Istok Europe će opstati zbog njegovih žena

Iako se moglo očekivati i negativnih reakcija na članak “Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije? “,to se nije desilo. Nije bilo optužbi za mizoginiju, muški šovinizam, zatucanost i slično (kao što je na Zapadu doživio autor prepričavanog videa).

Zašto žene koje su pročitale taj članak nisu gnjevno reagirale, kao one na Zapadu? Zato jer se ne poistovjećuju s ovim utjelovljenim bjesnilom. Feminizam ne može preživjeti islam, kojega je posredno doveo svojom tolerancijom bez granica za sve različito, bolesno i poremećeno. I sada im je jedna od “različitosti” stigla, te ih lovi ih po ulicama zapadnoeuropskih gradova poput životinja.

Domaće čitateljice jednostavno ne doživljavaju sebe tako.

109

To znači da smo mi ovdje dio jednog drugog kruga, i da nećemo kao društvo biti pregaženi imigracijom, tom “multikulti različitošću” koju zapad ne smije diskrimirati kao ni bilo koju drugu poremećenost. Razliku između zapada i istoka Europe čine žene. Istok Europe ima žene koje se ne boje osude političke korektnosti. Dva primjera.

Klara Samkova (Češka)

czech-klc3a1ra-samkovc3a1-1Danas se teško nađe političar u EU koji ima “muda” reći istinu. Češka političarka, aktivistica i odvjetnica Klara Samkova ima hrabrosti reći ono što se boje izreći muškarci. A sve da ih politička korektnost ne bi etiketirala islamofobima, ksenofobima i drugim čudnim riječima.

Njen govor adresira probleme koji se ne spominju u uglađenim krugovima zapadnih demokracija. Da li je Islam kompatibilan sa zapadnom demokracijom? Može li to sretno završiti? U češkom parlamentu, pred više (i muslimanskih) veleposlanika ona je rekla:

“Islam je kriminalna ideologija koju treba uspoređivati s nacizmom, fašizmom i komunizmom. On je nekompatibilan s principima europskih zakona – i kao i njegovi totalitaristički prethodnici, morat će neizbježno biti pobijeđen.

Problem s Islamom je što on nije toliko religija, nego totalitarni sustav vladanja. Za razliku od kršćanstva, hinduizma, budizma, taoizma ili šintoizma, religijski aspekt je sekundarni u odnosu na pravni.

Zakon je sastavni i neodvojivi dio islamske ideologije. On predstavlja srž sadržaja islama. Sa stanovišta islama, koncept religije kao privatne, intimne stvari pojedinca je apsolutno neprihvatljiv.

A to je upravo princip na kojem se temelje današnje kršćanstvo i civilizacije koje su izvedene iz njega. To je privatni odnos pojedinca prema Bogu, uz više ili manje posredovanja jedne od  crkava.

Moramo se podsjetiti da taj prikaz ne samo da je neprihvatljiv za islam, nego se osuđuje i izričito naveden kao kazneno djelo. Islam odbacuje individualno poimanje vjere u Boga i na totalitarni način, on zabranjuje svaku sumnju o njemu.

Islam ne dijeli ideju prosvjetiteljstva o društvenom napretku povezanom s budućnosti. Prema islamu, dobra vremena su se već dogodila – u doba proroka Muhameda. Najbolje stvari koje su se mogle učiniti su već učinjene, najbolja stvar koja je mogla biti zapisana je već napisano, a to je Kuran.

Umjesto da rade sa svijetom – kao judaizam i kršćanstvo, ili barem kao civilizacije koje su nastale iz njih – Islam je pun mržnje prema svijetu.

Muslimanima je zauvijek zabranjeno da dobiju bilo kakav izravan kontakt s Bogom, koji su izgubili u trenutku smrti proroka Muhameda. Kako beskrajno očajan mora biti njihov život kada u biti samo čekaju smrt.

Nažalost, islam ne želi biti sam nesretan. On želi povesti ostatak svijeta s njim.

Islam ne poštuje razvoj, napredak, i čovječanstvo. U svom očaju, ona pokušava povesti ostatak čovječanstva s njim, jer iz islamskog gledišta, ostatak svijeta je uzaludan, beskoristan i nečist.

To ne ukazuje na osobito ugodan odnos sa zapadnom liberalnom demokracijom. No, većina političara i zastupnika, i to ne samo u Europskoj uniji, poriče to.

Islam i njegov šerijatski zakon nije u skladu s načelima europskog prava, posebno s pravima navedenim u Europskoj konvenciji o ljudskim pravima (i sloboda) 1950. Kako je moguće da naši pravni stručnjaci ne vide taj sukob? Kako je moguće da oni šute?

Muslimani su jako dobri u iskorištavanju onoga što oni vide kao slabost u liberalnim vrijednostima Zapada.

Islam se voli skrivati iza vjerske maske za trajnu, namjernu i svrhovitu zloporabu euro-američkog pravnog sustava i vrijednosti civilizacije izgrađene na judeo-kršćanskim temeljima. Nema ništa bolje ili učinkovitije od zloupotrijebiti sustav vrijednosti nečijeg neprijatelja, pogotovo kad ne dijelim taj sustav vrijednosti. I to je točno kako je islam ponaša. On želi biti zaštićen u skladu s našom tradicijom koju iskorištava, dok nije spreman ponašati se recipročno. On se oslanja na naše tradicije, on tvrdi da su tradicije važne, dok nam se iza kulisa smije našem sustavu vrijednosti.

U Europi oni opravdaju svoje zahtjeve na temelju toga što im Članak 9. Europske konvencije o ljudskim pravima jamči slobodu mišljenja, savjesti i vjere. No, ono što oni – mnogi su odvjetnici – ne cijene da je ovaj članak podređen jednome koji je uveo Winston Churchill, upravo kako bi se zaustavilo da se Konvenciju odbijaju totalitarne ideologije.

Zaštita člankom 17. pravilno se primjenjuje protiv bilo kakve ideologije i činjenica da europske nisu aktivirale taj članak do sada, ne znači da one to ne mogu. Te zemlje su jednostavno previše ljubazne i dobronamjerne, previše svjesne cijene koju su platile dok su učile o najvišoj vrijednosti čovječanstva, i previše strpljive.

Do sada je islam sve uspio. Ali, nije računao na jednu stvar: unatoč prividnoj slabosti Zapada, iskustvo Drugog svjetskog rata, ga je u stvari napravio žilavim.

Pretpostavka muslimanskih zemalja i lidera, koji su se odlučili terorizirati Europljane pomoću svog razumijevanja svijeta, da je neaktivnost Europe njena slabost, ona je u potpunosti pogrešna. Europa je konvergirala prema svom mišljenju, a na njezinu svjetonazoru po cijeni od nekoliko desetaka milijuna ljudskih žrtava, to je plaćeno patnjom koju nijedan musliman ne može zamisliti.

To će na kraju doći do glave – i neće biti lijepo.

Još neko vrijeme, Europa će se nastaviti postavljati ovo pitanje o mirnom suživotu. U nekom trenutku, pitanje će proći metamorfozu i zvučati će vrlo različito. To više neće biti ŽELITE LI ŽIVJETI S NAMA?, nego ŽELITE LI ŽIVJETI?, Da li vi, muslimani, želite preživjeti? Jer ako poklonici islama neće htjeti živjeti u miru, Europa i Amerika će učiniti ono što je učinjeno dva puta kad su bili ugroženi od strane ideologija koje napadaju suštinu čovječnosti: voditi će rat i uništiti neprijatelja.

Dakle, u vlastitom je interesu muslimana da ne idu dalje ovim putem.

Koristim ovaj skup i pozivam sve muslimane i sve zemlje koje tvrde da je islam njihova religija: Prestanite. Vi ste na pogrešnom putu. Vi ste na putu koji vodi dalje od Boga. Vi ste na putu ubojica. Vaša smrt vas neće dovesti do Barbelá, u zemlju Boga Stvoritelja, već u zemlju ništavnosti i bezimene beskorisnosti. izvor

Screenshot - 29.5.2016. , 13_58_30Bojim se da je njeno hrabro mišljenje da će “Europa i Amerika kada shvati da je ugrožena od ideologije koje napadaju suštinu čovječnosti, voditi rat i uništiti neprijatelja” je previše optimistično i pogrešno se prisjeća doba kada su vladali čvrsti moralni zakoni i principi. To više nije slučaj. Europa će se rascijepiti po liniji gdje je bila željezna zavjesa. Istok je pretrpio desetljeća komunizma i političke korektnosti. I sada je imun na jeftine propagande o projektima društvenog inženjeringa i ružičaste budućnosti koju će donijeti još jedna utopija. Zapada će tolerancija i politička korektnost doći glave. Istok Europe će morati sam ratovati.

Beata Szydlo (Poljska)

Premier_RP_Beata_Szydło_w_Parlamencie_UE

Umjesto farbanja državnih zgrada reflektorima u bojama zastava Francuske ili Belgije (u ime solidarnosti nakon terorističkog napada), ova druga hrabra žena, premijerka Poljske je rekla da su se stvari promijenile.

“Mi moramo zaustaviti terorizam u Europi. Ne smijemo se bojati. Nakon ovog što se dogodilo jučer u Brussels-u, Poljska neće primiti ni jednog imigranta.”

Screenshot - 29.5.2016. , 14_20_43

Screenshot - 29.5.2016. , 14_15_45

Ne možete zanijekati da postoji kuga islamskog terorizma na Zapadu. I što je najbolji način da se izbjegne kuga? Jednostavno je. Ne dozvoli da se pošast raširi u vlastitoj kući.

Screenshot - 29.5.2016. , 14_44_14

Zašto nema terorističkih napada u istočnoj Europi? Iako su u NATO-u i imaju vojnike na Bliskom Istoku, baš kao i Francuska i Belgija? Zašto nema epidemija silovanja? Zato što gotovo da nema muslimanaskih imigranata.

Zdrav razum samo-očuvanja.

Možete biti tolerantni prema muslimanima koliko hoćete, ali morate priznati da su to najnetolerantniji i najneprijateljskiji ljudi na svijetu.

Screenshot - 29.5.2016. , 14_18_30

Ima li nakon pariškog maskara što logičnije od reći “stvari su se promijenile”? Ova žena izgovara nešto tako očito.

[EDIT] Očekivano, ovaj video je Misaona Policija Youtube-a cenzurirala. Ipak je sačuvan – ako ga želite (i znate) pogledati lokalalno nakon downloadanja odavde (9,7 MB)Download

Baš kao što će zapad Europe propasti zbog njihovih žena, tako će se istok Europe spasiti upravo zbog svojih žena. izvor

Ostale

Pogledajte okupljanja na Zapadu za podršku i dobrodošlicu imigrantima. Žene su u većini.

Na istoku Europe žene se angažiraju u aktivnostima za tradicionalne obiteljske vijednosti. Za nagradu ih “antife” udaraju na štandovima za prikupljanje potpisa, muški nokautiraju, psuju… I tako je diljem istočne Europe. Zbog ovih naših “lavica” ćemo opstati u ovom sudaru civilizacija. A zapadne koze neka samo piiijeeeevaju dobrodošlicu.

One thought on “Istok Europe će opstati zbog njegovih žena

Add yours

  1. Нажалост тај видео који је цензуриран на јутубеу не може се спустити ни на датом линку. Очито ѓаво је узео под своје цензуру

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: