Pedofili svih zemalja i orijentacija – ujedinite se! Već jesmo

Ameriku trese PizzaGate. Ali možda najprije da pogledate video o Velikoj Britaniji, odnosno Australiji, dok ga Youtube ne makne u ime čudoređa, pa ćemo se poslije vratiti na SAD.

Ako ste stigli pogledati ovaj video, sada malo o Americi.

Trenutno u glavnim medijima vlada histerija o desničarskim alternativnim medijima. Iako su uhvaćeni u laži i namještenim samoispunjavajućim anketama X puta, sada ove nazivaju Lažnim (fake) medijima. I Facebook i Tweeter su krenuli izbacivati korisnike pod poznatom optužbom za “govor mržnje” ako netko nešto kaže protiv medija, Hillary Clinton, liberlizma i slično.

Stoga traje egzodus s Tweetera na novu platformu Gab. Tweeter napuštaju i samoinicijativno. Kao da ste morali cijelo vrijeme trpiti one s indexa.hr ili tportala, eto tako. Stoga se čini da Tweeter postaje na određeni način Tweetanic.

U jeku tog izbacivanja tradicionalista, konzervativaca i desničara s Tweetera, odobren je korisnički račun organizacije Muslimanska braća – nešto kao intelektualna Al Kaida. To nije bilo dosta, nego je u nastavku Wikileaka obznanjen lanac pedofilskih sadržaja na Tweeteru.

Zašto se to zove TweeterGate odnosno PizzaGate? Zato što je voditelj izborne kampanje od Hillary Clinton, gospodin Podesta u otkrivenim mailovima šifrirano govorio o pedofilskim potrebama.

“hotdog” = boy
“pizza” = girl
“cheese” = little girl
“pasta” = little boy
“ice cream” = male prostitute
“walnut” = person of colour
“map” = semen
“sauce” = orgy

izvor

 

 

Kada kažemo pedofilija, nekako se podrazumijevalo da se radi o malim djevojčicama – heteropedofilija (vaginalna). Međutim, sodomopedofilija je u određenom smislu gotovo i više zastupljena. (“Neporeciva povezanost pedofilije i homoseksualnosti“). Dodajte tome pedofiliju u Katoličkoj crkvi i gay lobi zbog kojega je prethodni Papa i odstupio, i sve je jasno.

LGBT, pornografija i pedofilija se podupiru u sinergiji. Zato imamo globalna gay prava i takav seksualni odgoj. Sve je perverzno povezano. Radi se samo o orijentacijama.

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d bloggers like this: