Radikalni Islam: Najopasnija ideologija današnjice

Što uopće znamo o islamu? Evo nekoliko sličica iz video (dolje), s prijevodom ispod svake:

SC_12.10.2015. , 11_18_13
Danas najopasnija ideologija, Islamizam: (1) totalitaristički, (2) ekspanzionistički, (3) spreman ubijati
SC_12.10.2015. , 11_18_28
Islamizam u suprotnosti sa slobodnim društvom, protivi se: (1)-slobodi govora, (2)-slobodi poduzetništva, (3)-slobodi vjere ili neprakticiranja vjere, (4)-slobodi udruživanja, (5)-slobodi tiska, (6)-temeljnim ljudskim i građanskim pravima.
SC_12.10.2015. , 11_18_40
(A)-Zapadni princip: odvojenost religije i vlasti. (B)-Islamistički princip: legitimno je samo ako se vlada prema religijskom zakonu – šerijat
SC_12.10.2015. , 11_19_13
Islamistička interpretacija Šerijatskog zakona: (1)-tko se rodi kao musliman mora ostati musliman ili će biti pogubljen ako promjeni vjeru, (2)-preljubnike se treba kamenovati do smrti, (3)-tko uvrijedi Islam i Muhameda mora biti izbičevan ili pogubljen, (4)-lopovima se treba odsjeći ruka, (5)-promiče se poligamija i brak s djetetom
SC_12.10.2015. , 11_19_54
Tko se protivi islamističkom ekspanzionizmu je neprijatelj i mora biti uništen.
SC_12.10.2015. , 11_19_26
Širenje Šerijatskog prava
SC_12.10.2015. , 11_20_04
Islamisti su ubili više muslimana nego bilo koje druge grupe
SC_12.10.2015. , 11_20_16
Muslimana je 1,5 milijarda u svijetu, no koliko je Islamista od njih?
SC_12.10.2015. , 11_20_36 002
(A)-Postotak koji podržava kamenovanje preljubnika (86% do 65%), (B)-Postotak koji podržava smrtnu kaznu za prelazak na drugu religiju (79% do 58%)
SC_12.10.2015. , 11_20_49
Ako je samo 10% Islamista, što je onda 150 milijuna islamista, koliko ih je spremno na nasilje u ime islamizma?

SC_12.10.2015. , 11_21_11

SC_12.10.2015. , 11_37_44
Ako je od 150 milijuna samo 2% radikalnih, to je onda 3 milijuna
SC_12.10.2015. , 11_36_20
3 milijuna potencijalnih terorista organiziranih pod zajedničkom ideologijom.

 

 


Izvor:


Prema ponašanju prvog vala ovog cunamija “izbjeglica”, odnosno tražitelja azila ili imigranata, strah se ne čini da je njihov motiv. Ako netko bježi iskreno u strahu, teško da će protestirati i nešto zahtijevati. Pod izbjeglicama se do sada mislilo na žene s djecom. Ove “izbjeglice” su 80% mladi muškarci. Prije će biti da se radi o sceni iz kaubojskih filmova gdje se pokrene cijelo stado u stampedo, ne bi li se skriven u gomili glavni glumac uspio neopaženo prebaciti na željeno mjesto.

Tu je i kolektivna svijest, koja se kontinuirano previđa; osjećaji u podsvjesnom umu svakog od ovih osvajača umetnuti njihovim ranijom obukom i zajedničkim pogledom na svijet.

Muslimani su, čini se, napredovali od 7.stoljeća samo u smislu oružja za nametanje svoje volje drugima, bili oni muslimani ili ne bili. U gotovo svakom aspektu života malo se toga promijenilo u islamskom svijetu. Odanost plemenu ostaje na prvom mjestu kod koalicija s nacionalnim vladama. Međuplemenski sporazumi i savezi su podložne promjenama i ukinuću s malo ili bez prethodne obavijesti, a borbe između bivših saveznika slijede vrlo brzo.

Islamski tretman žena je sličan postupanju s robovima. ISIL primjerice otvoreno govori o uzimanju žena od svojih neprijatelja da budu seksualno roblje. Oni i govore o robovima, bez ublažavanja koncepta pomoću termina “zarobljenik”, “kmet”, “oteti” ili “prisilni radnici”.

Nije se puno promijenilo u 1.400 godina od Muhameda. Dobar primjer je odrubljivaje glava svakome tko se ne slaže. Kao i ubijanje vlastitog djeteta koje se pobuni (poput svakog tinejdžera bez obzira na kulturu), a što se naziva ubijanje zbog časti.

S druge strane, došlo je do masivnih promjena ponašanja među ljudima Europe, Amerike i svake nominalno zapadne nacije, što je odbojno Islamu.

“Kakve promjene ponašanja?”, možete zapitati. Pa, postali smo više civilizirani, manje barbari nego smo bili pred 1.400 godina. Tužno, frustrirajuće i opasno, najglasniji glasovi islama se bore zadržati razinu barbarizma, koji hrani njihov osjećaj superiornosti za tisućljeće i po. Taj barbarizam, koji vodi u klanje, ropstvo, seksualno zlostavljanje djece… stvorio im je i ojačao stajalište da su bili, i još uvijek su, superiorni.

I tako danas imamo masivni konflikt civilizacija koji se događa u Europi. Te izbjeglice koje su preplavile Europu osjećaju da su superiorni. Ili barem oni žele da se osjećaju superiorno nad nekim. Oni se ne mogu osjećati superiorno u svojim matičnim zemljama, gdje su podređeni ISILU. Sve u njihovoj vjerskoj pozadini učvršćuje uvjerenje da ne samo da su superiorni nad ne-muslimanima, oni su pozvani da pojačaju to uvjerenje pomoću bilo kojeg nasilja – da postignu podčinjavnje nevjernika. Za one koji su znatiželjni, to bi bili mi, narode. Terorizam je svako ponašanje koje kreira teror u srcima svojih žrtava, ne samo podmetanje bombi u avione. Neka imate par nasilnih, glasnih, “prosvjeda” koji izmaknu kontroli, koji zastrašujuće podsjećaju na nerede koji izmaknu kontroli – i vi počinjete graditi taj osjećaj terora, taj osjećaj da više ne kontrolirate svoj vlastiti život. Zatim ide odrubljivanje glava nekoliko vaših susjeda.

Zatim “dotjerivanje” pred-tinejdžera koje će postati seksualne igračke za nasilnu elitu tih vjerskih fanatika. Ukoliko roditelj prosvjeduje da mu kćer bude “mlada”, svi pobožni muslimani uključeni u pripreme mogu zaprijetiti mami ili tati, ubiti mamu ili tatu, ili ubiti to dijete koje bi trebalo poslužiti za svoje seksualno zadovoljenje.

Oni ne moraju ubiti svaku majku, svakog oca, svako dijete. Glas se brzo proširi po susjedstvu. A na temelju onoga što smo vidjeli u Britaniji, policija će jednostavno sve to ignorirati.

To je teror. Teror koji je u temelju muslimanskog osjećaja superiornosti. Osjećaj muslimana da su pozvani. Kada možete terorizirati ljude do točke kada oni odustaju od branjenja svojih uvjerenja, od obrane svog života, nacija, onda ste pobijedili. I kažete im da vi, kao osvajači imate set zakona po kojima oni moraju živjeti, da moraju prihvatiti laž, onda su žrtve osuđene na vlastitu propast.

Kao prvo moramo istaknuti kako u aktualnom imigrantskom valu koji je stigao u Europu nisu samo izbjeglice iz Sirije. Dolaze iz Eritreje, Malija, subsaharske Afrike, Nigerije, Somalije, Afganistana, Gambije, Bangladeša, Pakistana…

Odjednom svi zajedno dolaze iz svih ovih dijelova svijeta. Riječ je o ogromnom prostoru – na liniji između Gambije i Bangladeša nalazi se preko 11,000 kilometara. To nam pokazuje kako očito nije neki događaj u Siriji potaknuo ovaj val migranata. Jer da su izbjeglice samo iz Sirije, onda bi stvar bila daleko lakša za razumjeti, onda bi značilo da je u tijeku očito nekakva velika vojna ofenziva i da je život postao do te mjere neizdrživ da sada svi masovno odlaze iz zemlje.

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: