Rak i seksualna orijentacija

Pitanje čitatelja jednog portala za gay zdravlje:

“Nedavno sam imao djelomičnu kolektomiju zbog 3.stupnja raka crijeva. Ostao sam sa 25 cm debelog crijeva. Moje tanko crijevo je sada izravno povezno s preostalim debelim crijevom. Kada se oporavim od operacije, je li sigurno/moguće da imam receptivni analni seks sa svojim partnerom?”

Odgovor:

“Ako je vaše debelo crijevo i dalje prisutno, i linija prišivanja dovoljno daleko od anusa, onda će vjerojatno biti u redu. Ako bi imali zategnut ožiljak na spoju i to blizu vašeg anusa, onda se možete ozlijediti s analnim seksom.

Ostalo vam je malo debelog crijeva. Vaša stolica može biti rijetka. S vremenom može postati kruća, no to neće biti slučaj, barem u početku. Vjerojatnije je da će vam sadržaj crijeva curiti van tijekom seksa, a pokreti penisa vašeg partnera van-unutra mogu vam stimulirati kontrakcije crijeva. Stavite to sve zajedno i mogli biste imati neurednu situaciju. Vrijeme će reći da li će to biti slučaj. Može pomoći da ne jedete prije seksa.”

I samo ovo pitanje, a i doktorski odgovor puno govore. Umjesto da mu kaže “nemojte to raditi”, liječnik savjetuje “nemojte jesti prije seksa” – kako bi bilo što manje propuštanja sveg tog sranja.

Vama, heteroseksualnima, će liječnik ozbiljnim glasom reći da morate izbaciti sol, šećer ili crnu kavu, ali nije politički korektno za liječnika da savjetuje “izbacite uguravanje nečijeg spolovila u vašu guzicu”. I ovaj liječnik će savjetovati da se redovito obavlja osobna higijena, ali ne i “prestanite ulaziti svojim penisom u fekalije”. Koliko ima smisla prati ruke, a valjuškati svoj dio tijela u fekalijama (i to dio tijela s hiper osjetljivom sluznicom)? izvor

Eto, ovaj pacijent je dobio to što je dobio (rak) upravo zbog tog slavljenoga načina života. Da je homoseksualnost težak oblik ovisnosti je jasno po tome što oni ne mogu prestati iako znaju za fatalnu zdravstvenu statistiku. Kao što ni narkomana ne zabrinjava što mu prijatelji umiru od predoziranja – to je jednostavno jače od njih. Zato su i ovisnost o drogama i homoseksualnost mentalni poremećaji.

Kolika to mora biti ovisnost o ejakulaciji (apsoluno svi gayevi sudjeluju u oralnom seksu “ja-tebi-ti-meni”), da se ulazi svojim spolovilom u govna. Glavno da su nokti čisti i dezodorans u upotrebi. Sjećanja na poneke bolne poteškoće s tvrdom stolicom su prepreka koja odlaže za neko vrijeme receptivni analni seks. Tek se nešto kasnije uz pomoć alkohola i droga ohrabruju primiti partnerov paket u rektum. Ovome pacijentu s početka priče se to toliko sviđa da ga ni “reparatura” u kojoj je ostao sa 25 cm crijeva ne sprečava u nastavku iste aktivnosti koja ga je dovela do toga. I onda kažu da se kod homoseksualnosti ne radi o mentalnom poremećaju!

Ove (ne)higijenske fekalne prakse naprosto moraju uzeti svoj zdravstveni danak.

Kod gayeva je 17 puta (1600 %) vjerojatnije da će dobiti analni karcinom u odnosu na hetero. izvor: CDC. Gay aktivisti ih uvjeravaju da je razlog za to – diskriminacija u društvu!

Studija iz 2011. pokazuje da gayevi imaju 2 puta veću vjerojatnost da im bude dijagnosticiran bilo koji rak, nego hetero muškarcima. Ona baca svjetlo na razilke u učestalosti raka i stopi preživljavanja kod gay, lezbijki i biseksualnih u odnosu na heteroseksualne.

Kod žena nema značajne razlike učestalosti raka prema seksualnoj orijentaciji. Međutim lezbijke koje su preživjele rak dva puta češće opisuju svoje zdravlje kao ‘u redu’ ili ‘loše’, a biseksualne 2,3 puta više od heteroseksualnih žena. Kod lezbijki najčešći je uterinarni rak. Biseksualne žene najviše imaju rak grlića maternice.

Po toj studiji gayevi su jedino imali manji udjel raka prostate ali više udjela svih ostalih rakova. Gayevi su ovisnici o ejakulaciji. Hetero muškarci imaju manje ejakulacija jer su hetero-odnosi kompromis libida muškarca i žene. Prostata ima svoju ulogu kod ejakulacija, pa je to jedini rak kojega gayevi imaju manje po studiji.

No tu ima jedan “ALI”. Što se tiče hetero, druga studija je pokazala da hetero muškarci koji su imali tijekom života više partnerica imaju 28% manje raka prostate nego oni s 1 partnericom. Istraživači to prevode da nove partnerice znače veći broj ejakulacija.

S obzirom da 20% gayeva imaju i preko 1.000 partnera tijekom života, pomislilo bi se da će gayevi imati manje tog raka. No, zapravo, po toj istoj studiji, ako gayevi (posebno receptivni) imaju više od 20 partnera, imat će 2 puta veću vjerojatnost raka prostate u odnosu na hetero. Istodobno, rizik za agresivni oblik raka prostate im je čak 5 puta veći od hetero.

Ako tko profitira od homoseksualnosti, to je farmaceutska industrija.

A još uopće ne govorimo o AIDS-u, koji je politički korektno preimenovan iz originalnog naziva GRID (gay related immunodeficiency desease). grid


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: