Planirano mesarstvo

Kada čovjek čuje izraz “reproduktivna prava” to ga asocira na više djece. Da to traži netko kome se iz nekog razloga osporava reprodukcija. Međutim, ispada da “reproduktivno pravo” u stvari znači “pobačajno pravo”, što je upravo suprotno od reprodukcije, tj. razmnožavanja. Pa zašto to ne kažu tako?

Veliki igrač u tom “biznisu” u SAD je “Planned Parenthood” (“planirano roditeljstvo”), prevedeno u praksi na “planirano mesarstvo” – kako smo vidjeli u šokantnim videima (“Krikovi iz maternice). Sada su izašli na vidjelo i neki mailovi.

Recimo, u jednom je kupac zainteresiran za “tkivo” pobačenih beba u svom emailu. Zaposlenik(ca) ove mengele-industrije brzo odgovara “Jedan slučaj je upravo u sali, javit ću vam kako udovi i lubanja izgledaju, ako ste u mogućnosti preuzeti ih u roku 15 minuta”

Očito nije bilo tako hitno. Nakon 1 sata zaposlenik(ca) opet piše “lubanja je uglavnom netaknuta” i “udovi…potpuno netaknuti”.

“Planned Parenthood” po američkim zakonima ništa loše ne bi činio, da nije masno zarađivao pri prodaji iščupanih dijelova beba. Profitiranje od prikupljanja ljudskih tkiva je krivično djelo. Ubijanje čerečenjem nije. Eventualno su povrijeđeni još neki zakoni o privatnosti jer su mengele-tvrtke izmjenjivale neke podatke bez pristanka pacijentica. Tako da je povreda prava privatnosti veliki grijeh, dok komadanje ljudskih bića to nije. Međutim, daleko najveći problem imaju oni koji su tajno snimali ove šokantne videe, a ne ovi mesari. Još je pitanje kako će zviždači na kaju proći.

12 je videa. Obratite pažnju da je ovaj mengele-posao čisti ženski posao, sve same doktorice. Možete kliknuti na pojedini video:

 • 1. video: Doktorica Deborah Nucatola iz Planned Parenthood: “Jako smo dobri u tome da dođemo do srca, pluća, jetre, jer znamo, tako da neću zdrobiti taj dio, ja ću zapravo zdrobiti ispod, ja ću zdrobiti iznad, i vidjet ću da li ga mogu dobiti netaknutog”
 • 2.video: Doktorica Mary Gatter iz Planned Parenthooda ima smisla za humor: “Želim lamborđini” dok ugovara najbolju cijenu za dijelove beba.
 • 3.video: Holly O’Donnell, bivša zaposlenica detaljno iz prve ruke o neopisivom užasu i kako se onesvjestila od užasa zbog rukovanja s bebinim nogama.
 • 4.video: Doktorica Savita Ginde: “Ne želimo raditi samo paušalno 200$ po bebi. Po dijelovima je malo bolje, jer možemo vidjeti koliko možemo dobiti iz toga.” Smijala se dok je gledala tacu punu bubrega beba koje su za otpremu.
 • 5.video: Melissa Farrell hvali vještinu Planned Parenthooda u dobivanju netaknutih leševa beba i da njen istraživački odjel toliko doprinosi profitu organizacije
 • 6.video: Holly O’Donnell opisuje kako tehničar(ke) uzimaju dijelove beba bez pristanka pacijentica: “Bilo je trenutaka kada su jednostavno uzeli(e) što su željeli(e). A te majke to nisu znale. I nema načina da bi saznale.”
 • 7.video: Holly O’Donnell opisuje “berbu” ili “nabavu” organa iz gotovo netaknutih fetusa u kasnim stadijima.“Sad ćete vidjeti nešto doista kul” rekla joj je nadzornica . “I ona je samo dodirnula srce, a ono je počelo kucati. I ja sjedim ondje i gledam fetus i njegovo srce kako kuca i ja ne znam što da mislim.”
 • 8.video: Cate Dyer priznaje da Planned Parenthood prodaje “puno” potpuno netaknutih pobačenih beba.
 • 9.video: Medicinski direktor(ica?) Planned Parenthooda priča da prodaju potpuno netaknute pobačene bebe – uključujući one koje su “samo ispale” iz maternice.
 • 10.video: Prodaju specifične dijelove tijela — uključujući srca, oči i gonade nerođenih beba. Priznaju da krše zakon prodajući dijelove za profit..
 • neprikazani videi: Deb Vanderhei iz Planned Parenthood: “partneri žele povećati prihod [iz prodaje dijelova beba] i mi ih ne možemo spriječiti…” Drugi video je o “financijskim poticajima” za prodaju dijelova tijela pobačenih beba.
 • 11.video: Žele prodavati netaknute glave pobačenih beba za istraživanje. Amna Dermish opisuje ilegalnu “partial-birth abortion” proceduru za “terminiranje” živih nerođenih beba u visokom stadiju trudnoće, za koju se ona nada da će dati netaknute glave fetusa za “berbu” mozgova.
 • 12.video Jennefer Russo, medicinska direktorica (doktorica?) Planned Parenthood u Kaliforniji, opisuje “berbu” netaknutih dijelova pobačenih beba za lokalnu profitnu bio-tech kompaniju i da mijenjaju procedure pobačaja da bi to postigli.

Dakle, ovdje je gomila dragih i milih Mengelica. Duhovitih, sofisticiranih, obrazovanih… a surovih kao ISIL. Zapad se zgraža kada ISIL kolje i komada ljude . Dok su istovremeno na zapadu ove mesarice cijenjeni stručnjaci (“Kako se obavlja pobačaj (video pogledan 11.300.000 puta)“).

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: