Njemačka multi-kulti svakodnevica ili kako nastaju No-Go zone

S neke Facebook stranice preneseno na jednom blogu pod naslovom “Noževi u stambenom bloku počinju tjerati njemačke ljevičare da preispituju muslimansku imigraciju”:

“Obično ostajem izvan većine rasprava o izbjeglicama, ali sada počinjem. No, krenimo od početka:

Živim u malom gradu u srcu Ostfrieslanda, ovdje je sve bilo uvijek mirno, s relativno malo migranata, a oni koji su tu bili su prijateljski i mirni.

Prije nekoliko mjeseci sirijske izbjeglice su se doselile u zgradu u kojoj živim sa svojom obitelji. Bili su iskreno pozdravljeni i nitko u kući nije imao predrasude.

Zatim, prije nekih 6 tjedana, prvi negativni incident! Naša kći (12), kao i dvije kćeri naših susjeda (6 i 9) su seksualno uznemiravane – pritisnute uza zid na stubištu, bile su poljubljene protiv njihove volje, te hvatane za grudi i stražnjicu. Naravno da smo zvali policiju zbog ovog incidenta.

Nakon što su izbjeglice odvukli u policijsku postaju na ispitivanje bio je mir i tišina … za neko vrijeme! No, kratko vrijeme kasnije moja kćer se vratila u kuću s igranja u potpunom strahu, i rekla mi da su joj izbjeglice vani upućivali opscene geste, cerekali se i svojim jezicima pravili opscene geste, te lizali svoje usne. I ovaj incident smo prijavili policiji.

Nakon što je došla policija i ponovno upozorila izbjeglice, opet je bio mir u kući na neko vrijeme.

No, sada u zadnjih 3 tjedna, više nema mira i tišine. Svaki vikend, izbjeglice divljaju i rade nerede po zgradi, droga, alkohol, a potom sve više tučnjava, šakama i noževima. Sinoć su opet, udarali su na moja vrata stana, cijelo stubište je puno krvi (vidi video) … Moje simpatije za te ljude se privode kraju … I naša draga policija nema nikakvu kontrolu nad tim. Djeca se boje, ne usuđuju se više ići van igrati se – ne može biti da nitko ne može tome stati na kraj.

P.S. Video je snimila moja žena jutros oko 6:15 s mobitelom!”

 

 

Tko si ne bi želio takve susjede? Ovo je jedan obični apolitični Nijemac koji se “ne bi štel mešati” ni u šta. I onda mu TO (u što se on ne bi štel mešati) počinje dolaziti pred vrata stana. Liberalni mediji su im isprali mozak (“Moje simpatije za te ljude se privode kraju”) i zastrli rasuđivanje tako da ne mogu prozrijeti laži i predvidjeti da će masovni dolazak strane kulture poremetiti društveni ekološki sustav. Uspješna propaganda još jedne društvene utopije; kao u komunizmu i nacizmu.

Sada Nijemci počinju drhtati iza zaključanih vrata svoga stana. Zadržana daha, zaštićeni daskom ulaznih vrata od 1-2 cola, osluškivati komešanje, tučnjavu, isukane noževe na stubištu, ubadanja, vikanje na jeziku koji ne razumiju… Što je slijedeće?

Što da se radi kada država obilato hranjena porezima očito više ne funkcionira u ovom novom paralelnom svemiru? Uskoro će sami nadoći na rješenje: “Odseliti se”. Tako nastaju No-Go zone u EU gradovima, bebe-Bejruti. Uskoro tamo više neće zalaziti policija. To je eksteritorijalnost, poput veleposlanstava, samo što se ta barbarska ‘veleposlanstva’ šire kvart-po-kvart i grad-po-grad. Tamo će se sprovoditi šerijatski zakon koji kažnjava baš sve što zapadno društvo (bolesni domaćin) uzdiže kao dostignuće tolerancije. I sama mogućnost dolaska osvajača je ugrađena u bolest domaćina.

Došli divlji i istjerali pitome

Tolerancija, nediskriminacija, humanost, različitost… su razlozi da su se u mojem gradu namnožile vrane. Više nema raspjevanih kosova ni drugih ptica pjevica, samo vrane. Tko smo mi da sudimo vranama, rekao je jedan prepametan. A što je s izgnanim kosovima? Ne žive vrane izolirano u svemiru, one utječu na sve ostalo. Društvo koje nije u stanju održati teško postignutu ekološku (ili društvenu) ravnotežu osuđeno je na propast. Feminizirano, osjećajno i slabo društvo će biti pregaženo od jačih koji nemaju takvu manu. Nije da pregaženo društvo nije i samo nekada bilo snažno. Samo mu je istekao rok trajanja i sada degenerira. Niti jedno društvo se nije razvilo i prosperiralo na temelju feminizacije i osjećajnosti. Feminizam je degeneriranje – jer metastazira u baš sve pore društvene strukture.”Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? (2.dio)

Nakon što se nigdje neće više osjećati sigurno od osokoljenih ‘vrana’ (kako je zgodan naš izraz “osokoliti se”!), njemački ‘kosovi’ će potražiti utočište u politički ne-feminiziranoj istočnoj Europi (“Rezultat imigracije: Nijemci emigriraju u Mađarsku“).

Da li je Nijemcima sve to trebalo? Da li ih je itko išta pitao, uza sve demokratske institute?

izvor

 

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: