Drugarske udruge (mađarski slučaj)

Mađarski ministar u UN: “Te nevladine udruge nitko nije izabrao na nikakvim izborima”

Može se samo zamisliti pod kakvim je pritiscima Mađarska zbog svog stava prema imigraciji. Mađarski ministar vanjskih poslova Péter Szijjártő u UN (neki skup o ljudskim pravima) govori(brani Mađarsku) o imigraciji.

U drugom dijelu njegova govora (o ekonomiji) ćete čuti stvari koje nam domaći neposobnjakovići – goniči hrvatske mladosti pravac inozemstvo, ne kažu. A očito da se uspješan recept može naći na samo 300 km od Markovog trga. Taj recept ne uključuje saborsku donaciju milijarde kuna udrugama za sve perverzije upakirane u Istanbulsku kurvenciju. U ovom izokrenutom trenutku svijeta Mađarski ministar mora u UN braniti stajalište svoje vlade o sigurnosti njenih građana kao prioritetu :


“Mađarska vlada ima čvrsti stav o tome da Mađari imaju pravo živjeti u sigurnosti. Imaju pravo živjeti tako da se ne boje terorističkih napada. Također da se zaštite od društvenih rizika uslijed stvaranja paralelnih društava.

Mađarska je imala tužno iskustvo s time 2016., kada je 400.000 ilegalnih imigranata prošlo zemljom, rugajući se svim nacionalnim i internacionalnim zakonima, našim kulturnim normama i našim moralnim standardima.

Zbog toga mađarska vlada jasno kaže NE međunarodnim inicijativama koje pomažu ili stimuliraju ilegalnu migraciju.

Morate znati da je Mađarska (mađarska vlada) podvrgnuta mnogim napadima jer je rekla NE obvezujućim kvotama EU. Mađarska ne podržava niti UN dogovor o globalnoj migraciji

U interesu garantiranja prava svojih građana na sigurnost, mađarska vlada nije primila niti jednog ilegalnog imigranta do sada, niti će u budućnosti.

Mi smatramo da se ilegalna migracija mora rješavati drukčije. Da moramo slati pomoć tamo gdje je problem, umjesto da donosimo problem tamo gdje ga prije nije bilo. Zbog toga mislimo da se migracija kao kontinuirani proces mora zaustaviti.

Proces je to koji donosi opasnosti mađarskom narodu. Mi želimo garantirati ljudima pravo na sigurnost…i ako pogledate zadnje 2-3 godine u Europi, vidjet ćete da su proživljene terorističke prijetnje u direktnoj korelaciji s ilegalnom migracijom.

Svi vi koji provodite puno vremena na problemima ljudskih prava možete čuti one iz Zapadne Europe koji kažu da su takvi događaji dio života u velikim gradovima, da su terorističke prijenje dio svakodnevnog života.

Mi to odbijamo prihvatiti.

Mi mislimo da svi mađarski građani, bilo da li žive u gradovima ili u selima, imaju elementarno pravo živjeti u miru i sigurnosti…i također da mađarski narod ima pravo na svoje mišljenje o svemu tome.

Mađarska vlada je dijelom kroz nacionalne konzultacije, a dijelom kroz referendum, dala priliku svakom mađarskom građaninu da izrazi svoje mišljenje – što misli o ovom vezanom problemu. Sve ove prilike su jasno rekle NE ilegalnoj migraciji.

U isto vrijeme bih volio istaknuti našu poziciju da mađarski narod ne samo da ima pravo izraziti svoje mišljenje po ovom pitanju, nego ima pravo da njegovo mišljenje bude respektirano.

Mađarska vlada čini sve što je u njezinoj moći da u budućnosti samo Mađari mogu odlučivati koga žele da živi u Mađarskoj, a koga ne žele primiti, da zadržavamo pravo reći tko smije ući u Mađarsku, a tko ne.

Ovdje se radi o još jednoj debati u UN: o multikulturizmu i multikulturalnom društvu. Je li ono bolje od homogeno ujedinjenog društva? Vidimo međunarodne aspiracije koje žele osnažiti ovu sliku. No mi imamo drukčiju poziciju: mi vjerujemo da ujedinjeno, organizirano, homogeno društvo nije ništa manje vrijedno od multikulturalnog.

Dapače, mi inzistiramo da je ekskluzivno pravo članova pojedine nacije da odluče što smatraju vrijednostima. Mi Mađari živimo na ovom tlu 1100 godina kao kršćansko, ujedinjeno, homogeno i uređeno društvo. To je ono što mi smatramo vrijednošću i držimo se toga.

Udružene nevladine udruge

U isto vrijeme, ne želim bježati od toga da mi imamo ozbiljne debate s takozvanim “nevladinim udrugama”, koje djeluju na međunarodnoj sceni, kao nevladine organizacije.

Ovdje želim razbiti lažni dojam: znam da u vašem radu mnoge međunarodne nevladine organizacije, kako kažete “pomažu”. Upotrijebit ću radije riječ “vrše utjecaj”. Imamo mnogo diskusija s tim nevladinim udrugama. ONE PREDSTAVLJAJU MEĐUNARODNE INTERESE.

Mi, mađarska vlada predstavljamo interese mađarskog naroda. Za nas je sigurnost Mađara najvažnija stvar, dok su ciljevi međunarodnih nevladinih udruga drukčiji.

To je jasno vidljivo. U isto vrijeme vam moram reći da je neistinita tvrdnja kako nevladine udruge predstavljaju poziciju mađarskog društva ili bilo kakvih društava. Te nevladine udruge nisu nikada bile izabrane od strane bilo koga. Legitimna volja naroda se iskazuje u parlamentima i vladama, budući one sudjeluju u izborima.

Nikada nisam čuo za izbore gdje je narod imao prilike glasovati za nevladine udruge. U Mađarskoj je prilično lako izmjeriti koliku potporu u društvu ima neka udruga – budući postoji mogućnost da ljudi 1% poreza koji plaćaju  mogu donirati/preusmjeriti nekoj od tih civilnih organizacija.

Kažete da vam pomaže Amnesty International — mogu vam reći da je prošle godine u Mađarskoj samo 193 Mađara usmjerilo 1% svog plaćenog poreza ovoj organizaciji. Samo stodevedesettri! Od 4.5 milijuna poreznih obveznika! Ne 193 tisuće, nego 193 mađarska građanina.

Kažete da vam pomaže Helsinški odbor, koji često napada mađarsku vladu i glumi kao da predstavlja mađarski narod. Helsinškom odboru je prošle godine usmjerilo 1% svog poreza 516 mađarskih građana. Pet stotina od četri i pol milijuna !

Dakle, želim adresirati argument TKO TO predstavlja mađarsko društvo. I da li je moguće da izgleda kako nevladine udruge  predstavljaju mišljenje mađarskog društva, protivno mađarskoj vladi. U isto vijeme je jasno da ove udruge napadaju vlasti Mađarske zato jer imamo definitvno anti-migracijski stav.

I želim jasno reći da je primarma misija i dužnost mađarske vlade garantirati sigurnost mađarskih građana, a da nas udruge koje podržavaju imigraciju stalno napadaju. I da će nas nastaviti napadati, da će stalno dolaziti k vama i da ćete nam vi stalno govoriti kako je loše to što mađarska vlada poduzima. No ja vam želim naglasiti  da nas to neće pokolebati.

Mi ćemo nastaviti prezentirati anti-migracijski stav. I jasno je vidljivo da veliki dio udruga koje nas napadaju pripadaju svjetskoj mreži Georga Soroša.

soros-nationsdestroyed

Rad i obitelj

Želim nastaviti s drugom točkom što se tiče ljudskih prava, a to je da za svakog Mađara stvaramo priliku za rad, jer rad donosi samopoštovanje i kroz njega radnik može garantirati uzdržavanje sebi i svojoj obitelji.

U Mađarskoj je prije 8 godina nezaposlenost bila preko 12%, a danas je 3,8%. Prema ekonomskim priručnicima to je stanje pune zaposlenosti. Barem blizu toga.

I naravno, ovaj uspjeh nije došao besplatno, jer da se dosegne, mi smo uveli najniži porez u Europi, 15% (jedinstvena stopa). U usporedbi sa 2010., prosječni dohodak je porastao 36%. Minimalni dohodak 88% !

Konačno, treća točka je da je dužnost mađarske vlade osigurati osnovna ljudska prava svakome – da ima obitelj, da ima djecu. da ih podiže i da nitko od nih ne postane ekonomski problem.

Demografski izazovi

Želimo odgovoriti na demografske izazove ne s dovlačenjem migranata, nego alatima ispravne obiteljske politike. Želimo imati više djece u Mađarskoj. Mi ne vidimo imigraciju kao rješenje problema – zapravo suprotno.

Imali smo ozbiljne debate, bitke, sukobe s velikim međunarodnim nevladinim udrugama i imat ćemo ih. I također sam spreman na debatu ovdje, jer za tržište rada i za demografske probleme mi ne vidimo da je imigracija ispravno sredstvo, već su to ispravne politike koje osnažuju obitelj.

Mi osnažujemo obiteljske politike, i nastavljat ćemo u budućnosti. U Mađarskoj nakon što imaju djecu, građani dobivaju značajne porezne olakšice. Od 2011. je 1900 milijardi forinti ostalo obiteljima. S takvim olakšicama obitelji s 3 i više djece praktički ne plaćaju porez na dohodak. Olakšice za više od 2 djece će će se udvostručiti od 2016-2019.

Danas preko 1 milijun mađarskih obitelji ima porezne olakšce. Osim toga mislimo da ja vrlo važno pomoći svakoj obitelji da ima dom. Danas u Mađarskoj 67.000 obitelji može koristiti koncesije za obiteljski dom.

Po pitanju školovanja, mi mislimo da je bitno osigurati mogućnost svakom djetetu. Nikada prije toliko djece nije dobivalo besplatni obrok u školi, 500.000 djece. Nikada prije toliko djece nije dobivalo besplatne udžbenike. To znači oko 1 milijun djece.


A u Hrvatskoj su vrli sabornici oteli 1 milijardu kuna poreznim obveznicima i umirovljenicima, prethodno otjeravši mlade u tuđinu. Sve to da bi odteretili Soroša u financiranju rastakanja tkiva nacionalne države. Soroš ne taji da imigracijom želi postići Europu bez granica, bez nacionalnih identiteta i bez Europljana.

Međutim, on (i bogata NWO elita), i udruge “drugova preobučenih komunista u novim povijesnim uvjetima” to žele postići dovođenjem stranih kultura koje imaju još jači plemenski i klanski osjećaj identiteta. Drugovi komunisti krupno financirani krupnim kapitalom.

Bit će krvi do koljena dok se ne uspostavi međusobna hijerarhija između plemena i klanova osvajača, i dok se usput tamane sve malobrojniji i dekadentniji “domoroci”. Budući pobjednici pojma nemaju o soroševskim “dobročiniteljima” koji su im omogućili osvajanje novih teritorija. Niti će išta drukčije postupati prema njima u odnosu na druge nevjernike.

Izvor: gatesofvienna.net/2018/04/hungarian-foreign-minister-these-ngos-were-never-elected-by-anybody

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: