Nijemci izdašno financiraju svoj narodni nestanak

Upozorenje za brzoplete čitatelje ili čitatelje s disleksijom: u naslovu ne piše “narodni ustanak”, nego “narodni nestanak”.

Imigrant, sirijski musliman Gazi sa 4 voljene žene i 23 djece se lijepo smjestio u Njemačkoj. Kratko je nešto malo radio, ali je nepravedno otpušten jer je odbio učiti njemački jezik. A i nije mu sila, jer pristojno živi sa svojom obitelji sa 5.200 eura pomoći mjesečno.

Kako službeno nije dozvoljena poligamija (nakon prihvaćene pederogamije na Zapadu, postavlja se pitanje zašto i poligamija nije dozvoljena), on se mora deklarirati pred njemačkim vlastima koja mu od voljenih žena nosi titulu ŽENA-1 (sve po PeEsu Istambulske konvencije). Ostale žene dobivaju pomoć odvojeno kao samice s djecom.

Suma sumarum, štedljivi Nijemci plaćaju ovu njegovu skupinu (ili udrugu?) na godinu 315.000 eura.

Nijemci imaju prosječno 1,5 dijete, dok ovaj jedan jedini Novonijemac ima 23 (teško da je to konačna brojka gospodina Gazija von Syria). Ovih 5 odraslih Novonijemaca producira 23 djece. Dotle 2 Staronijemca u svojoj obitelji produciraju 1,5 Staronijemaca.

Za 20-25 godina, ako bude dovoljno Gay parada, iz dviju obitelji Staronijemaca (1,5 + 1,5) će se nekako na jedvite jade spariti dvoje djece i povećati broj Staronijemaca za 1,5 Staronijemca.

Dotle će se roditelji ovih 23 djece pobrinuti da ih upare sa 23 druge djece, a koji (ukupno 46) će uz sličan omjer 5:23, producirati (5X=23 x 46) 211 Novonijemaca. To je 140 puta veći prinos Novonijemaca od Staronijemaca po njemačkom hektaru.

Doći će i punoljetnost, te će taj Jedan-i-po Staronijemac izaći na izbore. Na izbore će izaći i 211 Novonijemac. Što je za očekivati, kakvi će se zakoni usvajati u parlamentu?

c2fb4164-73a1-4e6e-92d7-802355aa9407

Ali, na žalost, tih 200-tinjak Novonijemaca vjerojatno neće biti strpljivi da čekaju izbore kako bi instalirali šerijat u Njemačku. Od tog jedan-i-po Nijemca, jedan cijeli će biti poslužen u naradžastom kombinezonu za klanje, uz svojih 5 minuta slave na YouTubu.

 

Dok će onaj Pol-Staronijemac pobjeći na istok Europe u pravcu Madžarske-Slovačke-Češke-Poljske.

Hitlerov plan o Velikoj Njemačkoj će se ostvariti. Njemačka će biti velika muslimanska nacija jednog ne tako dalekog dana. Što je to 300.000 eura godišnje za takav nacionalni uspjeh.

muslim-welfare-1

Izvor:http://barenakedislam.com/2018/04/15/in-germany-a-syrian-muslim-migrant-his-wife-and-11-children-could-be-living-on-government-welfare-for-life/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: