Ovo je vaša budućnost, Europljani (3)

Od preko 1.000.000 (milijun) pozvanih i pristiglih imigranata u Njemačku, zaposlilo se na stalan posao njih 54 (slovima: pedesetčetri). Očito je da su Njemačkom gospodarstvu imigranti bili jako potrebni. Švedska je puno bolja: od 162.000 imigranata bilo kakav posao je dobilo 494. Preostale uzdržavaju porezni obveznici.

U Francusku su pristigli davno. Francuzima su se kolonije jako isplatile. Sada imaju što imaju: alžirske Francuze, libijske Francuze, tuniske Francuze… Jedan takav je upravo tegljačem gazio ljude kao kukce u Nici po šetnici uz more, puna 2 km. Za 2 km gaženja još je 80-tak mrtvih i 100-njak ranjenih malo.

nomuslims_noproblems2To se ne može još desiti u Njemačkoj jer se još nisu skućili u svojim NO-GO zonama. U Francuskoj i Belgiji su se već dobro ugnijezdili, pa će tamo biti najviše ovakvih klaonica. Tek onda će doći na red prvo Švedska, o onda i Njemačla. Za razliku od Nice ili Pariza, turistička ponuda Praga, Varšave ili Budumpešte neće uključivati ovakva morbidna adrenalinska uzbuđenja gdje moraš spašavati svoju turističku glavu. Nije teško dokučiti zašto.


Ako ne možete podnijeti vidjeti krv i izobličena zgažena tijela, ne gledajte i ne čitajte dalje. Samo ako imate želudac (dok ovaj video ne zabrani Youtube), pogledajte nezamućen video o rezultatima jihada u Nici.

Sugeriram da to ipak pogledate dok još stignete (i podijelite) jer se morate naviknuti: sutra će to ili slično biti tko zna gdje drugdje. Inventivnih ideja za oružje protiv ‘kufara’ ne nedostaje. Ovo je gerilski džihad. Ostaje samo gorka istina da vas netko mrzi toliko da bi vas doslovno zgazio kao kukca.

 

Snimljen trenutak naleta kamiona i kaosa:

Sve je to bilo tako predvidivo:

Ovo je vaša budućnost, Europljani!

Tko ne bi volio primiti više ovakvih gostiju?

Ovo je vaša budućnost, Europljani ! (2.dio)

Multikulturalnost ili miješanje vode i ulja

I opet treba podsjetiti da žene (pola biračkog tijela) većinom glasuju za liberalne vlade koje dovlače još više ovih scena u Europu. Sve zbog “vršnjačkog” pritiska liberalnih medija. Feminizirana Europa neće učiniti ništa da riješi ovaj problem u korijenu. Sve što će političari napraviti bit će neka maštovita predstava solidarnosti: malo svjetlima obojiš vladine zgrade u bojama zastave, malo upisivanja u knjige žalosti, puno cvijeća i svijeća… i to bi bilo to. Do slijedećeg puta.

BxwQTLfIUAE0Rze.png
Razlika između radikalnih i umjerenih muslimana: Radikalni musliman vam želi odrubiti glavu. Umjereni musliman želi da vam radikalni musliman odrubi glavu.

Kako su za EU vlade vlastiti grđani veći terorist od ISILovaca, policija u EU neće hvatati one koji svaki puta slave nakon Pariza, Bruxellesa i Nice na društvenim mrežama, nego one koji će na društvenim mrežama kritizirati tu religiju mira” -a koja jasno kaže da ima za cilj sve ostale podčiniti. Bilo da ste kršćanin, židov, hindus ili što drugo – vi ste kukac kojega treba zgaziti.

nypost-aug20-savages-618x691.jpg

Screen-Shot-2016-07-15-at-10.42.06-AM

 

 

Oglasi

One thought on “Ovo je vaša budućnost, Europljani (3)

Add yours

  1. Ništa novo od religije mira. Ništa novo od sljedbenika Muhameda koji je imao po nekoliko žena i malih curica i koji je ubijao pjesnike koji su ga još u ono vrijeme kritizirali u Arabiji. Tkogod i dalje podržava ovo masovno ilegalno dolaženje muslimana u Europu je budaletina kojoj treba iščupati mozak i presaditi novi u praznu glavetinu. Tkogod podržava da ilegalci koji su odgajani na kuranu dolaze i Europu su sukrivci smrti ove djece koja su ubijena u Francuskoj.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: