Koliko dugo može opstati država sa 850 No-Go zona?

Ako je koga osupnuo podatak o 55 “No-Go” zona u Švedskoj, nakon 850 francuskih, to se sada čini kao ‘ništa’. Tih francuskih 850 zona službeno ne postoji. Mora da se o njima ne govori u nadi da će nekako nestati. Neće. U njima vrijedi šerijatski zakon ili neki drugi bezakon, ali svakako ne francuski. Takva područja izvan kontrole policije će rasti i spajati se. Ako policija i zaluta u taj dio Francuske, onda ih s molotovljevim koktelima zapale u policijskom autu. Pametnome dosta: više ne idu tamo. Ne zna se za francuske policajce, ali 80% švedskih ozbiljno razmatra napuštanje tog opasnog zanimanja.

To sve dovodi do stvaranja novih turističkih znamenitosti Pariza. Kako nema slikanja u No-Go zonama, za ilustraciju će morati poslužiti ove:

335ba1df00000578-3550775-violence_the_makeshift_camp_has_become_the_scene_of_almost_night-a-3_1461230979717-800x58920160916001283460265-original_800x600migrants-paris-3-e1458373835488

Buduće generacije neće moći vjerovati da neka država može biti savladana a da napadač nije bio jači po oružju. Samo je jednostavno ušetao. Nije trebao ni graditi trojanskog konja kako bi ušao pomoću lukavstva.

U Francuskoj nije bilo referenduma, nije se naroda pitalo da li bi volio da se otvore granice. Da se i pitalo, mediji liberalnog jednoumlja bi ih već nekako nagovorili na jedini ispravan odgovor – čije rezultate sada kusaju. Jer neki drukčiji mediji bi bili proglašeni huškaškim i govorom mržnje, protiv manjina.

Demokracija se razvila do svoje suprotnosti: Manjine su zakon. Doslovno i preneseno. U toj demokraciji gdje vlada narod se najprije broje glasovi, a nakon toga se sve podredi manjini. I tako bude sve dok manjina ne postane većina. Onda ta nova većina mijenja pravila igre – pravila koja su ih i izdigla u većinu. EU elita, taj samoubilački kult, je odlučio umjesto naroda. Tko bi rekao da su ovo imali u vidu kada su blagogovorili o ‘globalizaciji’. I sami utopisti koji žive u komponiranoj iluziji, elita misli da će nju ovi novi trebati i dalje bilo što pitati.

Evo još malo turističkih razglednica iz Pariza, ovoga puta razgledavanje iz auta u pokretu (snimatelj se nije usudio izlaziti iz auta). Ne, to nije Nairobi ili Kinšasa, već Pariz, onaj čuveni ‘grad svjetlosti’. To samo izgleda kao da se nalazi u nekoj zemlji Trećeg svijeta:

Nitko nije siguran koja EU država će prva postati islamska, sa šerijatskim pravom. Francuska spada među favorite sa svojih 850 No-Go zona. Šveđana je puno manje pa je 55 No-Go zona ipak puno po glavi stanovnika. Njemačka punionica se još puni. Dame Lowell Goddard, sutkinja s Novog Zelanda (u svojstvu nekog odbora za istraživanje seksualnog zlostavljanja djece) je nakon posjete Velikoj Britaniji rekla da je tek 50 milja izvan Londona vidjela bijelo lice.

Kako Zapadni Europljani reagiraju na ‘Veliku zamjenu stanovništva’?

Švedska

Poput Bosne, kako se kaže, Švedska “šaptom pade”. Izgubljen slučaj liberalni. Imaju zanimljivu disproporciju iseljavanja po spolu. Puno više žena se iseljava iz Švedske nego muškaraca. Da li znate za Lesoto? To je jedina država na svijetu s više silovanja nego u Švedskoj. Da li bi iseljavanje Šveđanki i osvojena srebrna medalja iz silovanja mogli biti povezani? E, baš su im se isplatili feminizam i liberalizam! Liberalna Danska, s jednako poznatom filmskom XXX industrijom za ‘odrasle’, je isto tu negdje na rang listi silovanja.

Francuska

Francuska se nakon 850 zona sjetila osnivati ‘Nacionalnu gardu’ za borbu protiv terorizma. Koliko za betoniranje postojećeg stanja znači Vrijeme (u smislu izgradnje infrastrukture i mreže jataka), najbolje govori Francuska. Jer najveći i najuspješniji teroristički napadi su bili u Francuskoj. Za razliku od Njemačke, gdje se osvajači tek trebaju ukorijeniti (nema smisla kvariti idilu punjenja koje još traje), francuske kolonije su im se zaista isplatile. Francuska će pasti uz puno buke i još više krvi.

Njemačka

Za Njemačku nije sigurno. Možda se rađa potencijal za novog Hitlera. Možda. Međutim, čini se da je usađivanje kolektivne krivnje bilo izuzetno efikasno sprovedeno. Svatko tko je protiv imigracije bude proglašen nacistom, i automatski je kriv za prvi i drugi svjetski rat. Postoji i mogući scenarij ponovnog raspada Njemačke na Istočnu Njemačku i Muslimansku Njemačku. Jedni imaju antitijela na totalitarizam, a drugi imaju krivnju do samokažnjavanja.

Velika Britanija, Nizozemska i Belgija

U Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Belgiji osvajači nisu tako nestrpljivi, nego napreduju malim nožicama (koracima) u rodilištima. Dok se čini da su glasni bradati islamisti glavni igrači, pravi tvorci zamjene su muslimanske žene. I opet muškarci samo izgledaju da vode glavnu riječ, a zapravo se radi o ratu civilizacija vođenom maternicama. Prvi rezultati ovog pristupa se vide na izborima za gradonačelnika Londona. Sadiq Kahn. Prve promjene u javnoj politici se već uočavaju.

Dvije različite karijere

Bijele žene ganjaju karijeru, nemaju djece sve dok nije savršeni trenutak – sve kako bi se to jedno dijete rodilo da mu ništa ne nedostaje. Savršeni trenutak je kada biološki sat počinje štekati, u ranim 40-tim. Međutim, budućnost tog djeteta je sumorna. Bit će šikanirano, omrznuto, pretučeno od strane većine – na kojoj neumorno rade muslimanske žene, poduprte socijalnim potporama iz poreza bijelih žena.

Ako su liberalne EU-žene do sada mogle tvrditi da je ‘neodgovorno’ prema djetetu donijeti ga na ovaj surovi svijet  (i po Zemlju, jer će ono disanjem pridonositi globalnom zatopljenju, ili zahladnjenju?, ako više nisi siguran, najsigurnije je reći ‘klimatskim promjenama’)… Sada će zaista u Zapadnoj EU postati neodgovorno donijeti na svijet bijelo dijete, znajući da ga se ‘Velikom zamjenom stanovništva’ osudilo na nesretan život u domovini svojih predaka.

Infekcija

Za infekciju ne možete kriviti viruse. Oni imaju svoj cilj – preživjeti i množiti se. Zdrav organizam ima ugrađen imunološki odgovor. Inače ne bi tako dugo opstajao među virusima koji su stalno bili prisutni. Ako s organizmom nešto nije u redu, onda nema imunološkog odgovora i virusi slobodno ulaze.

Sa Zapadnom Europom nešto nije u redu.


 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: