Djecofobi

U videu (dolje) musliman lijepo objašnjava Nijemcu što se događa:

“Sada za istinu: Islam je došao preuzeti Njemačku, željeli vi to ili ne.

Vaše kćeri će nositi hidžab.

Vaši sinovi će nositi brade. OK?

I vaše kćeri će se udavati za muškarce s bradom.

A mi ćemo se razmnožavati sve više i više.

Vi Nijemci nemate djece. Vi imate najviše 2 djece. Mi imamo 7 ili 8. OK, prijatelju?

I onda ćemo oženiti 4 žene i imati 22 djece. A vi možda 1 dijete + 1 psa. I to ti je to.

Moj prijatelju, to nije naša krivnja, to je vaša krivnja. Jer ste orobili naše zemlje. Kolonizirali ih da biste vozili mercedes i imali digitalnu kameru.

Tako je svemogući Alah uredio da vas porobimo: ne ratovanjem u Njemačkoj, nego s natalitetom kao prvo, a kao drugo, mi ćemo oženiti vaše kćeri. Da? I vaše kćeri će nositi hidžab. I sada stvarno možete poluditi. Mržnja se može vidjeti u vašim očima”

Što reći? Analiza stanja kao u “Kaže Nijemac: “Dont gou tu Džrmeni, ju stupid !”

Gotovo sve kao u “Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“. Čovjek je lijepo objasnio: na dulji rok, sve se svodi na djecu. Poslušajte video:

izvor

Djeca i hedonizam ne idu skupa. Ekstrem hedonizma i djecofobije je homoseksualnost. Očito da primitivnija društva znaju nešto, a što su naprednija uspjela zaboraviti. Zašto manje napredni proganjaju homoseksualnost, a napredni ne samo da toleriraju, nego ju slave kao izuzetno postignuće?

Glavna značajka homoseksualnosti je da se ne mogu rađati djeca. Promoviranje homoseksualnosti u društvu srozava vrijednost rađanja uopće, tj. utječe na porast djecofobije u ostatku društva.

Podizanje djece u ozračju prihvaćene homoseksualnosti počinje zaista izgledati kao nekakva nastranost (prihvaćanjem homoseksualnosti sve se postavlja naglavačke). Parove koji idu na treće dijete promatra se gotovo s gađenjem. Vjenčavati se umjesto biti napredni cimeri…? Žrtvovati svoj standard zbog djece…? Prestati s tulumarenjem i s vječitom mladosti…?

Zbog tog učinka je homoseksualnost puno opasnija za društvo nego za pojedince. Sve velike svjetske religije znaju da poremećaj nagona za produljenjem vrste nije dobra pojava za društvo. Niti za jedno društvo, i niti za jednu vrstu.

Zapadna Europa u slobodnom padu

Pogledajte na donjim slikama tisuće Europljana kako na ulicama slave degeneraciju. Ovo je zapadna Europa u slobodnom padu. Nije li zanimljivo da se bestežinsko stanje može simulirati padanjem: dok padate, vi ste uvjereni da lebdite u nirvani. To je Zapadna civilizacija. Nakon 2000 godina, opet. Srećom je Istočna Europa iskočila s padobranom.

Stvari su povezane

Prebrojite sudionike parade ponosa u pojedinom europskom gradu, i znat ćete koliko će u kojemu od njih poslije biti muslimana. Tolerantnost za jedno je tolerantnost i za drugo. Usporedite sa slikama parada iz istočne Europe i usporedite brojeve imigranata. Te stvari su povezane: “ljubav je ljubav” i “islam je islam” su povezani.

Kako je na Zapadu kućnih ljubimaca sve više, a djece po kućama sve manje, politička elita je smislila “Veliku zamjenu populacije”. Radije će plaćati socijalnu pomoć nezaposlenim i neupošljivim imigrantima nego što će plaćati vama da imate djecu.

U “proizvodnji” djece kod vas bi elita mogla računati samo na nekih 3 djece maksimalno. Dok novopristigle maternice daju prinos od 7 ili 8 djece. Čekajući da pristignu sve te maternice, što mislite zašto vlasti ne reagiraju drastično na imigrantska silovanja Europljanki? Računaju da je oplođivanje Europljanki pozitivna stvar. Elita želi sačuvati svoju razinu standarda. Shvatili su konačno da za održavanje ekonomskog blagostanja treba postojati blagi rast populacije, a ne depopulacija koju su zagovarali da spase planet:”Lažna dojava o populacijskoj bombi“.

Elita kao da kaže: Samo vi brinite za svoju karijeru. Samo vi tulumarite i opijajte se (“Kako imigranti vide zapadnjačke žene“), zajedno s vašim feminiziranim muškarcima. Ili odvojeno – svejedno nam je kako ćete se sparivati – na vas više ne računamo. Samo se vi ponosite na paradama. I tako djecofobi paradiraju počasni krug po Zapadnoj Europi. 

1e19f127f7c5e2936d78a66ead2dfcbd

Feminizam

Pogodnu klimu homoseksualnosti je pružio feminizam sa svojom gender ideologijom. Krug pohlepe za “više i još više” će se ironično zatvoriti: feministice će uskoro nositi hidžab i burku (još ne znate razliku?). Kao i kćeri one tihe većine koja je podlegavši “vršnjačkom pritisku” liberalnih medija, svojim pravom glasa dovela do feminizacije europske politike. Dobar primjer su zadnji izbori u Austriji. Unatoč imigrantskom silovanju Austrijanki, baš su mlade žene glasovale za uvoz još više toga (“Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? (2.dio)“).

Liberalizam -> feminizam -> djecofobija -> homoseksualizacija. To je formula koja je zapadnu Europu došla glave.

Tko će biti imalo pametan, u jednom trenutku će emigrirati u neku istočnoeuropsku zemlju Višegradske skupine. Mađarska? Češka? Slovačka? Poljska?

Izbor marame

screen-shot-2015-10-30-at-11-31-06-amPolitička elita, razne Angele i ministrice obrane zamišljaju da će nove vlasti (za 10-20 godina) i dalje trebati bjelačku političku elitu. Mo’š mislit.

Nakon što dječica rađana u omjeru 8:1 promjene biračke spiskove do neprepoznatljivosti i uvedu šerijatski zakon (što zaokruživanjem, a što silom), nestat će razne Europske komisije i nevladine udruge. Kada sami nismo uspjeli zaustaviti degenerike i resetirati društvo obijesti, onda će to učiniti netko drugi. Ali na svoj način. Razne Angele će imati samo jedan životni problem: da li će postati druga ili treća žena. A izbor marame koju će kupiti, biti će vrhunac.

sweden-muslim

 

 

2 thoughts on “Djecofobi

Add yours

  1. Nema veze što treća generacija rađa manje. Ovi koji su sad došli rađat će 8 djece, za 16 godina rađat će 4 djece, za 32 godine tko zna jer će standard i kultura već biti izmjenjeni. S druge strane danas evroplhanke rađaju sve kasnije i i to eventualno 1,5 dijete, za 16 godina ni toliko. Sad izvaži jednu i drugu stranu i reci da se neće desiti izmjena stanovništva.

  2. To se vjerojatno neće dogoditi tako skoro, možda i nikad, jer se pokazuje da sve novije generacije muslimana u EU imaju sve manje djece, dakle i oni se na taj način “prilagođavaju” zapadnom životu. Prve generacije sedamdesetih i osamdesetih su imale po 5-6, ove današnje imaju jedno ili dvoje. A s druge strane ipak nije realno očekivati da će mrtvilo u demografskoj slici izvornih europljana potrajati zauvijek, kad ljudima dosade psi i mački, možda se vrate obiteljima.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: