Ako netko zna rješenje problema, neka se javi njemačkoj policiji na 0621/1258-0

Činjenice iz policijskog izvješća:

Oko 18:30 policijska ophodnja je u sklopu predbožićne prisutnosti na trgu O7 naišla na grupu mladih, koji su odmah počeli verbalno napadati, te vrijeđati uniformirane policajce.

Kada su policijski službenici odlučili legitimirati ih, krenulo je još više uvreda, još više agresivnosti i prijetnji policijskim službenicima. Kada su radijem zatražili pojačanje, grupa ih je fizički napala.

Dva policajca su korištenjem pendreka i paprenog spreja uz velike napore uspjeli držati napadače na distanci. Čak i kada je više jedinica stiglo na scenu, situacija se nije smirila. Tek snažnom primjenom sile su konačno uhićene 4 osobe. Kako jedan od njih nije imao putovnice, odveden je u najbližu policijsku postaju.

Zatim su jedan 17-godišnjak i njegov 18-godišnji kompanjon pokušali osloboditi svog prijatelja. Oni ponovo, podržani od novo pristiglog 18-godišnjaka, napadaju policijske službenike. Zatim još jedan 18-godišnjak priskače i baca masivni stakleni vrč na okupljenu grupu. Samo zahvaljujući prolazniku vrč je odbijen i staklo se rasulo pred njihovim nogama. Još jedan njihov poznanik se uključuje, a koji je nakon više upozorenja isto tako priveden. U policijskoj postaji mladići su se nastavili ponašati provokativno i agresivno.

Preliminarni rezultati: upotrebljeno je 18 policijskih auta, 6 uhićenih, 5 policijskih službenika je ozlijeđeno udaranjem i premlaćivanjem, jedan toliko loše da nije mogao nastaviti službu.

Tužilaštvo za mladež (ili kako se već zove) je preuzelo završnu obradu, te istražuje “opasne tjelesne ozljede”, “pokušaje oslobađanja pritvorenika”, “odupiranje policijskim službenicima”, “prijetnje” i “uvrede”.

Pozivaju se svjedoci incidenta da se jave policiji na  0621/1258-0 ili 0621/174-331-0 .

Izvor: vladtepesblog.com/2017/12/15/germany-youths-attack-2-patrolling-officers-on-mannheim-christmas-market-mass-fight-ensues/


Dakle, ima li netko ideju što napraviti s ovim gostima?

rapegermany

Da se radi o inteligentnim ljudima potvrđuje to što stalno uče. Vide oni da se može raditi što se hoće na Zapadu ako si imigrant i ništa ti se loše neće dogoditi. Oni su zaštićena vrsta u liberalnom univerzumu i adekvatno tome oni će se sve više tako ponašati.

Policija ima vezane ruke od silnih ljudskih prava s kojima se nadglasavaju liberalni političari. Uskoro više nitko neće htjeti ići u policijsko zanimanje (slučaj već u Švedskoj). Što mislite kako će se onda regrutirati policajci? Iz redova ovih istih imigranata, dakako. Tako će Nijemci dobiti strance da ih utjeravaju u red, jednu nadrasu, ubermensch sa sasvim neočekivane strane.

Sve ovo su tek lagana ispipavanja do koje granice oni mogu ići bez posljedica u ovom liberalno bolesnom društvu koje živi u oblacima. Rezultati su za osvajače neočekivano obećavajući. Najprije enklave, tj. No-Go zone, a onda će već nekako stići i oružje u enklave. Libanonizacija.

Nemate pojma kakve uzbudljivosti čekaju Zapadnoeuropljane u slijedećim desetljećima. A sve zbog gluposti. Zbog bolesti liberalitisa.

islam-path-isis

Ima tu neke kozmičke pravde. Da nema tog ugrađenog samouništenja putem liberalizma, drevne civilizacije bi trajale sve do današnjih dana. Buduće fatalne slabosti svake civilizacije se najranije očituju na sasvim neočekivanom mjestu: u seksu, tj. prihvaćenosti perverzija. To je marker za rak civilizacije.


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: