Njemice u strahu: nove “anti-silovanje” gaće rasprodane u rekordnom roku

Ništa čudno. Njemice znaju da ne mogu računati na policiju u Njemačkoj (a koju uspješno uništava njihova “sestra” AngOla Merkel). Feminizirani Nijemci, koje su liberali konačno uspjeli riješiti sindroma “toksične muževnosti”, nisu baš od neke koristi samostalnim ženama njemačkima koje ostaju neudane u alarmantnom postotku, a bez djece u još većem.

Najvažniji prioritet njemačkih policajaca je “zamračiti” javnost da ne shvati kakva je katastrofa za Njemačku taj Merkeličin masovni uvoz muslimskih imigranata. Važnije je hvatati desničare po društvenim mrežama zbog mržnjogovora nego štititi njemačke žene i djecu svih spolova od silovanja i nasilja imigrantskog.

Nakon što je poduzetnica Sandra Seilz (42) iz Oberhausena doživjela gadno iskustvo na džogingu, došla je na ideju o “uređaju” koji bi mogao zaštitit Njemice od budućih seksualnih napada.

Sandru su napala 3 pijana muškarca (pazi: nije politički korektno navesti jesu li imigranti ili ne – ali se zna da se imigranti drže čopora). Oni su joj pokušali strgnuti hlače. Hrabra intervencija pješaka je spriječila da joj se dogodi ono najgore. Nakon toga je razvila ideju za “safe shorts” koje daju trostruku zaštitu kroz 3 mehanizma:

  • hlače/gaće su od materijala koji je otporan na trganje i rezanje, te imaju posebno ojačanje međunožja da zaštite od “čapanja”.
  • Imaju ukrižane žice na preponama (ja: ?). One se spuštaju kako bi spriječile da se hlače svuku (ja: što, priznajem, ne razumijem). Lokot-brava s kombinacijom bi trebala pružiti dodatnu sigurnost (ja: ne i protiv naprednih lokot-hakera)
  • Hlače/gaće imaju ugrađen alarm od 130 decibela koji se aktivira ako ih se svlači ili trga. Alarm se može aktivirati i ručno ako je potrebno.

“Ove “sigurne gaće” su prikladne kao šorc za trčanje ili “hotpants”. Napravili smo malu seriju, ali je sva brzo rasprodana”, kaže poduzetnica kojoj će imigrantska silovanja omogućiti da se obogati i zbriše na siromašniji istok, u sigurnije krajeve Europe.

Inače, meni to izgleda kao zanimljiv spoj suvremenog auto-alarma na limenom ljubimcu parkiranom na parkiralištu i srednjevjekovnog željeznog pojasa nevinosti. E, vala, smo daleko dogurali u srednji vijek, sve zahvaljujući progresivnim EU-liberalima ljevičarima.

Ne znam, ali možda je moglo biti puno jednostavnije ne pustiti barbare unutar svojih granica? Nemam ja ništa protiv da svatko živi na svom mjestu na svoj način. Ali sparivati potpuno nekompatibilne kulture je zločin poput uništavanja nekog postojećeg eko-sustava.

No, tko sam ja da tako mislim (da parafraziram papskog ljubimca liberala), kada ima pametnih političara. Međutim, sve dok nisu došle liberalne političarke (a koje su rađanje djece zamijenile s politikom), čini se da nije bilo toliko problema za slabiji spol.

Izvor:jihadwatch.org/2018/02/german-women-in-fear-new-anti-rape-pants-sell-out-very-quickly

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: