Fejsbukovci pozor! Prikazivat će vam se samo “pouzdane” FB-stranice

Ima neke dvije godine kako je Homunizam izbačen s Facebooka. Facebook, u svojoj borbi protiv fake-news (širenja vijesti s alternativnih medija, a koji nisu u posjedu 8 NWO medijskih tvrtki), je krenuo s novim naletom.

Nakon što glupi narod nije izabrao predviđenu Hillary Clinton (“Kuća od karata”), nakon britanskog “baj-baj-EU” referenduma, nakon blagog izraza nezadovoljstva zapadnoeuropljana s imigrantskim silovanjima svojih žena, te nakon desničarskih pobjeda na izborima… NWO elita je odlučila da Facebook redizajnira NEWSFEED onih korisnika koje još nije izbacio zbog mržnjogovora.

Orvelbook 1984.0

Kada otvorite Facebook, vi danas vidite sadržaj koji odražava čije ste FB-stranice označili da pratite i što vaši FB-prijatelji prate. Tako dalje lančano. To je poanta društvenih mreža, pa i ove koju je Mark Zuckenberg ukrao tvorcu i sada se zove Facebook, no koja postaje Orvelbook.

Po novome će Facebook sakrivati postove s vaših omiljenih sajtova i prikazivati će svoje, koji su, kažu, “pouzdaniji”. Facebook vas štiti od vas samih. Ova novina će dramatično promijeniti tip sadržaja koji će fejsbukovci vidjeti. Badava vi pratite neke FB-stranice, vama će se prikazivati sadržaj i mišljenja s FB-stranica tipa jutarnjeg, indexa, tportala i sličnih. Pretjerujem? Ima Facebook svoje filijale za svaku zemlju, napunjene u našem slučaju s udbopotomcima. Neš’ majci više čitat politički nekorektne izvore! Eh, da je za socijalizma bilo Facebooka, gdje bi nama komunjarama bio kraj!

Facebook planira da “pouzdanim izvorima” učini ne ono čemu vi vjerujete (i povezujete se društvenim mrežama), nego čemu oni vjeruju. Izvori će biti FB-stranice koje su “diverse and representative” (od libtardnog spominjanja “različitosti” me zaboli želudac) i utemeljene na Facebookovom uzorku fejsbukovaca. Ne specificira se koji izvori će biti vjerodostojni a koji neće.

Facebook će započeti rangiranje vijesti koje će onda promovirati korisnicima kao stranice s (dobrom) reputacijom. Znači, ne prema algoritmu tipa što prate vaši FB-prijatelji, nego što prati probrani napredni liberalni uzorak lijevih fejsbukovaca. Kad god ljevičari imaju problem s demografijom, tj.nadbrojani su, oni naprave ovakvo “poboljšanje”, a koje se ne zove cenzura niti propaganda.

Dobra vijest je da (za sada) to možete zaobići, ako se malo potrudite.

Evo kako ćete zaobići ljevičarsku FB-propagandu

1.kliknite na strelicu u gornjem uglu i odaberite “News Feed Preferences” (=”Postavke vijesti” ili tako nekako, ako vam je sve na hrvatskom). Ako to ne vidite ovako, znači da još ne idete po novom, pa pričekajte dok

screen-shot-2018-01-27-at-1-35-34-pm-600x479

  1. kliknite na “Prioritize who to see first” (=Prioritet što prvo vidjeti)

preferences-600x449

3.odabrati “Pages only” (=”Samo stranice”)

prioritize_who_to_see_first-600x371

Da biste bili potpuno sigurni da vam ne “sklone” FB-stranice koje pratite zato što nisu pouzdane, otiđite na baš na tu FB-stranicu koju pratite i tamo kliknite na “Following”, te odaberite “See first” (=”vidi prvo”)

screen-shot-2018-01-27-at-1-36-29-pm-600x350

Na žalost, za ovaj zaobilazak će znati malo ljudi. Rezultat Facebookovog najnovijeg orveliranja će biti da će fejsbukovci neprimjetno biti filani s ljevičarskim sadržajem.

Izgledat će kao da su se konzervativci ulijenili, pa ne stavljaju nove postove. Ko im je kriv, kada ima više naprednih postova koji nisu onako seljački, već pouzdani. Kao što se zna reći “znanost je rekla svoje”, tako je u ovom slučaju “javnost je rekla svoje” – i zato su to relevantni i pouzdani izvori koje ima da pratiš i ima da im vjeruješ.

Izvor:http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/facebook-change-conservative-sites-appear-newsfeed-heres-fix/


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: