Kada će Trump biti ubijen u atentatu? (Plan B)

NWO nije uspio instalirati Hillary Clinton. Za očekivati je prelazak na Plan B.

Sorošu i soroševcima su propali novci koje su donirali za njenu kampanju. Soroševi glasački uređaji (američke verzije APIS-a, koji su /kao/ slučajno prebacivali glasove s Trumpa na Hillary, nikad obratno) nisu bili predviđeni da premoste preveliku i preočitu razliku. Predizborni skupovi Trumpa su u odnosu na Hillaryeve bili mnogostruko više posjećeni – i bilo bi malo nezgodno da na kraju pobijedi kandidat sa izuzetno sramežljivijim pristalicama.

NWO koji su vlasnici medija su odradili svoj doprinos u naturi, umjesto u ispisanim čekovima za Hillary. Ovakva sotonizacija u medijima (američkim verzijama Bljutarnjeg, indexa.hr i Radmanove Vizije) još nije viđena (CNN=Clinton News Network). Usporediva je samo s frontalnim nastupom ‘naših’ medija i političke elite pred Referendum o braku. NJovinari iznikli na ideološkom gnjojivu američkih pandana naših Fakulteta političkih “nauka” i Filozofskoga su u Americi dali sve od sebe. Studentindoktrinirani progresivnim liberalnim idejama su bili glavni oslonac Hillaryne kampanje.

Američke agencije za “istraživanje javnog mnijenja” na NWO platnom spisku (američke verzije domaćih IPSOSa, LažBarometara i Mislava Baga) su mjesecima radili danonoćno. Što se njih ticalo, Hillarija Pusić je već takoreći bila izabrana – gotova stvar. Ta tehnika samoispunjujućih proročanstava je poznata i nama u Hrvatskoj, sve kako bi se neodlučni priklonili “vršnjačkom pritisku”.

Hollywood i ostatak Perverzywooda su također dali svoj obol. Madona je garantirala oralni seks svima onima koji će glasovati za Hillary, bez diskriminacije po seksualnoj orijentaciji i međunožju. Celebritiji su zaprijetili iseljavanjem u Kanadu, ako Trump pobijedi.

Sve to ovoga puta nije upalilo

 

ca8aca351f729dfa625aa2bff7532a8b
MSNBC ga mrzi, Demokrati ga mrze, CNN ga mrzi, Republikanci ga mrze, FOX NEWS ga mrzi, politički establišment ga mrzi, mediji ga mrze… MORA DA NEŠTO DOBRO RADI !

Svi ti NWO milijarderi nisu sa svojim dolarima uspjeli uvjeriti obične Amerikance kako je za njih dobro ono što je dobro i za bogatu NWO elitu. Amerikancima je dosta globalizacije. Dosta im je političke korektnosti, liberalizma, LGBT-prava, industrije pobačaja… Srednja klasa je glasovala protiv velikih korporacija, medija, bonusa Wall Streeta, otvorenih granica, tiranije tolerancije, protiv imigracije i islamizacije.

Radnička klasa (globalizacijom ostavljena bez posla) je glasovala za Trumpa. A to je klasa koja je tradicionalno bila naklonjenija Demokratskoj stranci, sve dok se poput globalnih lijevoliberalnih nisu prestali brinuti o radničkoj klasi, a počeli prvenstvno brinuti o homoseksualnoj klasi (prioriteti: seksualne manjine, imigranti, pobačaj, obiteljocid…).

2016-04-18-69c5ff97_large
Sedam godina Obame… i sada nitko više ne zna koji WC da koristi

Lijevoliberalni antife pušu u isti rog kao i globalna elita sa svojim krajnjim ciljem podjarmljivanja i depopulacije. Korisnim idiotima je to teško za shvatiti, kako američkim, tako i našim.

Današnji republikanski establišment zovu i Kukublikanci – jer su kukavice koje su izdale temelje konzervatizma i ne supotrotstavljaju se lijevoliberalnima, nego im drže štangu. Pojavila se Alternativna desnica (Alt-Right).

Primjer su republikanski klan Bushevih – koji su glasovali za… nerepublikanku Hillary! Postaje jasno da su i republikanski Bush i “demokratski” Hillary/Bill Clinton, a i Kara-Obama jedno te isto leglo – samo podijeljeni od strane krupnog kapitala na dvije stranke. Što tako podsjeća na domaću političku scenu i strateški raspoređene udbaše po strankama, s financijskom potporom umreženih “udbo-privrednika” iz pretvorbe i privatizacije – a svi oni cijelo vrijeme viču “Drž’te lopova!”.

Treba pričekati i vidjeti da li će Trump početi provoditi obećano. Barem smo mi u Hrvatskoj navikli na prevarene birače. Najnoviji domaći primjer se još nije ni ohladio. I zato treba puhati i na hladnog Trumpa.

DO-nald i RO-nald

Kakav će Trump biti kao predsjednik (odnosno bi mogao biti) ?

Onaj tko misli da je Ronald Reagan bio dobar predsjednik, tome će to najvjerojatnije biti i Donald Trump. Doduše, republikanci iz Reaganova doba su ipak neki drugi republikanci od današnjih kukublikanaca. Danas uživamo u globalizaciji, koje nije bilo za Reagana. Prema Trumpovim predizbornim obećanjima, evo usporedbe s Reaganom (prijevod je ispod):

reagan-trump

 • Reagan: Izrugivan i nije ga se smatralo ozbiljnim kandidatom. /Trump: isto/
 • Reagan: Bio poznat s TV-a prije izbora. /Trump: isto/
 • Reagan: Bio u Demokratskoj stranci prije prelaska u Republikansku. /Trump: isto/
 • Reagan: “Napravimo Ameriku ponovo velikom” je uzeo za slogan kampanje. /Trump: isto/
 • Reagan: Napadnut od prosvjednika na pozornici tijekom govora. /Trump: isto/
 • Reagan: Koristi izravan govor i humor da komunicira s pristalicama. /Trump: isto/
 • Reagan: Najstariji izabrani predsjednik. /Trump: isto/
 • Reagan: Prvi predsjednik koji je imao razvod braka. /Trump: drugi predsjednik koji je imao razvod braka/
 • Reagan: Prethodnik mu je bio iz Demokratske stranke. /Trump: isto/
 • Reagan: Za imigraciju, ali protiv ilegalne imigracije. /Trump: isto/
 • Reagan: Pro-life, za pravo na posjedovanje oružja, za manje poreze. /Trump: isto/
 • Reagan: Isprva od strane elite smatran da nije pravi konzervativac ali je povećao izlazak birača i postao ikona Republikanske stranke i omiljen predsjednik. /Trump: establišment ga ne ne smatra istinskim konzervativcem, ali je povećao izlazak birača u zadnje 2 izbora i može potencijalno postati ikona Republikanske stranke i omiljen predsjednik/

Dobro se podsjetiti i drugih činjenica: “Što (ne) znate o američkim izborima: Hillary Pusić ili Donald Trumbegović ?“.

Antife

Američke antife će prosvjedovati – to je sigurno. Čak ima ideja za Calexit, gdje bi se progresivna Kalifornija (koja je glasovala za Hillary) odcijepila od ostatka SAD. Za očekivati je queer-demonstracije poput Kulturnjaka-2016, Urše Jaukar i Plenumaša s FFZG. Vodi ih ista ideologija.

14448781_194007694354189_794303660642996190_n
Zamislite ovdje titlove “Pipl mast trast” na amerikanski, i to je ilustracija za američke antife

Američka ljevica je toliko konsternirana da sveučilišta (Pennsylvania) osiguravaju studentima štence, čokoladice i bojanke, kako bi preboljeli izbor Trumpa. Možda je Hasanbegović falio to osigirati na Filozofskom i Kulturnjacima.

Trump je nastavak Brexita, nastavak uspjeha njemačkih desnih stranaka, francuskih, nizozemskih, mađarskih, poljskih… pa i kod nas. Biračko tijelo skreće udesno. Ali se i distancira od prodanih duša desničarskog establišmenta. Sve je to tako vidljivo i u Hrvatskoj. Potpuno smo u svjetskom trendu, iako su nas lijevoliberalni uvjeravali da smo “na krivoj strani povijesti”. Ljevica se razotkrila da ima identične stavove kao globalna bogata elita, odnosno najkrupniji kapital. Baš u svemu.

Jer: ima neki razlog zašto elita podupire homoseksualizaciju, pobačaje, eutanaziju, zaprašivanje stanovništva s otrovima, hranu s kemikalijama, GMO… Sve su to metode za tamanjenje. Npr. žohara. Lijevoliberalni ne vide da nema smisla protiviti se jednom, a zagovarati drugi dio jedinstvenog paketa za depopulaciju. Ne razlikuju ambalažu (na koju očito padaju) od sadržaja. Ako im je toliko stalo da smanje broj, što elita ne počne s time od sebe osobno?

Plan B

NWO elita će vjerojatno organizirati atentat na Trumpa. Ima ona narodna “s ovih prostora” koja kaže: “Para vrti gdje burgija neće”. A elita tih “para” ima i više nego dovoljno da naruči što god hoće.

I tako bi Hillary mogla na kraju ipak biti prva žena predsjednica SAD, kako je i bilo predviđeno. Zašto? Kad se neki predsjednik ne sviđa NWO eliti, taj dobije metak. Ako Trump nije lažnjak, prijeti mu “kenedizacija”.

Kenedizacija Trumpa

Priča s Kennedyjem ide ovako: Amerikanci imaju svoju verziju HNB, koja je zadužena za tiskanje dolara i monetarnu politiku. Ne oglašava se baš na sva zvona, ali tzv.Federalne Rezerve nisu državna institucija, nego je to udruženje privatnika, najbogatijih bankara (Rotschild, Rockfeller…). Kennedyu je zadnja stvar na kojoj je radio bila “Izvršna naredba 11110” kojom je htio vratiti monetarni suverenitet Americi preko “Silver Certificates”.

jfk-banker-plot.jpg
“Postoji zavjera u ovoj zemlji da se porobi svaki muškarac, žena i dijete. Prije nego napustim ovaj ured, nastojim razotkriti ovu zavjeru.” – John F. Kennedy je rekao 7 dana prije nego je ubijen u atentatu.

(privatničke) Federalne Rezerve prave novac iz ničega. A ovi certifikati su trebali imati podlogu u plemenitim metalima, srebru. I izdavala bi ih država, a ne udruženi privatnički bankarski pothvat. Time bi se zaobišla i marginalizirala bogata elita koja kupuje političare svih stranaka (pa joj je svejedno tko pobijedi na izborima ili u nekom od ratova).

 

 

Budući se Trump (barem prema obećanome) protivi globalizaciji i urušavanju Amerike, ovima najbogatijima od najbogatijih se Trump ne sviđa. Soroš plaća autobuse za dovoženje prosvjednika po Americi i bit će baš kako je zaprijetio Zoran Milanović. I zato će Trump biti maknut ovako ili onako. Nije uspjelo ONAKO (na izborima), pa će vjerojatno OVAKO

 

times-advocates-trump-assassination-1

 

Živi bili pa vidjeli – i da mi se ne ostvari predskazanje.

 


 

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: