Gay “Bears”

Ako ste obični prosječni hetero (M/Ž), ovo će vam biti prvi glas o gay “bears” (bear=medvjed). Imamo samo neke mutne predodžbe o homoseksualnoj supkulturi. Zato što smo malo gadljivi u vezi te njihove orijentiranosti na fekalije, pa i ne želimo znati baš sve o tome. Osim toga, gay pokret nam gura u prednji plan samo određene gay kategorije.

Žrtve raspadnutih obitelji

Takva jedna kategorija su gayevi zbog oštećenih obitelji (fizički ili emocialno udaljen otac, te majka koja veže sinove u kompenzaciji za uskraćeni bračni život… u svakom slučaju žrtve uništenih obitelji). Da se ti gayevi ne bi ipak psihički “pokrpali”, gay pokretu je bilo jako važno zabraniti (dragovoljno) liječenje homoseksualnosti. Iako je uspješnost tretmana ovog psihičkog poremećaja (30-60%) puno veća od npr. ovisnosti o drogama (10%).

Jedan dio takvih gayeva je vidljivo feminiziran, pa su nam vidljivi. Osim tih obiteljski oštećenih i baš eksponiranih predvodnika gay pokreta, mi za drugo i ne znamo.

Feminiziranih je 15%. Od preostalih 85% jedan dio je “servisiran” od feminiziranih (bottom ili receptivni). Međutim, još od nacističke Njemačke postoji jedan interni animozitet prema feminiziranim gayevima. Smeđekošuljaši (SA) su bili “butch” gayevi, i u logore su otpravljali “femove”, vidi: Hitler – homofrend godine 1921,1922…1945. Femovi su žrtvovani kako bi svi gayevi danas baštinili status neupitnih žrtava, te se u nacističkoj Njemačkoj održavala jedna iluzija – jer tadašnje društvo nije bilo spremno za prihvaćanje homoseksualnosti, kao što je danas. To što su im egzekutori bili “butch” gayevi, to se ne spominje.

Kada saznate informacije o  “Germany’s National Vice” (tadašnjem njemačkom nacionalnom poroku), onda vam postane jasnija fasciniranost današnjih gayeva s nacističkim macho rekvizitima (kožnim remenjem, kožnim čizmama, SS kapama…). Na početku 20.stoljeća je Njemačka bila #1 u svjetskim mjerilima. Danas bi se slobodno moglo govoriti o “America’s National Vice”.

Ejakulacijski ovisnici

“Butch” gayevi su dovoljni samima sebi. Oni su “univerzalci”. U uzajamnoj masturbaciji su i top i bottom, tj. i insertivni i receptivni. Najbolje bi ih se opisalo brojem 69. Smatraju se superiornima, zapravo muževnijima od heteroseksualaca (koje zovu “breeders”, što bi se moglo prevesti kao “razmnožavatelji”, ili možda “rasplodni” – nisam jezični ekspert, ali ste dobili neku sliku).

Gay univerzalce se može gledati u kontekstu svojevrsne “ejakulacijske ovisnosti”. Puno je laške pronaći istomišljenike koji će pripomoći u ispunjavanju te ejakulacijske ovisnosti, nego naći (dovoljno) zainteresiranih žena i objašnjavati im svoje ovisničke potrebe. One brojke o 1.000 seksualnih partnera tijekom života vjerojatno dolaze iz ove kategorije gayeva, vidi: I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!

Gay podvrsta: Bears

Poznata je narcisoidnost gayeva. Opsjednuti su tijelom, oblačenjem i mladošću. Američki problem “junk fooda” je doveo do prekomjernih težina. Ta kategorija gayeva je prezrena u gay kulturi dominantno opčinjenoj tijelom i mladošću. Oni su, sa svojim povećanim indeksom tjelesne mase, konačno odustali od depiliranja i vježbanja, te su pustili dlakama i salu na volju – da bi im postali zaštitni znak.

Upoznajte gay “bears”:

001-urban_bear
Kad se topla bratska srca slože…
002-urban_bear
Udario junak na junaka
003-urban_bear
Asocijacija na Slavoniju: svinjama fajfericama su nekad stavljali takav pirsing da ne ruju
008-urban_bear
Spreman
021-urban_bear
Sad ide potezanje užeta u duginim bojama?
029-urban_bear
Samo mali dio metalne kolekcije
047-urban_bear
Bratići?
076-urban_bear
Koliko različitosti – i to samo u pogledima…
082-urban_bear
Kako ono ide? “Dva brata uboga…”
102-urban_bear
Sentiš

Jesu li veseli? Jesu. Jedina žena koja im treba u životu je majka koja ih je rodila takve. Zajedničko im je svima da su ostali u analnoj fazi razvoja.

Gay izvor tvrdi (neću ga navoditi, googlajte studiju: “Narciso Quidley-Rodriguez bears”) da Bears pate od ekstremno niskog samopoštovanja,  kao rezultat “uznemiravanja” i diskriminacije zbog njihove veličine tijela.

Oni sudjeluju u mnogo rizičnijem seksu: nezaštićeni analni seks, fisting,  voajerizam , egzibicionizam i asfiksijacija (gušenje za vrijeme seksualnog odnosa, zbog pojačavanja seksualnog užitka).

110-urban_bear
Zajedno ostali nasukani u analnoj fazi razvoja

Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: