U liberalaže su kratke noge

Kada si napredan, a realnost ne podupire tvoje ciljeve kulturnog rata, što ćeš poduzeti? Malo ćeš slagati, eto što. Jer cilj opravdava sredstva, a cilj je neko bolje društvo. Čak ni istina ne može biti važnija od toga, zar ne?

Ako tvoja utopija uključuje sasvim novo društvo gdje će se rasplinuti muško-ženska realnost komplementarnosti, onda ne smiju djeca iz sodomitskih “brakova” ispasti ništa lošije od onih iz zastarjelih klasičnih brakova. Kako ćeš to postići?

relations2012-15-1

Ti si znanstvenik. Ti si pametan, a tvoj vlastiti emotivni problem ti je jaka motivacija da ga nekako racionaliziraš. Složit ćeš tako pitijska pitanja u anketi da će 40% tako dobivenih istospolnih parova doći zapravo iz suprotnospolni. Tako će njihovi “ishodi” uljepšati sliku o istospolnim roditeljima1 i 2, a koju ti intimno emotivno oštećen – želiš. I tako bi.

A i vjerojatno je usfalilo istospolaca za ulogu roditeljstva (kao kada u paradama ponosa nekolicina nosi zastavu duginih boja veličine 20 x 100 m, i tako optički povećavaju brojnost. Takav detalj s nošenjem oooogromne zastave se ne rijtko vidi na nekoj drugoj paradi. Nakon postizanja prihvaćenosti i brojnosti, to više nije potrebno).

I tako je onda taj gulaš podataka pokazao da baš i “nema razlike”. Statistika je još jednom točno zbrojila netočne podatke.

Isto tako, da se baviš globalnim zatopljenjem, i ako si zapeo da se obistini globalno zatopljenje uzrokovano ljudskim djelovanjem, a led je na polovima sve deblji – što ćeš poduzeti? Malo ćeš frizirati brojke i onda ih dalje zbrajati što točnije.

“American Psychological Association” (APA) od 2004. promiče “nema razlike” teoriju, tj. da nema razlike između djece podizane od strane istospolnih roditelja i raznospolnih roditelja. Američki “Census Bureau” je prikupio, a CDC nalizirao podatke koji u razdoblju 2004-2007. (link) imao tako konfuzna pitanja da je 42% od tako dobivene grupe istospolaca, zapravo su bili normalni roditelji majka-otac, suprotnospolci. Oni su uz pomoć Pitije malo “posuđeni” bolesnim perverznjacima da poboljšaju imidž.

Profesor Paul Sullins je razotkrio ovu prijevaru, i jedino što se moglo jest bilo ponoviti analizu bez tih godina gulaša. Sada je ispalo da je dojava ozbiljnih emocionalnih problema djece istospolnih roditelja porasla sa 4,6% na 17,6%.  (skoro 4 puta). To bi približno i odgovaralo zapažanjima kliničara da su ova djeca 3 puta (200%) emocionalno oštećenija od druge djece. ( Istraživanje: Djeca i različite vrste obitelji )

Autori originalne studije su objavili članak i priznali da korigirani podaci pokazuju nedostatke kod djece podizane u istospolaca. Iako oni sugeriraju da ima i drugih objašnjenja za razlike (udjel adoptiranja, stres manjina) – to je prvi puta da neki “mainstram” znanstvenici priznaju istinitost dokaza koji pokazuju slabiji ishod za djecu sa istspolnim roditeljima. Izvor: https://world.wng.org/content/suffer_not_the_children

Podizanje djece među istospolcima je u suštini zlostavljanje djece.


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: