Švedski put u ništavilo

Zbog muslimanskih imigranata u Švedskoj se stopa kriminala vinula u nebo. Neka područja su praktički ratne zone s nagomilavanjem kalašnjikova koji dolaze s Balkana, a za to vrijeme evo što Švedska vlast krivično goni: 71-goidšnjeg Šveđanina se goni zbog “govora mržnje” iliti “verbalnog delikta” (ako vam je povijesno bliža kom-terminologija i čuveni paragraf §100).

Mržnjogovor. Je li to izraz iz Orvelove 1984 ili sam tu riječ upravo sada sam izmislio, poput “homunizma”? (“Blog koji je svoj naziv ugurao u hrvatski jezik“)

Denny Abrahamsson  (71) bi mogao dobiti 2 godine zatvora zbog svoga verbalnog “zločina” u vodećoj državi građanskih sloboda. U mladosti je bio član Komunističke partije KPML, ali otada nije bio aktivan niti u jednoj političkoj stranci, već je bio poslovnjak.

“Uglavnom sam liberalan, ali se zadnjih godina sve više pomičem u desno. Libarali su se potpuno izgubili i postali konzervativni, da tako kažem (?). Primjećujem da liberali koriste cenzuru puno više kada nisu u stanju dobiti debatu”, kaže Denny.

S tim ima osobno iskustvo. U ožujku 2017 mnogi njegovi komentari na Facebook grupi “Stand up for Peter Springare” su bili prijavljeni policiji kao “govor mržnje”.

“Razlog zašto sam počeo pisati te komentare je jer vidim opasnost u islamu i vidim da su ljudi izgubljeni. Želim ih probuditi, ali je teško.”

“Pred par godina i ja sam također mislio da je islam obična religija kao i svaka druga, no otkada sam pročitao Kuran, ja sam se šokirao s mržnjom koja je unutra, s mizoginijom (mržnja prema ženama), mržnjom prema “nevjenicima”… Što više nas islam preuzima, to mi radimo više kompromisa. Islam je totalitarna ideologija s kojom dolazi diktatura. Dakle, ono što želim reći je da je naš demokratski sustav u opasnosti.”

Among-Us-21

“Ne mrzim nikoga. Ono što mrzim je ideologija, islam. Možete slobodno kritizirazi fašizam i nacizam, ali ne i islam. Zašto islam ima privilegiran status?”

Javna tužiteljica, Tove Kullberg, ima drukčije mišljenje. Kaže da su komentari ilegalni, ali ne može specificirati što je točno, prema zakonu, u komentarima prešlo crtu:

“Procijenila sam da komentari u cjelini predstavljaju mržnjogovor, ne neke specifične riječi.”

Da je Švedska već kuhana i pečena potvrđuje činjenica da ga je u policiji ispitivao musliman, imenom Shari. Koje zaključke možemo izvući?

Kada pripustiš drugu kulturu, a plodniju… Kada imaš kritičnu masu liberalnih sinarodnjaka, onda će te početi zatvarati zbog komentara na Facebooku. Da je u komunističkom SSSR postojao Facebook, to bi bilo idealno za odstrel reakcionara.

Švedska je gotova: Jednog potomka Vikinga ispituje policajac-musliman. Optužnicu podiže feministička javna tužiteljica i osudit će ga liberalni suci.

Postoji još jedna zanimljivost. Taj Šved je bio u mladosti komunističkih uvjerenja, zatim liberalnih, da bi nakon malo proučavanja stigao na desnu stranu. Ne znam za slučajeve da se koji konzervativni s vremenom okrenuo politički ulijevo. Uvijek priča ide u smjeru lijevo na desno. Od infantilnosti do odrastanja.

34659hooked-large.07feb05a

Kada se čovjek uspije na trenutak odlijepiti od glavnih medija i počne dolaziti do drugih informacija, on se mijenja. Reklo bi se da izlazi iz liberalnog matrixa.

Izvor:jihadwatch.org/2018/01/sweden-71-year-old-man-prosecuted-for-hate-speech-for-criticizing-islam

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: