Papa islama

Najblaže rečeno “kontroverzni” Papa Franjo dočekuje u Vatikanu čelnika muslimanske skupine povezane s financiranjem džihadskog terora.

Tijekom susreta, al-Issa je zahvalio Papi na svojim “pravednim pozicijama” o onome što je nazvao “lažnim tvrdnjama koje povezuju ekstremizam i nasilje islamu”. Drugim riječima, zahvalio je Papi na razmišljanju o motivirajućoj ideologiji džihadskog terora.

Niti je to prvi put da je neki muslimanski vođa zahvalio Papi jer je bio toliko koristan. Ahmed al-Tayeb, najveći imam al-Azhar u Kairu, zahvalio mu je prošlog srpnja za “obranu islama protiv optužbe za nasilje i terorizam”.

Je li ikada drugi papa u Rimu u povijesti kršćanstva ikad bio najavljen kao “branitelj islama”? Naravno da ne.

Dakle, za Papu, “Kršćanski terorizam ne postoji, židovski terorizam ne postoji i muslimanski terorizam ne postoji. Oni ne postoje “, rekao je u govoru u veljači. “Postoje fundamentalisti i nasilni pojedinci u svim narodima i religijama, a sa netolerantnim generalizacijama oni postaju jači jer se hrane mržnjom i ksenofobijom”.

Papa Franjo nema strpljenja s onima koji raspravljaju o džihadu:

“Ne volim govoriti o islamskom nasilju, jer svaki dan, kad čitam novine, vidim nasilje.” Rekao je, prema Cruxu , da “kada on čita novine, čita o talijanima koji ubijaju svoju zaručnicu ili punicu. Oni su kršteni katolici. Oni su nasilni katolici.” Rekao je da, ako se govori o” islamskom nasilju “, onda bi se trebalo govoriti i o” katoličkom nasilju “.

Zašto ta usporedba nema smisla?

Zato jer talijanski katolici koji ubijaju zaručnice ili punice nisu djelovali u skladu s učenjima svoje religije, dok Kur’an i islamska poduka sadrže brojne poticaje nasilju. To se niti ne krije:

No, papa Franjo, branitelj islama, ne može se brinuti o takvim detaljima. Čini se da nije osobito zabrinut činjenicom da su sve njegove izjave o motivirajućoj ideologiji iza masivnoga muslimanskog progona kršćana posljednjih nekoliko godina samo omogućile i podržavale taj progon, jer ako se ta ideologija ne prepozna i suoči s njom i dalje će cvjetati.

Rimski papa bi trebao biti branitelj kršćanstva, a ne branitelj islama, religije koja je od ranih dana u ratu s kršćanstvom i judeo-kršćanskom civilizacijom. Da je neki kršćanski vođa “branitelj islama”, to pokazuje apsurdnost našeg doba i slabosti slobodnog svijeta.

Liberlizam je bolest, čak i kada ju dobije jedan Papa. To je udaljavanje od realnosti. A realnost je takva kakva jest. Orvelski novogovor nam je uza sva ostala obrtanja podario “religiju mira”. Međutim, nema religije na svijetu s kojom je islam u miru. Samo je stvar mogućnosti. A suicidalna imigracija je takva mogućnost.

c2fb4164-73a1-4e6e-92d7-802355aa9407

Što očekivati od Pape koji želi da Katolička crkva nakon 2000 godina revidira svoja učenja i prihvati sodomiju i gomoriju, onu istu toliko spominjanu u vlastitim knjigama? Što očekivati od Pape koji promovira bife-sakramente – uzmeš ono što ti odgovara? Ako je bilo

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: