Zagreb Anal Prajd 2016

SKH je pozvao svoj članstvo na ovogodišnji skup potpore homoseksualnim osobama. Istim onima koje je ta partija sankcionirala slično kao danas ISIL. Jedino što nisu toliko štedili metke, kao ISIL danas. A i nisu imali visokih zgrada na bacanje u šumi.

Ako neki primjerci vrste izgube sposobnost / potrebu razmnožavanja, mora se reći da su to neuspjeli primjerci te vrste. Spora nema: ovo je bio skup potpore neuspjelim ljudskim primjercima.

gay-parada-zagreb-pride-2016

Razne kulture različito pristupaju svom škartu. Neki im prilaze kao gangreni, eliminirajući je, duboko zarezujući (ili s visoka bacajući – što mora da je valjda prihvatljivo kad i sami LGBT prosvjeduju protiv islamofobije: “LGBT prosvjeduju protiv islamofobije ???“). Druge kulture ne diraju tu gangrenu, nadajući se da će se ona zaustaviti tu gdje je. Na žalost gangrena ne bi bila gangrena kada ne bi išla dalje.

  • Da li su u SAD na početku organiziranja ovakvih povorki 1960-tih sudionici rekli “nama je cilj da muškarci mogu ići u ženski WC”? Nisu. To je evoluiralo u 2016.
  • Da li su tada rekli “mi želimo da se vašu djecu podučava u školi o čarima analnog odnosa dva muškaraca”? Dakako da nisu. To imamo zadnjih godina.
  • Da li su najavili “cilj nam je istospolni brak kako bi se ukinuo bilo kakav brak”? Niti govora. To su ostavili za 2015 demokratskim odlučivanjem 9 sudaca umjesto naroda. Američki Centralni Komitet je demokratski odlučio umjesto zaostalih masa.

I u Americi su tada uljuđeno paradirali, kao u Zagrebu. Kakva slučajnost, i tamo su ih ljevičari podržavali. Sada svaki ljevičar može pogledati kako danas izgledaju razvijene parade u SAD: u tekstu “Dani otvorenih vrata ludnice” je link na Up Your Alley. Ili googlajte sami za “Folsom Street”.

Degeneriranih ljudskih primjeraka je kod nas vrlo skroman broj. Još je premalo razorenih obitelji. Bez dežurne potpore iz regiona i bez domaćih Lijevoliberalnih, kao i bez Severine, Glavaševića, Ostojića, Pušićke i ostalih, skupila bi se tek šačica jadnika. Onda bi i shvatili koliko su jadni. Ovako su oni nešto posebno. A zapravo su svi skupa znak degeneracije. Oni su progres i napredak koji se prirodno događa u svakoj vreći krumpira i sanduku jabuka. Svaka civilizacija je imala svoj uspon i pad. Iz Zapadnog sanduka taj napredak već jako zaudara.

Dan poslije, noćna je kiša isprala sav istovareni analni sadržaj nakon Zagreb Pridea 2016. Umjesto osude za vulgarnost ovih riječi, najprije pročitajte Iskorakov priručnik o tome kako se “malo prljanja ne može izbjeći” – link na njihovu “Stražnju stranu” je ovdje: “Ljubav u septičkoj jami.

Moj Bože, kolika to mora biti velika “potreba” da se prebrodi urođena gadljivost od kontakta s drekom (makar i vlastitim). Ta gadljivost se prirodno razvija u djece već kad se uče ići na WC. To valjda dijeli našu civilizaciju od svinja.

Radi li se kod ovih poremećenika o zaostatku u analnoj fazi razvoja, pa im diranje dreka nije problem jer nikada nisu razvili gadljivost? Ili je potreba za ejakuliranjem tolika da će svoje spolovilo namazati, odnosno uvaljati u tuđi drek. 20% njih će imati posla s preko 1000 različitih drekova (“I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!).

Koju svrhu onda ima sva ostala higijena ako se s ovom tankom sluznicom tako ponašaju? To je poput kaljužanja i nehigijene u zemljama trećeg svijeta. Onda su im svi drugi krivi zbog boleština poput AIDS-a. Sutra će to biti neki rezistentni soj ili nešto posve novo. Znati sve to i svejedno gurati spolovilo u najnehigijenskija mjesta, to mora da se radi o teškoj ovisnosti. Zašto toliko govora o analnome, iako su lezbijke najglasnije? Zato što je puno zastupljenija muška homoseksualnost od ženske i gayevi povlače konce iz pozadine. No, dosta gadosti.

Za razliku od prošlogodišnjeg prajda, ovaj je vrlo nacionalno obojen sa sloganom “Još Hrvatska ni propala”. Da li bi i dalje bilo Hrvatske da nas ostalih zatucanih odjednom nestane, a ostanu samo LGBT? Teško pitanje. Kao i da se zapitaju što bi bilo da su njhovi roditelji još ranije postali tako napredno istospolni kao i oni.

Ovaj dio populacije je jako važan za budućnost svakog naroda. Što ih je više, to je manje tog naroda.

One kulture koje nemaju problema s populacijom, i imaju djece “na bacanje”, oni ovaj dio populacije škartiraju. Doslovno bacaju s najviših svojih zgrada.

One kulture koje imaju problema s opadanjem populacije, čuvaju kao oko u glavi svakog svog člana, ma kako bolestan, različit i poremećen bio. Ili je obratno: što neko društvo više cijeni poremećene, to ima veći problem s opadanjem populacije? Vrag će ga znati što je uzrok, a što posljedica.


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑