Ako imate djecu živjet ćete duže

Hollywood i eliTV su se pobrinuli tako dobro “izreklamirati” rađanje, da se morate pitati zašto bi to itko ikada želio proći u svome životu. To je ciljano na mlade djevojke i djevojčice. Nije bitno što su to prolazile doslovno milijarde i milijarde žena prije nas: sve su one bile glupače, odlučivši se na to ne samo jednom – počevši od vaše mame i vaših baka i prabaka, zar ne?

Kako rađanje ogaditi muškarcima? Prikazom ludnice u domu obitelji s djecom, a sve kroz nevinu komediju. Izgubit će svoj sjajan život u kafiću.

Depopulacijska agenda vladajuće elite ima još jedan problem, žene koje su rađale žive dulje – ne zna se zašto. Gotovo bi čovjek pomislio da su žene tu zbog rađanja – jer gayevima ne trebaju. Elita bi da se ne rodimo, a ako se i rodimo, da što prije odemo. Osim što donose eliti neželjena bića na svijet, tu je dodatni problem što i same žene koje su rađale žive dulje od naprednih.

Svi mi u životu taložimo neku statistiku tijekom svojih života, i izvodimo neke osobne zaključke. Kažemo si: možda se varam, ali kad saberem svu rodbinu, prijatelje, poznanike i sve iz-druge-ruke, čini mi se da rak dojke proporcionalno više pogađa žene koje nisu rađale. Kao da prokleta priroda nije stvorila ženske grudi samo za erogenu zonu, već ako dijete nije tu imalo svoje male prste, neće biti dobro. Kada negdje pročitate potvrdu toga (link), onda si kažete – “Znao sam”.

Čini se da trudnoća baš i nije tako jednosmjerna. Ako trudnica ima oštećenje na srcu, matične stanice iz fetusa će proći krvotokom sav put u suprotnom smjeru i nastojati popraviti štetu na majčinu srcu. Fascinantno, zar ne!

Mothershurtinjured

stemcells

 


 

Evo opet nepopularne binarnosti spolova: DNK muškog djeteta (to je ona vrsta ljudskih bića s XY kromozomima, za razliku od onih s XX) nekako nalazi put do majčina mozga i tamo ostavlja svoj trag. Time štiti majku od budućeg Alzheimera. (link)

malebabiesdna

protectalzheimer

Da li majčin organizam uzima uzorak DNK svog dječačića da bi njeno tijelo spravilo mlijeko sasvim drukčije recepture za dječake od onog za djevojčice, ili se fetusov DNK nekako “probija uzvodno” da bi isporučio važnu informaciju? Svejedno, benefit je uzajaman.

Zato, drage djevojke i žene, ako zbog ničega drugog, onda rađajte zbog vlastita zdravlja!

Izvor:http://liveactionnews.org/viral-facebook-video-shows-remarkable-mother-child-bond-in-utero/

 

 

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: