“Gayevi takvi rođeni?” – potajno snimljeni u gay baru priznaju da je to laž

Svi lijevoliberalni su nasjeli na laž gay aktivista da su gayevi takvi rođeni (“otkad znaju za sebe”). U ovoj osjećajnoj feminiziranoj kulturi je najvažnije prikazati se nemoćnim, ugroženim ili barem diskriminiranim / nevoljenim.

Dok su aktivisti rezolutni da su takvi rođeni, i da oni ništa ne mogu učiniti po pitanju svog ponašanja i nagona (poput alkoholičara, narkomana, piromana, kleptomana…), dotle “homofobi” ostavljaju mogućnost da i genetika možda ima donekle utjecaja. Ali društveni uzrok je bez daljnjeg dominantan kod ovog psihičkog poremećaja. Još samo da se složimo da je to poremećaj. Jer netko mora da je bolestan oblik ljudske vrste – ili oni ili svi ostali.

Traži se gay gen, a nikako da se nađe. Jednojajčani blizanci odbijaju suradnju – nikako da budu definitivni dokaz genetskog uzroka homoseksualnosti – nego baš suprotno. Jedno po jedno ‘objektivno’ znanstveno istraživanje se razotkrije kao znanstveno – aktivističko istraživanje. Glavno da posluži za bombastične naslove liberalnih medija. Što se sve ne učini kako bi se nadmudrilo prirodu !

Za dobiti specijalni zaštićeni status, homoseksualnost je morala biti lažima uzdignuta na razinu rase ili spola, te onda i ljudskih prava zbog te urođene karakteristike. Međutim, crnci nisu crnci zbog svog načina života i ponašanja. Veliki problem je što postoje bivši gayevi, ali ne postoje i bivši crnci. Taj nezgodni problemčić ‘tako rođenih’ se pomeo pod tepih. Sami gayevi po gay-barovima vrlo dobro znaju da je ‘takvi rođeni’ čista laž. Evo ih kako u opuštenoj atmosferi to priznaju u potajno snimljenom videu.

Očito da postoje aktivisti i postoje obični gayevi. Možda su ovi po gay barovima izuzetak, a aktivisti su pravilo. Tko zna. U svakom slučaju, društvo je danas prisiljeno prilagoditi im se i omogućiti kanale regrutacije novih pripadnika, budući se ne mogu prirodno razmnožavati. Psihički poremećene osobe su iracionalne, i ne znaju stati u svojim zahtjevima. Da znaju stati, onda ne bi bili bolesne. Zbog toga će biti sve perverznijih zahtjeva na društvo – jer jedan presedan povlači za sobom drugi presedan u beskrajnom lancu jadnih, diskriminiranih i nevoljenih (ali neliječenih) psihičkih bolesnika.

“Ako je netko gay, velika je vjerojatnost da je kao dijete bio seksualno zlostavljan”. To je ono što se može zaključiti iz svjedočanstava u videu. Nitko ne kaže ‘isključivo’, nego da je ‘velika vjerojatnost’.

Nakon takvog seksualnog iskustva, tzv. psihološkom represijom djeca potiskuju ovaj događaj, ali ih on trajno obilježava i tjera da to isto naprave nekome, nekome baš u toj istoj dobi – što je vrlo zanimljivo opažanje.

Screenshot - 28.8.2016. , 19_05_43.pngU totalitarnom društvu svako ukazivanje na povezanost pedofilije i homoseksualnosti se karakterizira kao tzv. govor mržnje i homofobija. Toga se odmah etiketira da je zadrta neznalica, te ide za lijevoliberalne posebno jaka i samodokaziva osuda: da je van 21.stoljeća. Kada to isto gayevi opušteno priznaju u bučnom gay baru, onda je to samo dobra lasciva šala. (“Neporeciva povezanost pedofilije i homoseksualnosti“).

Ako vam se ne da gledati cijeli video, evo galerije slika iz njega:

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Skraćeni video (1:34):

 

Cijeli video (41:33):

 

Kroz ovaj se video provlači isti uzorak; da iza svakoga od njih postoji neki homoseksualac koji ih je kao dijete sodomizirao ili neki prethodno inicirani vršnjak. Muška homoseksualnost se prenosi, doslovno ucjepljuje straga. Kod ženske homoseksualnosti se u ogromnom broju slučajeva iščeprka iskustvo seksualnog zlostavljanja kao djeteta.

Dodajte tome razorenu obitelj, bez oca – kao pozitivnog muškog uzora za dječake, odn. kao sigurnost i potvrdu ženstvenosti za djevojčice, i dobili ste društveni recept za širenje homoseksualnosti. Odnos ovih sastojaka je vrlo individualan. Kako je navedenih sastojaka najviše u SAD, homoseksualnost im je barem duplo više zastupljena nego bilo gdje drugdje (“Koliko ih ima?“).

Korijen homoseksualnosti i ostalih psihičkih poremećaja seže do nefunkcionalne obitelji (“Za roditelje – prevencija homoseksualnosti i rani znakovi“), baš kao i za druge psihičke poremećaje. Što ćeš kad se djeca ne mogu uzgajati u teglama, već u obiteljima s majkom i ocem. I obične biljke izađu bolesne i poremećene bez potrebnih sastojaka u tlu i okolišu, a pogotovo takva društvena bića kao što su ljudi.

Umjesto ‘tako rođeni’, istinitije je ‘u nefunkcionalnoj obitelji podignuti’. Život pruža još puno prilika da se šteta popravi, ali ako se ne uviđa šteta, ne priznaje poremećaj i bolest – te ništa ne liječi, onda oni postaju jalovi škart za svoju vlastitu vrstu. Neutemeljeni ponos i samoobmana tu ne pomažu.

“Ja ne osjećam zlobu prema homoseksualcima.

Osjećam isto što i prema ljudima koji imaju gripu. Želim da im bude bolje i ne želim da se to širi.”

izvor


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: