Globalno-zatopljenaši i njihovi mali podli trikovi

Kao skeptik u vezi globalnog zatopljenja uzrokovanog ljudskom djelatnošću, najprije da se izjasnim kako nitko normalan ne želi da živimo u zagađenom okolišu. Međutim…

Liberali-ljevičari se tako lako “zapale” za neku stvar za koju oni misle da je ispravna i napredna, da to onda pretvore u kult, u ateističku religiju koju se ne smije propitivati, a kamoli protusloviti joj. Nakon što to njihovo na kraju cijelo društvo plati ljudskim životima, patnjom i raspadom samog tkiva društva, pokaže se da nije imalo veze s realnošću.

Za primjere pitate? Komunizam, predviđanje “populacijske bombe”, globalno zatopljenje uzrokovano čovjekovim ispuštanjem stakleničkog CO2, gender ideologija s novootkrivenim spolovima… sve nešto takvo.

Budući je sve to protuprirodno i van realnosti, najčešće moraju koristiti obmane i laganje. Međutim, što uzvišeniji cilj – to su opravdanija sredstva. Evo trikova globalnog zatopljenja:

Dobro nam poznati alarmantni CO2 graf:

Screenshot - 28.12.2017. , 23_35_52

Ako na trenutak smetnemo s uma da biljke zapravo žude za CO2 (komercijalni staklenici ga upumpavaju zbog boljeg prinosa, ali to nije politički korektno priznati), ova crta zaista izgleda kao alarmantno povećanje CO2. Gotovo da osjetiš grižnju savjesti što si jučer otvorio bocu “Jamničke” i pustio mjehuriće van iz boce. Ili što ti je pobjeglo nešto plina sa stražnje strane… – i svime time si osobno doprinio ovoj katastrofi-samo-što-nije sa CO2.

Graf je zapravo napravljen u maniri najboljih iluzionista. Ma kakav David Coperfield, kad imaš pametne znanstvenike koji znaju što hoće. Evo kako ti isti podaci izgledaju na grafu bez taktičkog zumiranja Y-osi:

Screenshot - 28.12.2017. , 23_42_05

Teško da ćeš uspješno prikupiti sredstva za istraživanja, studijska putovanja i džabalebarenje s ovako jadnim i ne-tako-alarmantnim grafom.

Ceodvareksija

Ali to nije sve, rekli bi na TV-prodaji. Vrlo blisko laganju jest svjesno prešućivanje relevantnih činjenica. Evo kako planetarni CO2 izgleda u malo dužem vremenskom okviru:

Screenshot - 28.12.2017. , 23_47_32

Ovo na samom desnom kraju u dnu smo mi danas. Planeta Zemlja je na poodmakloj CO2-dijeti. Bolujemo zapravo od “ceodvareksije”. Minimum minimuma, gotovo na rubu nestanka biljnog pokrova.

Da tog omrznutog CO2 ima više u atmosferi, biljke bi bolje rasle, bili bi veći prinosi hrane i veća pošumljenost. Pogledajte samo ove brojke lijevo u tisućama ppm CO2, a sve to milijunima godina prije industrijske revolucije i čovjekova utjecaja. Nije tada bilo ni vas, ni “Jamničke”, ni auspuha vašeg auta – a CO2 u tisućama.

Prodaju nam m*** pod bubrege

I tako nam klimatski alarmisti prodaju m*** pod bubrege. Od svoje laži su napravili industriju globalnog zatopljenja, novu religiju i političku korektnost tipa “znanost je rekla svoje”.

Ispada da je sve uvijek suprotno od onoga što liberali predvide. Ideolozi su uvijek umišljene “sveznalice”. Tako su sigurni u svoje simplificirane modele da uvijek pogode baš suprotno. Kao da planet nije ogromni samoregulirajući sustav. (“Suosnivač Greenpeace-a: Zašto sam skeptik u vezi “globalnih klimatskih promjena”)

Tipična prepotentnost i nepriznavanje ljudske sićušnosti – dok su puno veći igrači u igri: oceanske struje sa 70-godišnjim ciklusima, vulkanska aktivnost, te tri najvažnija faktora, a to su Sunce, sunce i Sunce. Umjesto zatopljenja se prije može očekivati nadolazeće Malo ledeno doba. (“Prijeti li nam smrzavanje u predviđenom globalnom zatopljenju?”)

Globalno zaglupljivanje

Klimatski mazohisti se kunu da razina CO2 korelira sa zatopljenjem planeta. Evo što vam ne pokazuju.

Screenshot - 29.12.2017. , 0_04_27

Gornja crna crta je razina CO2, donja plava crta je srednja temperatura planeta. Niks poklapanje, niks koreliranje. Umjesto globalnog zagrijavanja trpimo globalno zaglupljivanje.

Ah, što drugo očekivati od istih onih koji su jednako uvjereni da se (ljudski) spol može mijenjati zamišljanjem (i tu je “znanost rekla svoje”).

Osim gotovo kolabirajućeg dno-dna što se tiče razine CO2, pogledajte tu ledeno nisku planetarnu temperaturu desno. A oni kažu da će nas sve strefiti grozno globalno zatopljenje i da će temperatura na planetu skočiti katastrofalno do neba.

Zar zaista? Ovo desno dolje na samom povijesnom dnu? To da je kritično ako skoči?

Razine mora da će poplaviti obalne gradove, da ćemo se penjati na Sljeme da se spasimo?… Moj Bože! Problem je što sam im i sam svojevremeno bio povjerovao.

sea-levels-may-rise-with-global-warming

Zadnje moje “progledavanje”

Sada je malo toga ostalo što liberalima i njihovim medijima još vjerujem. Zadnje “progledavanje” mi je bilo u vezi stalne američke debate o kontroli/zabrani oružja, a koje je dio američke kulture i početaka. Lijepo su mi mediji rekli da je držanje oružja opasno, da ga treba imati samo država – i ja sam se složio (zaboravivši na onu epizodu s oružjem Teritorijalne obrane 1990.)

A onda sam vidio tko je sve bio za zabranu posjedovanja  oružja.

  • 1929. Staljin konfiscira oružje i nakon toga počinju sibirske igre gladi.
  • 1935. Mao konfiscira oružje i započinje kulturno istrebljivanje.
  • 1938. Hitler konfiscira oružje za početak.
  • 1956. Pol Pot konfiscira oružje i počinju kmerski prilozi depopulaciji epskih proporcija.

gunconfiscation2

I priglup bi povezao potez razoružavanja stanovništva s milijunima mrtvih Razoružanih nakon toga. Uzgred, svi ovi totalitarizmi su, uključujući Hitlerov “nacional-socijalizam”, imali nešto zajedničko – “socijalizam” (odn. komunizam). San snova svakog progresivnog ljevičara i dan-danas.

Koliko god oni bili napredni i nekomformisti, gole brojke jednostavno nisu prijatelji ljevičara i liberala:

5a4395dbced5d

Manipuliranje razinom mora

Vratimo se klimatskim iluzionistima. S razinom mora manipulatori manipuliraju tako da iz nekog razloga, kažu, potrebno je korigirati sirove podatke (sve dok ne postanu kakvi su od početka trebali biti).

sea-level-rise-science-hoax

Klimatski alarmisti bi rado uveli planetarni porez na CO2 na temelju svih ovih laži, šro je posebno primamljiva ideja za političku elitu. Račune im je pomrsio zločesti Donald Trump koji je ispisao Ameriku iz ove religije temeljene na “junk science”.

Gejureka-moment za uspješnu depopulaciju

Isto tako si je Liberal Ivica 1970-tih godina zamislio da će ljudska populacija rasti i rasti beskrajno, (“Lažna dojava o populacijskoj bombi“) pa ćemo svi uskoro umirati bez hrane. Rješenje? Bolje je trganjem ubijati buduće ljude u maternici, nego da se rode i poslije umiru od gladi.

Kako bi se još moglo smanjiti razmnožavanje ljudi?

“Gejureka!” rekao bi Arhimed (svatko tko je iole nešto smislio u antici je garant bio gay, uvjeravaju nas aktivisti). De-razmnožavanje se može postići homoseksualizacijom društva. Koliko god se pederi trošili – planet se od njih neće prenapučivati. Liberali su saveznici gay pokreta jer misle da nas samo gejevi mogu spasiti od prenapučenosti. Dodajte tome nepodnošljivu lakoću razvoda braka i rezultat su psihički bolesna djeca koja više nisu sigurna niti kojeg su spola.

Imigracija – popravak previše uspješne depopulacije

Sada se pomalo shvaća da smo se previše depopulizirali na Zapadu, da “demografska zima” negativno utječe na ekonomski razvoj. U zamjenu za tako uspješno generirane gejeve treba u Europu uvoziti testosteron s Bliskog istoka i Afrike kako bi se oplodilo bjelkinje. Opet liberali najbolje znaju što narodu treba.

Kako ćeš nego liberalnim medijima postići da buduće Silovane razdragano pozdravljaju svoju šerijatsku sudbinu. Opet mali podli trikovi.

Screenshot - 30.5.2016. , 14_35_44

Izvor: http://investmentwatchblog.com/remember-when-all-the-climate-change-experts-warned-that-winters-would-be-warmer-and-snowfall-would-decrease/


 

Jedna misao o “Globalno-zatopljenaši i njihovi mali podli trikovi

Add yours

  1. Да је тако како кажу Венеција, Солун, Сплит, Њу јорк и остали одавно би били испод мора

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑