Kad imigranti kažu da su djeca (14-17 god.)

Zapad je u transu. S one strane Atlantika upravo sada TRANS-GENDERI napadaju ženske zahode, a s ove strane je sve više TRANS-AGERA (age=starost). Čini se različito, a ipak je isto, iz istih ludih korijena. U oba slučaja je bitno kako se psihički bolesnik (“poremećenik”) ili prefriganac navodno osjeća – a ne kakva je realnost.

Časna pionirska riječ

Ovo dolje na slikama su imigranti koji tvrde da su još djeca – i tako izbjegavaju krivično gonjenje za silovanja, pljačke i druge dječje psine. I to im prolazi. EU birokratima je dovoljna njihova časna pionirska riječ.

img573f7ec55fe17

 

Slično je s ovim navodnim preplanulim Talijanom:

3-vi

Ima toga još. Samo moraš imati dobroga bricu za brijanje s izbrijavanjem – tako da se ne osjeti šmirglpapir ispod nosa i oko usta, ako baš dođe do provjere.Fred

30AD76D100000578-0-image-a-39_1454028184079
Ako se u Americi mora vjerovati poremećenom muškarcu da se on trenutno OSJEĆA ženom – te mu je dozvoljeno olakšavati se u ženskom WC-u, među svim prisutnim ženama i djevojčicama,  kako onda ne povjerovati ovoj imigrantskoj “dječici”, kada ona KAŽU da imaju 14, 15, 16 ili 17 godina?

To su očito politički korektne godine. Kao što Facebook nudi 70-tak politički korektnih osjećaja vlastita međunožja. Gradonačelnik New Yorka malo kasni pa nudi samo 31 osjećaj (PDF s popisom i naputkom:”GenderID_Card2015“). Sada svaki biznis u New Yorku može biti kažnjen sa do 6-cifrenom kaznom (do 250.000 $) ako ne osigura da se queer zaposlenicima ostali obraćaju željenim imenima i osobnim zamjenicama. Osim “he” i “she”, američki “Novogovor” (nije edicija 1984, nego 2016)  je stavio u pogon dodatne zamjenice. Čini se da su te novokomponirane osobne zamjenice dobivene kompjuterskim putem, tj. nasumičnim permutacijama 2 slova, iznimno 3.

Genderski ocean

Eh, taj sjeverni Atlantik je neka čudna voda – koja s obje strane dovodi do gubljenja veze sa stvarnošću.

S one tamo strane oceana možeš imati sve muške tjelesne izbočine, a opet će te država Obamija prihvatiti da si žensko – ako tako tvrdiš. Što si tvrđi u toj tvrdnji, to su ti jači argumenti da te puste u “ladies room”. Takav je Obamin dekret za javne škole.

Međutim, sada  već i trgovački centri (“Target”) puštaju “tvrdiše” u ženske WC-e. Tako najnapredniji trgovački centri postaju magnet za pedofile i ostale perveznjake (tko bi se tome nadao!). Ma, kakvi kromozomi, Obami je važan FEEEEELING.

S ove naše strane tog istog oceana zapadna Europa je isto izgubila vezu sa stvarnošću, pa svaki tamnoputac može reći da je još dijete. Tko će naći baš njegove “papire” bačene još tamo u Grčkoj? Eto onoga na zadnjoj slici kako na tjelesnom trči sa slabije razvijenim 14-godišnjim EU-vršnjacima. A na slici ispred je dijete od 15 pokriveno ponjavom. Ako je to lice 15-godišnjaka, onda mu odvjetnik ima 10 godina, sudeći po puno nježnijem licu – u odnosu na 15-godišnjeg branjenika, njegovo je poput proćelave bebine guze.

Atlantski ocean bi se trebao zvati Genderski ocean, jer iluzija stvarnosti oplakuje njegove obale. Ni u snu se nije moglo predvidjeti da će se ta genderska ludorija EU feministica reflektirati i u slučaju imigracije.

Bila im tako važna ta seksualna orijentacija da su sva zapadna društva razbucale. Dok su se muški napredni “prašili”, ženski dio naprednih je radio na ideološkoj podlozi ove revolucije. Kao u školi, opet su se muški šlepali.

Prethodni marxisti su se uhvatili privatnog vlasništva ko pijan plota. Zato im revolucija nije uspjela. Novi ljevičari su se uhvatili međunožja, što se pokazalo puno osjetljivija točka za podizanje kulturne revolucije. Umjesto poklika “Nema više privatnog vlasništva!” veći rušilački efekt ljevičarski borci za socijalnu pravdu su proizveli s “Nema više spolova!”. “Seksualna orijentacija” je to razorno oružje.

Imigranti pokazuju vrlo jasnu seksualnu orijentaciju, u što se je napredni dio Europljanki već osvjedočio. Ono kulturno obogaćivanje prstima što im se dogodio za Novu godinu se zove “tahririzacija”, zapamtite tu riječ.

Betrayal-Refugees-10Dok su ih dočekivale pjesmom i transparentima, vidjele su u njima samo dječicu. Stoga nije čudno što su imigranti zaigrali na kartu “starosne orijentacije” – neovisno o realitetu. Računaju ako prolazi “seksualna orijentacija”, što ne bi i “starosna orijentacija”? Ti Europljani stvarno nisu normalni: možeš im silovati žene – a oni svejedno neće zaustaviti imigraciju niti najuriti sve pristigle.


Još ćemo se svačega nagledati – samo neka je dovoljno politički korektnih lijevoliberalnih novinara i političara. izvor , izvor

 

 

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: