“Bite nicht kacken” ili Mijenjanje Njemačke

Ovakve pričice će biti zanimljive za desetak godina da se naknadno shvati kako se postupno odvijalo mijenjanje Njemačke.

U Hannoveru je svakog petka bazen u Vahrenwalder Bathu otvoren samo za žene od 17-21 sati, eventualno s muškom djecom do 3 godine. Nije moguće saznati je li to tradicija, je li to uvedeno nakon imigrantskih silovanja žena, djevojčica i dječaka po bazenima. Ili je to uvođenje šerijatkih elemenata na mala vrata. Ne znam zašto, ne mogu objasniti, ali nekako sumnjam na ovo treće.

Ovaj popodnevni termin privlači posebno muslimanske imigrantske žene i gle, tu dolazi do izražaja sva blagodat kulturološkog obogaćivanja. One ulaze potpuno odjevene u bazene, onako s ulice. Da li treba napomenuti da je to protivno strogim njemačkim sanitarnim i higijenskim propisima?

Kako i u svemu drugome, Divlji ignoriraju osoblje Pitomih (koje je isključivo žensko, po čemu se može zaključiti da je ono treće po strijedi). Osoblje ih nikako ne može odgovoriti od navike da u neplivačkom bazenu farbaju kosu. I u saunu ulaze isto tako u odjeći s ulice. Pelene bacaju u bazene. Kante za otpatke koriste kao zahode. Milina. A ponekad se održavaju pravi piknici uz rub bazena.

I onda švapsko žensko osoblje bazena pokušava nametnuti njemački Ordnung –  međutim tada izbijaju masovne svađe. Neke gošće prijete da će dozvati svoje muževe i braću (pitam se zašto u ovom kontekstu nikako ne paše izraz “svoje partnere i braću”?) Osoblje je navodno nekim gošćama izdalo zabranu dolaska na bazen, ali se to ignorira.

Sva nemoć njemačke države se preslikava u ovaj mali mokri mikrokozmos. Pri tome se ne radi o opasnim vojnosposobnim muškarcima, već o ženama.

34h_50489625


Za sagledati budućnost Njemačke dobro je pogledati komentare na članak. Razvidno je da za Njemačku nema nade:


“Potrebno je ojačati kulturološku kompetentnost zaposlenika i trebali bi dobiti obuku protiv rasizma.”


“Iz vlastitog iskustva nadzornika na bazenu znam da se preko pola muslimanskih građana ne pridržava pravila. Nasilni napadi bili su bili uobičajeni, krađe, zabrane ulaska, pozivanje policije…”


“Nije dobro klevetati druge kulture kupanja. Što je problem kada netko ulazi u bazen u svježoj i čistoj uličnoj odjeći? Bazen ima učinkovit sustav filtriranja, a voda je klorirana. Trebamo imati više razumijevanja, i možda se jednostavno pridružiti pikniku na bazenu.”


“Zašto nemati piknik na kupanju? Naravno, fekalije u bazenu i bojanje kose, to nije prihvatljivo. Hrana koju možete kupiti na licu mjesta je odvratna i nezdrava – zašto ne donijeti vlastitu? Piknik povezuje ljude i smiruje atmosferu. Zašto ne krenuti novim stazama? Oh, istina, zato ne jer smo u Njemačkoj, zemlji koja ukočeno definira zajednicu pridržavajući se pravila. Druge kulture imaju više životne radosti u svakodnevnom životu. Nedostaje mi to. Ne uživam u posjetima bazenima jer mislim da je to sterilna, hladna, neosobna odbojna okolina.”


“Nažalost, svjedočio sam nekoliko puta da su se muslimanski sugrađani “olakšavali” u tuševima i bazenima. Nažalost, svo poštovanje je izgubljeno, a postoji ogromna agresivnost. Nakon što smo komentirali njihovo neprimjereno ponašanje u bazenu, dočekali su nas vani sa sjekiricom…”


S kime god kod nas pričam o imigrantskom/muslimanskom “obogaćivanju” Njemačke, taj njiše glavom i kaže da bi jednom moglo jako puknuti i da će Njemačka iznjedriti novog ljutog Hitlera. Ja ne vjerujem da će više biti ni Hitlera ni Bismarka.

Ako Njemačka rodi Hitlera, on će se zvati Ahmed. Postojat će u dogledno vrijeme Berlinabad, postojat će iste rijeke, brda, šume… ali će Njemačka biti naseljena novim ljudima, a čije pelene danas plutaju po njemačkim bazenima.

Za to vrijeme Njemice rade za šalterima od jutra do mraka (bez djece doma, bez vlastite obitelji, opijajući se vikendom, Vidi: Kaže Nijemac: “Dont gou tu Džrmeni, ju stupid !”), sve kako bi iz poreza financirale svoju zamjenu u genskom bazenu. Koliko je simbolike u ovom tekstu… evo naježio sam se.

Dakle, nakon mojeg savjeta ženama koje idu u Njemačku (“Nekoliko savjeta ženama koje idu u Njemačku… u vezi Taharrush-a“), evo mogu dodati još jedan savjet: “Ne idite na bazene u Njemačkoj”.

Izvor:

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: