Švedistan: Policija pozvala silovanu maloljetnicu da dođe preuzeti silovateljev kondom

U liberalnoj Švedskoj, feminističkom SDP raju – i ujedno Europskoj “prijestolnici silovanja”, još je jedna maloljetna djevojka silovana. Samo po sebi – “Na zapadu, odn. u Švedskoj ništa novo”.

Možete doći preuzeti spermu i kondom svog silovatelja

Policija je prikupila materijalne dokaze. Nakon nekoliko mjeseci obrade policija poziva obitelj silovane da dođu u policijsku postaju u Boras-u da preuzmu silovateljev korišteni kondom. Među ostalim predmetima koje je policija pokupila.

Otac maloljetnice želi ostati anoniman. Kaže da je apsurdno da nakon što je kćer silovana, sada može doći preuzeti silovateljevu spermu u policijsku postaju.

Švedska policija izražava žaljenje što je kondom silovatelja uključen među stvari koje žrtva može doći preuzeti.

Izvor:http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.4092/raped-girl-called-to-police-station-to-pick-up-rapist-s-condom.html

Silošvedska

Slika o Silošvedskoj ne bi bila potpuna bez druge pričice: Šveđanka srednjih godina je članica Facebook grupe protivnika deportacije imigranata. Pokušala je dokazati da su ksenofobi u krivu što se tiče činjenice da su Afganistanci opasni.

swedish-feminazis-dont-help-us-if-raped-by-immigrants-800x595

Onakva napredna se upoznaje s imigrantima ispred puba i odluči ih otpratiti u njihov azilantski centar u Ljungby. Kada su stigli, stvar se brzo promijenila. Pili su alkohol i jedan ju je počeo drpati, iako mu je rekla da NE i ponovljeno protestirala, odgurnuvši ga. Došlo je do kulturološkog nesporazuma, gdje je Hassani zalegao na nju i strgnuo joj traperice. Nekoliko puta joj je rekao da bude tiho, te ju počeo silovati unatoč njenom protesnom vrištanju.

Na susjednom krevetu u njihovoj azilantskoj sobi je ležao drugi imigrant, Hasari. Popeo se na madrac, te ju počeo pipati po grudima dok je masturbirao. U isto vrijeme ju je Hasani iznenada penetrirao analno, uzrokujući joj užasnu bol.

Napredna Facebook-ratnica za društvenu pravdu a protiv ksenofobije – je traumatizirana užasnim iskustvom naprijed i straga – te sada ima problema sa snom.

Za razliku od ovog primjera, u prvom se ne zna etničko porijeklo silovatelja kojemu je švedska policija konfiscirala korišteni kondom. Drugi detalji kako je još kažnjen osim konfiskacije, nisu poznati.

Zna se da muslimanski imigranti sada čine 2% švedske populacije, a da u silovanjima sudjeluju sa 77%. Što je 370% prekomjernije.

enrichedtheeurabiacaliphatehttpimagaimgnetimghyljpgonoteverymuslimisaterroristbut_3faae1_6459894-800x973

Borba protiv “mržnjogovora” je prioritet švedskih vlasti

sweden-rape-muslim-isis

Istovremeno 74-godišnja umirovljenica je u Stockholmu kažnjena sa 12.250 kruna (1.500 dolara) kazne jer je na Facebooku napisala:” Zašto se oni ne vrate u Afriku?” Prema optužnici, napisala je još druge postove koji su bili negativni prema muslimanima i imigraciji. Kažnjena je zbog “izražavanja mišljenja protiv javne grupe”.

 

55-godišnji Šveđanin je na Facebooku napisao da su “muslimanski imigranti odgovorni za puno zločina bandi u Švedskoj i za druga nasilja, poput silovanja”. Švedski liberalni feminaci sud ga je osudio na cca 1.260$ kazne.

65-godišnja žena je optužena za “mržnju protiv grupe ljudi” jer je napisala (opet Facebook, hvala na pitanju) da će masovna imigracija uzrokovati da švedski IQ padne na razinu zlatne ribice. Iznos kazne nije poznat.

Švedska je dokaz da je liberalizam fatalna bolest s civilizacijsko-suicidalnim ishodom.

Izvor:http://barenakedislam.com/2018/04/26/poetic-justice-for-two-muslim-sympathizing-bleeding-heart-swedish-feminazis/

screen-shot-2017-12-18-at-4-02-41-pm

s5yhr4q


 

 

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: