Isisavanje Njemačke i trinaesto prase

Iako su lijevo-globalno-liberalni drhtavim glasom pokazivali u svojim medijima silne imigrantske obitelji s djecom, 80% migranata su vojnosposobni muškarci, dobrim dijelom iz zemalja koje baš i nemaju neke veze s ratom u Siriji ili Iraku. Vojnosposobni, i još više silovateljosposobni, te zato iz silne zahvalnosti pomalo siluju domaće Njemice (“Nekoliko savjeta ženama koje idu u Njemačku… u vezi Taharrush-a“).

Oni pak imigranti koji su došli s djecom, njima je toliko loše u Njemačkoj, da bi svaka njemačka obitelj s djecom rado prešla u imigrante, što se tiče dobivenih državnih eura. Samoubilačka Njemačka je jasno pokazala što stimulira: novi mali Nijemac vrijedi 190 eura mjesečno, dok mali imigrant-budućiISILovac, terorist-junior njemačkoj državi vrijedi 1.000 eura mjesečno.

Konačno rješenje za Nijemce

Polovini današnjih Njemica u plodnim godinama uopće ne pada na pamet imati djecu. Čini se da ih 190 eura baš i ne stimulira za tu cijelu gnjavažu. Znaju da će im već imati tko dodati čašu vode u starosti, valjda su zato tako lijepo dočekivale imigrante s “Willkommen”.

U pauzi vijesti s parada ponosa, vlasti su zapomagale za demografskom obnovom Njemačke, pa (navodno) vide imigraciju kao Rješenje – nekoga tko će raditi Nijemcima za mirovine, kao i za onu čašu vode (“Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“).

Međutim, to rješenje je ujedno i “konačno” rješenje namijenjeno samim Nijemcima: Ima da ih nema. Elita će ih zamijeniti s novim modelom. Dok liberalni političari k’o fol vape zbog demografije, istovremeno se Njemačka država “isprsila” čak sa po 190 eura mjesečno za riješiti taj problem domaćim snagama. Jer valjda siromašna Njemačka nema novaca za dati majkama više.

No, vidi čuda, sada odjednom ima novaca za djecu, ali samo kada dolaze kao (islamski) imigranti. Evo jednostavne računice iz donjeg videa:

Imigrant-roditelj s 5 djece dobiva od Njemačke cca 5.000 eura.

U Ludwigshafenu obitelj tražitelja azila s 5 djece (ukupno 7 osoba) dobije mjesečno 3.512 eura (za hranu, odjeću i osobnu higijenu). To je po osobi 500 eura mjesečno.

Dodatno im idu usluge koje Njemci moraju platiti: stanarina, režije, zdravstvene usluge, prevoditelj za liječničke posjete, namještaj, TV pretplata, javni prijevoz, taxi za posjete liječniku, bazeni i sve ostalo javno…

Kolika je vrijednost ovih usluga – besplatnih jednima, a tržišno naplativih drugima? Može se procijeniti da mjesečna stanarina za 7 osoba vrijedi cca 1.600 eura, zdravstvene usluge (obvezno zdravstveno osiguranje + sve što se mora platiti pride) oko 1.500 eura, te 500 eura mjesečno za ostalo nabrojano. To se popne na ukupno 7.112 eura, odnosno 1.000 eura po osobi.

Ovih 5 djece stavlja tražitelje azila u kategoriju s 11.000 eura bruto dohotka, tj. u vrhu najbolje plaćenih zanimanja, a bez ikakvog rada.

Drugi primjer iz Main-Taunus-Kreis: obitelj tražitelja azila s 2 djece. Dobivaju 4.367 eura na mjesec. Opet dobrih 1.000 po osobi na mjesec.

Bezvrijedni klinac-Nijemac

Kad će konačno doći i do očekivanog “humanog spajanja obitelji”, za 4 žene (što fiktivne, što stvarne) i njihovih 23 djece, Njemačka će keširati mjesečno fantastičnih 30.030 eura. Opet 1.110 po osobi mjesečno. Dok bezvrijedni klinac-Nijemac vrijedi 190 eura. Eto Jednakih i Jednakijih, željenih i neželjenih, stimuliranih i destimuliranih.

Puno genderskija i feminističnija švedska sisa je već presušila, pa se država Švedska zadužuje na financijskom tržištu da financira imigraciju i švedocid. Njemačka sisa još ima i meda i mlijeka, ali ne za sve: malog Nijemca se tretira kao trinaesto prase – nema sise za njega.

Dva vrhunska ekonomista (prof.Hans-Werner Sinn i prof.Bernd Raffelhuschen) su izračunali da je trošak “integracije” minimalno 450.000 eura po imigrantu (rastegnuto na 15 godina integriranja). Takvu “integraciju” može smisliti samo lijevoliberalni um, a financirati budala. Tu još nisu uračunati troškovi svega što će ovi barbari razlupati, zapaliti i uništiti dok će ONI terorom integrirati domaće stanovništvo u zemlju trećeg svijeta po njihovom ukusu i navikama – a koju su donijeli sa sobom na svojim potplatama.

S tolikim novcima su im mogli izgraditi nekoliko vjernih kopija njemačkih gradova, bilo u Siriji ili Iraku. Ali nije ideja u pomaganju TAMO, već u rušenju OVDJE. Cilj elite je da se Bliski istok instalira u Zapadnu Europu. A korisni idioti, tolerantni prema vlastitom izumiranju, to ne shvaćaju.

Germanistan

U toj rinfuzi nije pristigla gomila atomskih fizičara koji će pripomoći njemačkom gospodarstvu, nego je to samo gomila nepismenih rušitelja kojima je glavni cilj uspostaviti svoj kalifat. Svu feminističku liberalno-tolerantnu skramu (koja je zapravo i omogućila njihov dolazak), oni će pomesti prvom prilikom.

Jer, nisu oni došli ovdje zato što im se sviđaju gay-parade (koje im nije bilo dozvoljeno slaviti u njihovoj zemlji). Nisu došli slaviti pobačaje, feminizam, LGBT-prava, perverzije i dekadenciju. Došli su izgraditi Germanistan na moralnim ruševinama Zapada. Prijezir ne skrivaju (“Kako imigranti vide zapadnjačke žene“).

Vratimo se na 13.prase. Netko će postaviti pitanje zašto Njemačka ne plaća Nijemcima istih tih 1.000 eura po djetetu umjesto pišljivih 190 eura (sve do nedavno 165) ? Za jedne ima, a za druge nema. No, ako makar na čas prihvatite ideju da globalistička soroševska elita želi zamijeniti europsko stanovništvo i ubiti nacionalni identitet, onda ovih 1.000 naprama 190 postaje kristalno jasno i predvidivo.

Imati antitijela za totalitarizam i političku korektnost iz iskustva komunizma će se pokazati kao spasonosno – za istočnu Europu. Mogla bi se Njemačka opet podijeliti. Tko bi rekao da će se dugoročno i nacionalno gledano, ipak isplatiti biti pod komunističkom čizmom.

Korisni idioti

Inicijalne troškove (uputstvo za put na arapskom) je pokrio Soroš i bogata globalistička elita. Potrebno je samo upregnuti korisne idiote i udariti medijima na emocije – pa svaki razum ispari kod ispirsinganih i istetoviranih slobodoumnih antifa, zajedno s instinktom za preživljavanje :

9377515138_142daa1b9a_o

Svoje izumiranje izfinancirati će njemački porezni obveznici sami – zato što su to kao ovce demokratski izabrali (“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? (2.dio)“). (izvor)

U praksi se već razlikuju Bezvrijedni-po-190 od Vrijednih-po-1000-eura:

Još informacija o imigraciji: https://homunizam.wordpress.com/category/imigracija/


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: