Papa islama

Najblaže rečeno “kontroverzni” Papa Franjo dočekuje u Vatikanu čelnika muslimanske skupine povezane s financiranjem džihadskog terora.

Tijekom susreta, al-Issa je zahvalio Papi na svojim “pravednim pozicijama” o onome što je nazvao “lažnim tvrdnjama koje povezuju ekstremizam i nasilje islamu”. Drugim riječima, zahvalio je Papi na razmišljanju o motivirajućoj ideologiji džihadskog terora.

Niti je to prvi put da je neki muslimanski vođa zahvalio Papi jer je bio toliko koristan. Ahmed al-Tayeb, najveći imam al-Azhar u Kairu, zahvalio mu je prošlog srpnja za “obranu islama protiv optužbe za nasilje i terorizam”.

Je li ikada drugi papa u Rimu u povijesti kršćanstva ikad bio najavljen kao “branitelj islama”? Naravno da ne.

Dakle, za Papu, “Kršćanski terorizam ne postoji, židovski terorizam ne postoji i muslimanski terorizam ne postoji. Oni ne postoje “, rekao je u govoru u veljači. “Postoje fundamentalisti i nasilni pojedinci u svim narodima i religijama, a sa netolerantnim generalizacijama oni postaju jači jer se hrane mržnjom i ksenofobijom”.

Papa Franjo nema strpljenja s onima koji raspravljaju o džihadu:

“Ne volim govoriti o islamskom nasilju, jer svaki dan, kad čitam novine, vidim nasilje.” Rekao je, prema Cruxu , da “kada on čita novine, čita o talijanima koji ubijaju svoju zaručnicu ili punicu. Oni su kršteni katolici. Oni su nasilni katolici.” Rekao je da, ako se govori o” islamskom nasilju “, onda bi se trebalo govoriti i o” katoličkom nasilju “.

Zašto ta usporedba nema smisla?

Zato jer talijanski katolici koji ubijaju zaručnice ili punice nisu djelovali u skladu s učenjima svoje religije, dok Kur’an i islamska poduka sadrže brojne poticaje nasilju. To se niti ne krije:

No, papa Franjo, branitelj islama, ne može se brinuti o takvim detaljima. Čini se da nije osobito zabrinut činjenicom da su sve njegove izjave o motivirajućoj ideologiji iza masivnoga muslimanskog progona kršćana posljednjih nekoliko godina samo omogućile i podržavale taj progon, jer ako se ta ideologija ne prepozna i suoči s njom i dalje će cvjetati.

Rimski papa bi trebao biti branitelj kršćanstva, a ne branitelj islama, religije koja je od ranih dana u ratu s kršćanstvom i judeo-kršćanskom civilizacijom. Da je neki kršćanski vođa “branitelj islama”, to pokazuje apsurdnost našeg doba i slabosti slobodnog svijeta.

Liberlizam je bolest, čak i kada ju dobije jedan Papa. To je udaljavanje od realnosti. A realnost je takva kakva jest. Orvelski novogovor nam je uza sva ostala obrtanja podario “religiju mira”. Međutim, nema religije na svijetu s kojom je islam u miru. Samo je stvar mogućnosti. A suicidalna imigracija je takva mogućnost.

c2fb4164-73a1-4e6e-92d7-802355aa9407

Što očekivati od Pape koji želi da Katolička crkva nakon 2000 godina revidira svoja učenja i prihvati sodomiju i gomoriju, onu istu toliko spominjanu u vlastitim knjigama? Što očekivati od Pape koji promovira bife-sakramente – uzmeš ono što ti odgovara? Ako je bilo

One thought on “Papa islama

Add yours

  1. Rim je odgovoran za prodor Islama na Balkan rusenjem Carigrada od strane krizara.Umjesto da se stvori Zid krscanstva otvorili smo im vrata.Zar nista nismo naucili.Pomognimo izbjeglicama u Kristovoj ljubavi u njihovim zemljama.Ne moze se mjesati zemlja i zeljezo KRSCANSTVO I ISLAM.Prorok Daniel govori o nasem vrijemenu.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: