Pomozite pobijediti cenzuru

Facebook zatire sve “politički nekorektno”. Bilo je samo pitanje vremena kada će Facebook-higijeničari ukloniti svaki trag ovog “opasnog” bloga. Više nema načina da se Homunizam sam promovira i širi na Facebooku. 7:1 je bio utjecaj Facebooka na vidljivost Homunizma u odnosu na ostale izvore. Toliko se i smanjila vidljivost bloga. Stoga se čini da više i nema previše smisla pisati nove članke na Homunizmu za tako malo čitatelja.

Slaba je satisfakcija što upravo i odbor američkog senata zahtijeva objašnjenje od Facebooka zbog skandala o “trendi” vijestima Facebooka. Mnogi ljudi prate vijesti koje plasira Facebook kao “trendi”.

Predsjednički kandidati desnog političkog spektra SAD su zamijetili da kakav god bio događaj na desničarskoj sceni, ništa se nije pojavljivalo kao “trendi” na Facebooku. Dok je bilo što na liberalnoj sceni  ulazilo u top-vijesti. Umjesto nekog sofisticiranog softvera koji složenim algoritmima prati što korisnici masovno čitaju kao najnovije vijesti, pokazala se prozaična k(h)omunistička istina.

Bivši zaposlenici Facebooka su izašli s istinom kako lijevi homi-komunisti to rade. Što je popularno na Facebooku odlučuje “drug” iz lijevoliberalnog Komiteta. Baš u maniri Orwellove “1984”, kuratori Facebookova “Ministarstva Istine” poput Winstona Smitha prilagođavaju realnost. Kako su već navikli stvarati svoju iluziju stvarnosti, te u svom međunožju uspjeli pronaći 70-tak različitosti gdje realnost nudi samo pišljive dvije, tako su nastavili i s prilagođavati i realnost vijesti.

Tko je okusio komunizam i hrvatskih medija, taj se ničemu više ne čudi.13svzy-1

Pošto drugih FB-profila ovaj blog više nema na raspolaganju (možda netko ima neki za prepustiti kojega ne koristi?), ostaje na vama čitateljima da se sjetite podijeliti na Facebooku članak s ovog bloga, nakon što ga pročitate i slažete se s iznesenim.

Nadam se da vam ovaj blog donosi manje poznate informacije, pa je šteta da to ne vidi širi krug čitatelja. Mislite i na druge, ne samo na sebe. Inače će nam se desiti ono što se desilo zapadnoj Europi i Americi: raznoraznim ludilima se ne nazire kraj. Nisu znali što im se sprema.

Da je onih 1.000 napadnutih Njemica imalo takve informacije, ne bi im se dogodilo ono drpanje u Koelnu.


Dakle, na dnu svekog članka je gumb PODIJELI. Klikanje na njega će staviti link tog članka ili na vaš Facebook zid ili u neku od vaših FB-grupa – vi odlučujete kamo. To će onda vidjeti vaši FB-prijatelji i preko njih njihovi FB-prijatelji, pa njihovi FB-prijatelji…to je snaga društvenih MREŽA.

Mislite i na druge. Mogao sam zadržati za sebe sve ove informacije koje nađem u dubinama interneta (potpuno je sigurno da i Google politički nekorektne informacije gura na dno). Odužite se na tim informacijama i odradite svoj dio -> dijelite ove članke na Facebooku. Ili na kojoj društvenoj mreži ste prisutni.

Apel_4


Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Napravi besplatnu web stranicu ili blog na WordPress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: