam. Rani tekstovi u Kur’anu posebno se odnose na muslimane koji emigriraju i žive kao manjina u novoj zemlji. Ovi “miroljubivi” ili “umjereni” muslimani općenito se izjednačavaju s manje ili otprilike 5 posto stanovništva.

Muslimani će komunicirati poruke “tolerancije” (“Imat ćete svoju vjeru i ja ću imati svoju vjeru” (109: 6), “ne postoji prisila u religiji” (2: 256). Dok su manjina, oni su svjesni svog manjinskog statusa sličnog Muhammedovom kad je živio u Meki.

Takija = dozvoljena obmana

Bitno je shvatiti da oni koji tvrde da je islam miroljubiv jesu ili žrtve taqqiye – (obmana dozvoljena Kuranom)  (3,185) – ili se boje. Muhammedov pratilac, Abu Ad-Darda, je rekao: “Možemo se smijati pred nekim ljudima, iako ih srcem proklinjemo.”

Strah je opravdan zbog poznate kazne za otpadništvo i bogohuljenje pod šerijatskim zakonom. Taha Abdul-Basser i imam Abdallah Adhami pojasnili su potrebu za smrtnom kaznom i kaznu zatvora za one koji napuste islam. (“Tko promijeni svoju islamsku vjeru, ubiti ga” (hadis Sahih al-Bukhari, Vol. 9, Knjiga 84, br. 57, kazna za odbijanje islama je smrt, uključujući razapinjanje i rasčerečenje” (2: 191, 5: 32,33; 9: 5, 123, 29)).

Izvor: http://www.bethanyblankley.com/phase-one-of-the-three-phases-of-islam-tolerance-and-taqqiya/

Religija mira

Kuran sadrži barem 109 stihova koji pozivaju muslimane u rat s nevjernicima zbog islamske vladavine. Neki su vrlo grafički s uputama za odsjecanj glave i prstiju.

https://www.catholicsforisrael.com/articles/islam/221-violence-in-the-quran-and-the-hadith

“Kada dođe prilika, ubijte ne-muslimane kad god ih uhvatite” (Kuran 9:5)

“Ne žudite za mirom s nemuslimanima;  odsjecite im glave kada ih uhvatite” (Kuran 47:4)

“Terorizirajte i odsjecite glave onima koji vjeruju u druge Knjige osim Kurana” (Kuran 8:12)

Rečeno – učinjeno:

islamic-state-one-finger-salute-for-one-ummah-one-caliphate-3.png

“Muslimani se moraju koristiti svim oružjem da teroriziraju nemuslimane” (Kuran 8:60)

“Ubijte nevjernike gdje god ih nađete” (Kuran 2:191)

“Nemuslimani su glupi; nagonite muslimane da se bore protiv njih” (8:65)

“Židovi i kršćani su pervertiti; borite se protiv njih” (Kuran 9:30)

“Ubijte Židove i kršćane ako ne prijeđu na islam” (Kuran 9:29)

“Ratujte s nemuslimanima koji žive u vašem susjedstvu” (Kuran 9:123)

“Osakatite i razapnite nemuslimane ako kritiziraju islam” (Kuran 5:33)

“On je onaj koji je poslao svog poslanika (Muhammed) s vodstvom i vjerom istine (islam) kako bi ju učinio pobjednikom nad svim religijama, iako se nevjernici mogu odupirati”. Koran 61: 9

https://conservativecolloquium.wordpress.com/2008/03/11/violent-and-intolerant-quran-verses/

Kao što u pretaživanju vrlog Googlag interneta prevladava pozitiva u vezi homoseksualnosti, ista stvar je s negiranjem ili barem izjednačavanjem pozivanja na nasilje u Kuranu s Biblijom.

No, kao što u slučaju homoseksualnosti vrlo dobro znate da u vašoj okolini nema toliko pozitivnih stavova proporcionalno internetu, tako se i teško možete sjetiti slučaja da se kršćanski fundamentalist raznio bombom u gomili muslimana vičući “Krist je veći!”. Teško se sjetiti da je budist sjekao nožem muslimane na ulici. Ili da je neki hindus raspalio kalašnjikovom po muslimanima na koncertu.

Liberali (isti oni koji tvrde da ima više od 2 spola) kažu da se ne smije rečenice tipa “odsjecite im glave” uzimati izvan konteksta. Da ne ovisite o drugima, eto vam Kurana na engleskom u PDF-u za download, pa tražite sami: Koran_Text

Vjerovati u islam je imati vjere da će islam pokoriti cijeli svijet

Biti istinski musliman je osjećati se pozvanim u globalno osvajanje – bilo osiguravanjem novca za džihadiste, bilo da se postane džihadist.

Ispunjenje islama ovisi o podčinjenosti ne-muslimana tako da je nasilje nad ne-muslimanima postalo bit religije. Kad Hamas kaže da je “ubijanje Židova bogoslužje koje nas privlači bliže Allahu” ili silovatelji ISIS-a kažu djevojčicama  Yazida  da ih silovanje “približava Allahu”, oni to doista misle. Oni ne izvrću veliku religiju, kako to tvrde naši političari, oni ju žive.

Ono što su deset zapovijedi Židovima, ili uskrsnuće Isusovo je kršćanima – muslimanima je fizička dominacija islama. To je temelj i ispunjenje njihove vjere. Džihad je snaga koja daje značenje islamu. Džihad je najdublji izraz vjere.

chr_ervusaazszi

“Allahu Akbar” (“Allah je veći”) je dokaz  da je Allah veći od bogova nemuslimana

Istina i moć u islamu su jedno. To nije religija potlačenih, već tlačitelja. Mohammedova proročanstva se potvrđuju kroz njegova osvajanja. Istina o islamu se vidi u širenju islama. Kada muslimani uspiju ubiti ne-muslimane, oni time dokazuju istinu svoje religije. Zato muslimanski teroristi viknu, “Allahu Akbar”, “Allah je veći”. Stara Mohammedova poruga usmjerena na Židove usmjerava se prema kršćanima, hindusima, budistima i svim svjetskim religijama. Ubivši svoje ne-muslimanske žrtve, muslimani dokazuju da je Allah veći od njihovih bogova.

Suživot s ne-muslimanima je bogohulan za muslimana, jer njegov Kuran proglasuje: “Nemojte uzimati Židove i kršćane za prijatelje” (Koran 5:51). Mohammedova konačna zapovijed bila je etnička čišćenja Židova i kršćana Arapskog poluotoka. ISIS sebe smatra završetkom posla koji je započeo.

Izvor: http://sultanknish.blogspot.hr/2015/11/why-islam-is-religion-of-war.html

Što znate o religijskoj prošlosti nekih muslimanskih zemalja?

 • Afganistan je prije bio budistički.
 • Irak je bio kršćanski.
 • Iran je bio zoroastrijski.
 • Libanon je bio kršćanski.
 • Pakistan je bio hindu.

Neke od ovih islamizacija nisu bile tako davno. Stoga se može uočiti uzorak:

Stupnjevi islamizacije prema udjelu u populaciji

 • Sa manje od 1% muslimani će biti smatrani miroljubivom manjinom koja ne ugrožava nikoga. Opisuje ih se stereotipno kao živopisnu posebnost.
 • 2-4% počinju regrutirati iz drugih etničkih manjina; po zatvorima i među uličnim bandama.
 • 5-9% počinju tražiti utjecaj neproporcionalan udjelu u populaciji. Vrše pritisak na lance supermarketa da to nude halal hranu na svojim policama pod prijetnjom za nepoštivanje (SAD). Od ove točke će raditi na tome da od vlasti dobe pravo da između sebe provode šerijatsko pravo.
 • 10-19% iniciraju bezakonje kako bi se žalili zbog svog stanja (Pariz, paljenje auta). Svaka akcija ne-muslimana koja uvrijedi islam će rezultirati neredima i pobunom (Amsterdam, karikature Muhameda).
 • 20-39% dolaze pobune i na najmanji povod, formiranje džihad milicija, sporadična ubojstva i paljenja crkava i sinagoga.
 • 40-59% slijede široko rasprostranjeni masakri, kronični teroristički napadi, ratovanje milicija.
 • 60-79% idu nesputana smaknuća nevjernika i drugih religija, sporadična etnička čišćenja. Ustoličen je šerijatski zakon, nevjernici moraju plaćati “porez” Jizya-u.
 • 80-99% država sprovodi etničko čišćenje i genocid.
 • 100% nastupa mir “Dar-es-Salaam” jer su sada svi muslimani.
 • Iz ovoga se može zaključiti da će u Zapadnoj Europi biti više nego uzbudljivo u narednim desetljećima. Sve to zbog epidemije psihičke bolesti pod nazivom liberalizam.

Što je Hitler rekao i ima li muslimanska imigracija Angele Merkel s time kakve veze

“Vidite, naša nesreća je što imamo krivu religiju… Islamska religija bi nam bila puno kompatibilnija nego kršćanstvo. Zašto je to moralo biti kršćanstvo sa svojim  krotkosti slabosti?…Onda bismo bili u mogućnosti svi prijeći na islam…Tada bi germanska rasa osvojila svijet. Kršćanstvo ju onemogućava da to napravi.”

 


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: