Sotonistički pedofilski lanac s ritualnim ubijanjem beba

Kada proguglate “Hampstead satanic ring” nailazit ćete na dvije različite riječi: hoax (podvala) i cover-up (zataškavanje). Stvar je toliko jeziva da je zaista teško povjerovati. Ako znate da bi vas tema ritualnog ubijanja malih beba jako uznemirila, onda ovdje odustanite od daljnjeg čitanja.


Ova dva prevladavajuća termina odražavju opću podijeljenost na tradicionaliste i lijevoliberalne, na pro-life i pro-choice, na protivnike homoseksualizacije, istospolnog braka, transgender-tiranije… i njihove zagovaratelje, na ‘teoretičare zavjere’ i ‘vjernike’ liberalnih mainstream medija.

Ovisno da li spadate u ovo prvo iz navedenih parova odn. suparničkih svjetonazora, ili u drugo… vi ćete različito doživjeti donji šokantan video.

“Mainstreamovci” će reći da je netko (gnjevna ostavljena supruga?) instruirao ovu djecu (od cca 8-9 godina) da okrive oca da je vođa sotonističkog kulta. Da su izmislila ili prezentiraju priču kako su bila prisiljena vlastoručno sudjelovati u ritualnom ubijanju malih beba. Da je jednostavno nemoguće da netko iz socijalne službe “nabavlja” male bebe, koje u kultu injekcijom anesteziraju i objese naglavačke kako bi im prerezali grlo, uhvatili krv koju će članovi kulta piti, a tijelo bebe skuhati i pojesti.

“Mainstreamovci” će reći da su ovime grubo oklevetani mnogi članovi te mirne lokalne zajednice. Da je nemoguće da “gotovo svi” su sudjelovali u sotonizmu (većina nastavnika i roditelja, svećenici te crkve pri kojoj je ta osnovna škola…). Teoretičari zavjere (“Zavjerenici”) neće moći na to dati odgovor osim da dječji izraz “svi” ne treba shvatiti doslovno jer nemaju još razvijene percepcije količina, vremena i sličnoga.

Ali će zapitati odakle djeci podaci o izgledu i stanju genitalija sudionika, tj. njihovih nastavnika i ostalih uključenih. “Oklevetani” građani bi lako mogli opovrgnuti navode ako bi pristali na liječnički pregled koji bi utvrdio da nemaju po i oko genitalija pirsinge, tetovaže, znakove spolnih bolesti(?) koje su djeca podrobno navela. Nepostojanje ovakvog demantija potvrđuje da su djeca bila primorana na seksualne odnose s članovima kulta i da je sve poslije skandalozno zataškavanje. Liječnički nalaz djece pokazuje da su bila seksualno zlostavljana kako i tvrde.

Za početak, procijenite sami iz ovih snimaka u galeriji slika (video ima srpski prijevod):

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

Video

Ako spadate u prvu svjetonazorsku grupu, onda bi vas sam video mogao jako potresti. Nema smisla da vas zbog ovog članka počne to progoniti u mislima. Možda su slike iz galerije već bile previše eksplicitne. Najbolje poznajete sami sebe i gledajte video na vlastitu odgovornost.

Početak videa se odnosi na SAD. “Slučaj Hampsted” o kojem govorimo počinje od 2:10

 

Još izvora: “Satanic Ritual Abuse of school children in Hampstead“, “HAMPSTEAD COVER UP” i “http://hampsteadchristchurch.com/

PDF medicinskog pregleda djece: https://docs.google.com/file/d/0Byzy22cCtwpdbERtNXNhQ0Y5RmM/preview

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: