Rezultat imigracije: Nijemci emigriraju u Mađarsku

Uočava se trend da Nijemci traže nekretnine u mađarskim gradovima i selima oko Balatona i preseljavaju se.  Ovaj video dolje pokazuje nekoliko primjera kako Nijemci napuštaju Njemačku zbog dolaska imigranata u Njemačku.

  • “Bojim se sada u Njemačkoj”
  • “Bojite se?”
  • “Da”
  • “Čega se bojite?”
  • “Oni su svi mladi muškarci, koji dolaze sada. Nitko nije protiv obitelji s djecom – to svatko može razumijeti. Ali ovi…Sve što se može vidjeti na TV, to su samo… Toliko mladih muškaraca, malo obitelji s djecom, a svi ti mladi muškarci…”

Njihovi prijatelji u Njemačkoj bi isto željeli otići. Ali ne mogu svi uštedjeti dovoljno novaca. Dok se voze autom u upravo kupljenu kuću:

“Tako malo ima muslimana u Mađarskoj, mogu reći možda 1%, možda 2%, ali jako, jako malo”

U Mađarskoj se osjećaju sigurno. Dugo je to bilo samo odredište za odmor. Stanovništvo je pretežno kršćansko. Ima samo malo imigranata. Puno je napuštenih nekretnina, ispod cijene. Mnogi kupci su s njemačkog govornog područja. Do rujna su bili zbog jeftinih nekretnina, a nakon rujna zbog drugog razloga:

“Zbog imigranata i zbog troškova za njih, koji su eksplodirali, imali smo 8 upita od onih koji žele napustiti Njemačku zbog tih razloga” , kaže mađarski agent za nekretnine

Na Facebooku su redovite žive diskusije o emigriranju u Mađarsku. Agencije oko Balatona potvrđuju taj trend.

Kompjuterski profesionalac je podržavao je AfD stranku ali to više nije za njega dovoljno. Želi uskoro emigrirati u Mađarsku.

“U mom rodnom gradu kada popodne idem u grad, jedva da mogu čuti jednu rečenicu na ispravnom njemačkom. To je za mene dovoljan dokaz da su čak i mali gradići kompletno infiltrirani sa strancima”

Govori o Rajni-Westfaliji. Njegovo mišljenje je da integracija nije uspjela.

  • “Ovo je za vas ‘plus’ da nema toliko izbjeglica ovdje?”
  • “Da, mislim da je potpuno u redu. Da, to je ‘plus'”

Mađarica Eva:

“Muslimani ne pripadaju nama, točka. Mađarska je katolička zemlja, i mi se ne možemo spojiti s islamom, i to jednostavno ne pripada nama. Kraj diskusije.”

Muž joj je Austrijanac, susjedi Nijemci iz Hessena. Pomažu u renoviranju. Susjedi su doselili prije 2 mjeseca. Zbog klime, jezera i…

“Zato jer ovdje nema izbjeglica. I jer je tu policija prisutna. Ljudi se osjećaju – razgovarali smo s lokalcima – oni se odlično osjećaju. Policija se proveze kroz grad 2-3 puta po noći. To je fantastično!”

Susjeda se prisjeća:

“Željela sam raditi po noći, ali mi je [muž] rekao ‘Nemoj, nije vrijedno, ne znamo kakvi su oni ljudi’. Ne želim biti unfer prema bilo kome, ali to je strano, i uspaničite se kad razmišljate o svemu što će doći, kada se sve te džamije izgrade”

Mađarski liberalni poznavatelj desnice, kad mu je predočena snimka:

“Vrlo sam iznenađen. Nisam znao da to uopće postoji, Znam da su Šveđani ti koji emigriraju…”

Za mnoge Nijemce jezero Balaton je očito zadnji bastion kršćanskog Zapada. Tamo Nijemci bježe od izbjeglica.

 


Suvremenim njemačkim izbjeglicama se u Mađarskoj sviđa što policija održava red i – najbolje od svega – što nema “kulturnog obogaćivanja”. Drugi intervjuirani nije u mirovini ali planira ranije napustiti posao da bi se preselio u Mađarsku. On je profesionalac, vrsta građana koje Njemačka ne bi smjela izgubiti i kojega neće lako zamijeniti Afganistanac ili Somalijac.

Njemački iseljenici će se financirati u Mađarskoj vjerojatno sa svojim mirovinama ili drugim sredstvima iz njihove bivše domovine. Hoće li ih njemačke vlasti agresivno progoniti da im oporezuju imovinu? Ili da se odreknu mirovina da bi sredstva ostala u zemlji? Uostalom, netko mora raditi za plaćanje poreza za izdržavanje “novih Nijemaca”. Što više Abdul-a i što manje Fritz-eva bude u Njemačkoj, to će biti tanja porezna baza.

Na egzodus će se odlučiti prvenstveno umirovljenici koji žele s njemačkim mirovinama živjeti u zemlji s nižim životnim troškovima, i to oni koji se nisu spremni uskoro mlatiti po njemačkim ulicama. Slijedeći val bi mogle biti mlađe obitelji sa (posebno ženskom) djecom. Za sada Hrvatsku očito ne percipiraju u istom sigurnosnom rangu s Mađarskom. Ovi Nijemci imaju povjerenja u Viktora Orbana.

Politička elita je odlučila zamijeniti stare “apšisane” Nijemce s novim, tamnijim modelima. Računali su ovako: Kao što su u Ameriku dovedeni crni robovi, te je Amerika postala više-rasnom i prosperitetnom, tako će Europa primiti Arape. Snizit će se cijena rada. Potrebno je samo neko vrijeme da se integriraju kada ih se oslobodi ropstva, i bit će super.

Jedini mali problem je što Arapi i crnci ovoga puta nisu stigli kao robovi, već kao oni kojima pripada budućnost i podjarmljivanje degeneriranih i neplodnih domaćina. Vođeni su ideologijom (religijom) koja i ne skriva nakanu da sve pokori. Oni su došli da zavladaju. Trenutno samo iskorištavaju slabosti u sustavu svojih domaćina, dok se ne smjeste i ne uspostave internu hijerarhiju. Novopristigli imigranti raditi ne znaju ništa.  (“Smrt Europe – objašnjena jednostavnim jezikom o Fritzu i Ahmedu“).

Da li će neuposlivost biti iznenađenje za elitu (da se radišni Nijemac ne može samo tako zamijeniti jahačem deva), ili neće biti iznenađeni? Ovisi da li im je to uopće i bio cilj. Možda se samo radi o “podijeli pa vladaj” i o “konačnom rješenju” za Nijemce i susjedne Europljane. Elita pogrešno misli da može pripitomiti divlju kulturu koja dolazi iz 700-godišnje prošlosti. Badava iPhoni, kulturološki su oni još u križarskim ratovima.

Ljevičari-liberali opet ne razumiju ljudsku prirodu i opet se oduševljavaju jednom utopijom. Niti jedan njihov utopijski eksperiment nije do sada prošao bez milijunskih ljudskih žrtava.  izvor

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: