Pariz je izgubljen

Češki par turista je posjetio Pariz. Bili su tu i prije 10 godina. Ovo je njihova foto-reportaža:

“Htjeli smo obnoviti svoje uspomene i opet udahnuti francusku romansu. Istina, malo nam je zazvonilo na uzbunu kako su niske cijene avio karata Air France-a.

Let je bio dobar i ukrcali smo se s aerodroma u vlak koji će nas odvesti u centar. I tu smo iskusili prvi šok: ne samo da je Sjeverni kolodvor zatrpan smećem…

10-89

…nego gotovo da nigdje nismo vidjeli bijelog Francuza!  To nas je šokiralo do srži.

5-129

Smjestili smo se žurno u blizini Sacre Coeur, no tu je situacija izgledala još i gora.

Kad smo sišli u metro da dođemo do glavnih turističkih atrakcija, odjednom smo spoznali da smo u vagonu supruga i ja jedini bijelci. A bio je petak oko 14 sati.

8-101

Louvre, koji je uvijek bio pun promatrača i turista, sada je napušten, ali okružen patrolama naoružanim do zuba zuba. Oni vas gledaju sa sumnjom i ne miču prst s okidača. A ovo nije obična policija, nego vojska u punoj spremi! Kako se ispostavilo, u Parizu se gotovo godinu dana živi u izvanrednom stanju.

4-141

9-91

Na ulicama je gomila migranata, pune su ih trgovine, čiji su vlasnici izbjeglice. Odakle su svi ti došli? Okoliš Eiffelovog tornja s Afrikancima, arapskim kockarima, prosjaci iz svih dijelova svijeta, kao i džepara.

12-63

13-61

15-57

6-121

Bilo je to zastrašujuće iskustvo. Mogu zamisliti što se događa u Marseilleu i Calaisu gdje migranti već de facto imaju uspostavljaena svoja pravila. U Francuskoj ključa građanski rat, to je ono što ja kažem. Stoga preporučujem da ne idete tamo – Oprosti, draga Francuska!

Hvala Bogu da nemamo nešto tako slično u Češkoj!”

17-48

Kako se od francuskog poljupca, ključa, ležaja, krumpira i salate stiglo do “Francuskog paleža”

16-48

11-76

Francuska je gotova. Dva paralelna sustava mogu ovako jedno vrijeme egzistirati. Onda će se urušiti infrastruktura u pojedinim dijelovima. Enklave. “Krajine”. Balvani. Paralelna vlast. Interni sukobi za uspostavu hijerarhije.

I pad Rimskog carstva je bio poduži proces, a ne jedna izgubljena bitka na bojnom polju.

To je tako kada lijevo-liberalni vladaju. Samouništenje. Liberalizam je mentalna bolest.(Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala )

Ovo je rastakanje jedne velike nacije. Vidi se koliko su jaki NWO mediji kada francuski birači i dalje na izborima glasuju za nastavak svega ovoga (u obliku bankarskog službenika Macrona). Što je to onda nego Ludilo. Suicidalni kult.

Francuski Put bez povratka.

Možemo zahvaljivati Bogu što je Hrvatska siromašna i neinteresantna ovim tihim osvajačima u odnosu na bogati Zapad. Jer naši pljenkovići bi i nas jednako tako isporučili na oltar multikulturalnosti.

Izvor: https://gellerreport.com/2018/04/paris-muslim-migrants.html/


 

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: