Roditelji trebaju zatražiti pristanak djeteta da mu promjene pelene

Ništa više ne može iznenaditi kada su u pitanju ideje Libtardiranih ljevičara.

Australija. Deanne Carson je seksualni edukator koja savjetuje roditeljima da zatraže dopuštenje svojih beba kada im krenu mijenjati pelene.

“Sada ću ti promijeniti pelenicu, je li to u redu?”

mother-changing-babys-nappy

Ljubičastokosa liberalna glupača priznaje da bebe neće verbalno odgovoriti.

“Naravno, beba neće odgovoriti ‘da mama, to bi bilo super, baš bih rado novu čistu pelenu’. Ali ako ostavite prostora i pričekate govor tijela, te čekate na kontakt očima, tada ćete znati da dijete blablablablablablablabla…[prevoditelj nije mogao više gutati gluposti]”

Ljubičastokosa kaže da radi s roditeljima, tj. s djecom od 3 godine ili čak od rođenja. Pretpostavlja se seksualno iskusna, ona znalački podučava roditelje i njihove bebe o (dobi-primjereno) seksu.

Seksualizacija djece ima svrhu pripremiti djecu za pedofile. Iz nekog razloga Priroda odgađa spolni razvoj. Seksualizacija djece treba ubrzati pristup informacijama o seksu pod fasadom “pristanka”, tako da mogu istraživati. A u istraživanju će doći i do LGBT, gdje je “pristanak” kamen temeljac.

Seksualizacija djece ima svrhu da djeca rano dobiju neku predodžbu što “striček” želi raditi s njima, kada ih zaskoči i zatoči – te da ne vrište preglasno. Kao i ostalo, i tu je sve izokrenuto: najveći “dušobrižnici” djece su najveći predatori.

Kao seksualni edukator, Ljubičastokosa je na tragu Istanbulske konvencije. Da je potpuno u skladu sa štulhoferizmom i drugarskim udrugama vidi se iz pozadinske slike s njene web-stranice: puna je veselih raznobojnih penisića i cica. Da, dobro ste pročitali: ne “psića” nego “penisića”. Raznobojnost vjerojatno odražava njenu privrženost multikulturalnosti.

untitleddesign

im-going-to-change-your-nappy-now-is-that-okay-abc-regular-makes-bizarre-claim-that-babies-need

Nije poznato “da li” ili koliko djece ima dotična napredno ljubičastokosa, te koji joj je bračni status. No, teško se oteti prvom lezbijskom dojmu njene ljubičaste pojave.

Cijeli naglašeni koncept pristanka tj. suglasnosti (ovdje u najranijoj mogućoj fazi seksualizacije djece) je okosnica gay pokreta, koji je tvrdio da ‘što druge ljude u slobodnom društvu briga što dvoje odraslih rade uz međusobni pristanak’. Naravno radilo se o sodomiji.

I tako smo mi svi rekli da nas zaista nije briga, da ne želimo niti zamisliti što pervertiti uzajamno rade u spavaćoj sobi, ali se danas vidi da je bilo pogrešno – jer smo se svi probudili u homoseksualiziranom društvu, s paradama ponosa i opačine.

Vjernici završavaju na sudu zato što ovi s “uzajamnim pristankom” žele da im baš vjernici krasopisom na torti pišu hvalospjeve o sodomiji. Nije bitno što u istoj ulici mogu naći progresivne slastičarnice kojima je takva torta baš kul i rado će zaraditi na njoj.

Naravno, oni se to neće usuditi tražiti u slastičarnici koju drži musliman. Iako liberalni žude za imigracijom i multikulturalnošću.

Naravno, “uzajamno pristaničari” znaju da u židovskoj slastičarnici nije prikladno naručivati tortu s iscifranim kukastim križem. Ali zato kršćanin mora biti natjeran da pogazi sve u što vjeruje. “Pristaničari” šalju slastičarnice u stečaj. Kao i organizatore vjenčanja, fotografe i sve iz industrije vjenčanja. “To je nama naša šutnja dala”…da parafraziram jednu stariju naprednu pjesmu.

Sve to ide dalje i sada nam psihički bolesnici odgajaju djecu, a i dijele savjete o usranim pelenama djece koju nikada nisu i neće sami donijeti na svijet.

Ljevičarsko ludilo (“lefty lunacy”). Tko nam je kriv.

Screenshot - 12.05.2018. , 16_35_53

Izvor:http://www.dailymail.co.uk/news/article-5713073/Woman-slammed-segment-nappy-consent.html

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: