Doping s XY kromosomima na politički korektnoj Olimpijadi

Idući mjesec je Olimpijada. Prva dva transgender atletičara(ke) će potpuno legalno koristiti XY kromosome. To su kromosomi koje ima svaki muškarac, u svakoj stanici svog tijela, a nema ih niti jedna žena. Dok će se strogo paziti da nije netko popio kakav energetski napitak, dotle će “atletičarke” rođene kao muškarci imati zagarantiranu berbu medalja u kategorijama slabijeg spola.

Zapravo, možda i nije loše da sva ta gender ludorija ode u krajnost. Feminizam je to sve pokrenuo sa svojom gender ideologijom, a sada trpe žene, kako u svjetskom sportu, tako i po zahodima u SAD-u. Zanimljivo da se feministice ne bune. Po tome bi čovjek pomislio da one i nisu prave žene kad ih ne smeta sportska diskriminacija XX-žena od strane XY-“žena”, dok ih ne smetaju imigrantska silovanja, niti narušavanje privatnosti u WC-u, niti eksploatiranje i komercijalizacija maternica za normalizaciju nenormalnih “obitelji”, niti ih smeta nepotrebnost žena u sve homoseksualiziranijem svijetu gayutopije.

Dakle, dva biološka muškarca u atletskoj ekipi Velike Britanije su obavila tranziciju da izgledaju kao žene. Prema dosadašnjim rezultatima, ovaj neimenovani duo se očekuje kvalificirati za britansku žensku ekipu. Već su se natjecali kao muškarci na Europskom prvenstvu. Ne kaže se u kojem sportu.

Ovi su barem obavili medicinsku tranziciju. Kada su nam govorili “što vam smetaju”, nitko nije zamišljao da će se muškarci zalijetati slobodno u ženske zahode i ženski sport. Nova luda pravila ove Olimpijade slijede globalističku gender ludoriju pa dozvoljavaju muškarcima koji kažu da su žene, da se natječu u ženskim disciplinama. Čak i ako nisu prošli kastraciju, pod uvjetom da imaju razinu testosterona ispod razine muškaraca tijekom 1 godine. Sve zbog novouspostavljenih ljudskih prava, kako kaže Međunarodni olimpijski komitet.

“Prijatelji, pitam vas iskreno: kako to može biti značajna pobjeda ljudskih prava za žene koje će se natjecati protiv atletičarki rođenih kao muškarci? Čak i ako je prošao genitalnu operaciju, takva operacija ne može promijeniti činjenicu da su muškarci općenito 30% snažniji od žena, imaju veću gustoću kostiju, težište im je više, imaju mišićnu masu koja im povećava brzinu i snagu u sportu… i ne moraju brinuti da im se olimpijske igre ne poklope s menstruacijom. “.

Kaže Katy Faust, pro-life, podignuta od dvije lezbijke, inače iz prve ruke svjedoči o “blagodatima” istospolnog roditeljstva.

“Ako muški atletičar postiže vrijeme punu sekundu manje od ženskog svjetskog rekorda na 100 m, prešišavši nevjerojatno vrijeme od Florence Griffith-Joyner, da li ćete vi slaviti?”

“Što ako momak “očisti” 6 m, nezamislivu visinu za ženski skok s motkom, dok je prethodna ženska natjecateljica (bez snage gornjeg dijela tijela podarene muškarcima) uspjela jedva dosegnuti nešto više od 4 m?”

“Da li ćete reći suparnicama, ženskim natjecateljicama da jednostavno nisu dovoljno trenirale?”

“Što ako ovaj momak stigne ispod 23 sekunde u 50-metarskom bazenu slobodnim stilom, što bi bio svjetski rekord za žene, ali tek prosjek za muškog olimpijca. Da li ćete reći ‘Juhu, jednaka prava!‘. Ako je to tako, onda možete isto tako raspustiti sve kategorije u sportu i uništiti svaki svjetski rekord koji je postavila žena u gotovo svim sportovima.”

Bivša olimpijka Katie Uhlaender na Tweeteru: “ovo je smiješno… biologija je biologija”.

Komentatorica Claire Lehmann navodi ironiju da se muškarcima dozvoljava natjecati sa ženama, no ako ženska atletičarka uzme steroide, bit će diskvalificirana s igara.

Obianuju Ekeocha, osnivačica “Culture of Life Africa”tweeta kako se može desiti da afričke i karipske žene ne donesu kući ni jednu medalju s ove olimpijade – kao rezultat inkluzije muškaraca u ženski sport.

Andrea Williams, iz “UK group Christian Concern” kaže da je unfer dozvoliti muškarcima da se natječu sa ženama:

“Atletičare se rutinski testira na tvari koje pojačavaju rezultate u cilju sprečavanja varanja.

A biološka prednost roditi se kao muško je ignorirana od strane sportskih komiteta sa svrhom da se prilagode trenutnim društvenim normama. Oni koji propagiraju ove ideje smatraju to pitanjem ljudskih prava.

Pa ipak postoji mnogo profesija koje zahtijevaju određene fizičke karakteristike – optimalni vid ili određenu građu tijela za džokeje ili tjelohranitelje. Isti koncept bi se trebao i tu primijeniti, jer mjerenje razine testosterona ne garantira poštenje”

Williamsizacija

Kreće “williamsizacija” cijelog ženskog sporta, a feministice ‘ni riječ da bi rekle’ o tome. Tenis je sport za bogatije, pa i “naprednije”. Već je imao jedan slučaj muškarca koji je bio na muškoj amaterskoj razini, ali je nakon promjene spola smio ući među žene i dogurati do 20.mjesta ženskog tenisa na svijetu. Homo-, trans- i ostale fobne tenisačice su bojkotirale turnire tih godina, ali on(a) je svoje postigao(la). Za razvrstavanje se gledaju samo razine hormona, a ne kromosomi.

Danas se to ludilo iz tenisa proširuje na američke ženske zahode. Da bi se neki muškarac olakšavao (shvatite to kako hoćete) kraj žena u ženskom zahodu u SAD čak i ne treba proći nikakvu operaciju. Treba samo izjaviti (ako uopće netko pita) da se ON OSJEĆA kao žena. Tko smo mi da mu ne vjerujemo? (hvala Papa Franjo!).

Tata Williams je svoja dva dječaka ubacio u ženski tenis, gdje Serena i Venus nemaju dostojnih protivnica. Tata im je našao dobro plaćeno životno zanimanje. Dok je Marija Šarapova diskvalificirana na 2 godine iz tenisa zbog uzimanja nekog lijeka, Serena i Venus koriste legalno svoj XY kromosome. Bila bi povrijeđena ljudska prava da se njih traži kromosomski dokaz spola. Kao što je sudskom odlukom Richards dobio pravo da odbije pristupiti verifikacijskom testu je li kromosomski muško ili žensko.

Kako znamo da su Serena i Venus Williams rođeni(e) kao dječaci (i da imaju muške XY kromosome)? Jedan pokazatelj je pupak. Pupak je kod žena (XY) niže smješten u odnos u struka. Kod muškaraca (XY) je pupak iznad razine struka. (Nemojte se sada svi ići gledati u ogledalu!). To je zbog različite građe zdjelice: kod XX žena je ona modelirana za trudnoću.

Ima toga još po čemu patolog ili arheolog-antropolog zna spol: odnos ramena i bokova, nagib čeone kosti, oblik zdjeličnih kosti, kut bedrene kosti (jeste li znali da zbog tog kuta sportašice imaju učestalije ozljede koljena i pucanja pri doskoku?)…

Netko će reći “vidi kako je Serena ‘raskošnih’ bokova”. Međutim, hormonska terapija dovodi do neprirodnog pohranjivanja masnoća i izobličenja (najveće je izobličenje je u glavi takvih osoba). Kod hormonalne terapije masnoće se kumuliraju niže u odnosu na prirodno. Zato ove osobe izgledaju nekako čudno.
Screenshot - 14.7.2016. , 20_00_20Screenshot - 14.7.2016. , 19_58_45Screenshot - 14.7.2016. , 19_59_11

Video:

 

Muškarci koji kažu da se osjećaju kao žene sada slikaju žene mobitelom po američkim kabinama za presvlačenje i zahodima.

Nove XY-“žene” će istisnuti normalne žene iz sporta: više nije potrebna potajna “wiliamsizacija”.

U suvremenoj gayutopiji nova XY-“žena” može (za sada potajno) postati i Prva dama: “Kojeg je spola “Prva dama” Amerike?


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: