Vojske i parodije

Na slici dolje su ministrice koje vode Ministarsva obrane Švedske, Norveške, Nizozemske i Njemačke – simpatične žene. Ali se pojedini njihovi preci, strah-i-trepet Vikinzi i Goti, sigurno preokreću u grobu zbog najnovijeg razvoja događaja. Teško da bi oni trpjeli da je Stockholm svjetska prijestolnica (multi)kulturno silovanih žena, odmah iza Lesota; gdje god taj Lesoto već bio.

Ministarstvo obrane Rusije vodi vrlo strog lik (slika dolje).

Nagradno pitanje: Čije vojske će se neprijatelj više bojati?

Ili, da ste vi multikulturni, u koju biste se  državu radije otputili na silovateljski tulum? Da ste takav bliskoistočni ili dalekoafrički desničar da znate čitati samo s desna na lijevo, kako biste mogli odoljeti pozivu ovih ljupkih oružanih snaga?

screen-shot-2015-10-30-at-11-31-06-am

Koliko god vi bili multikulturni, siguran sam da ovoga namrštenoga ne biste voljeli gledati ni preko nišana svog prsluka s eksplozivom.

Kada vaši prenapuče Vikingland, ostaje samo Amerika. Američku vojsku polako preuzimaju gayevi i transgenderi. Netko bi rekao da se ona lagano feminizira.

Već je bilo govora o epidemiji homoseksualnih silovanja u samoj američkoj vojsci. Bolestima iz američkog teško bolesnog društva je najduže trebalo da se probiju u vojsku. I sada se bolesti šire unutar nje. Za jedne se radi o bolesti, za druge o napretku.

Iz američke vojske je (nečasno) otpušten vojnik koji je branio afganistanskog dječaka od silovatelja (link).

Seksualno-politička podobnost je postala glavna značajka američke vojske. Ovo danas je klimaks. Zanimljivo: od početka seksualne revolucije američka vojska nije pobijedila niti u jednom ratu. Još jedna slučajna podudarnost?

Evo kako izgledaju visoke časnice američke vojske:

Generals-8
Prvi(a) transgender spodoba kao časnik
Generals-2
General-brigadirka Tammy Smith (desno), sa svojom istospolnom suprugom Tracy Hepner

Jedan komentator kaže:

“U Obaminoj vojsci se gay, lezbijski i transgender frikovi promoviraju na najviše pozicije alarmantnom brzinom. Najnekompetentnije osobe dobivaju vitalne pozicije admirala, komandanata i generala.”

Generals-7

Komentator nastavlja dalje:

“Dok gledate sve ove bolesne fotografije, razmislite kakvu sliku one šalju našim neprijateljima? Jesu li to slike snage ili slabosti? Ako ste pošteni sami sa sobom, priznat ćete da niti jedna ne projicira ratnički duh koji bi trebali posjedovati sve vojne vođe. Naši neprijatelji po svijetu, kada ih vide, mora da se histerično smiju. Možete li im zamjeriti?”

2012-06-21-alexander-2.jpg
Mora da se ISILU-u tresu gaće od ovakvih neprijatelja

Amerikanci, koji polako gube vezu između mozga i međunožja, poduzeli su studiju o borbenim jedinicama koje uključuju žene i one bez njih.

Čudu nije bilo kraja kada je studija pokazala da su najbolje (najsmrtonosnije) borbene jedinice one u kojima nema žena. Ženski marinci su bili više podložni ozljedama kada su bili u fizički zahtjevnim situacijama. Muški marinci koji čak i nisu pohađali pješačku obuku su pogađali puškom M4 s uspjehom 44%, u usporedbi sa ženskim marincama od 28%. Međutim, to još nitko nema hrabrosti priopćiti genderistima, a kamoli feministicama. Ipak, rezultati neće spriječiti pentagonske političare u gender-naumu za svoj veliki vojni eksperiment.
http://www.wnd.com/2015/09/marines-best-combat-units-have-no-women/

Politička korektnost nema kraja. Evo na što US Army prisiljava normalne vojnike:

People-Belly.jpg
Vojska prisiljava vojnike nositi simulatore trudnoće da ih se nauči empatiji – tako kažu feministice – no jasno je da “dykes” uživaju ponižavati jadne pljugere. Što li talibani misle o ovome?
PG.jpg
Vojnik oblači slatke visoke petice po naredbi (domine, ženskog generala bi se reklo). Zato da se vojnike poduči da simpatiziraju sa ženama. Vojska postoji da bi simpatizirala sa ženama.

O tome kako pentagonski političari feminiziraju američku vojsku (onaj dio koji to neće bez naredbe), te kako im je važno usrećiti feministice, više pročitati ovdje.

Kako je svijet različit: dok se američki istospolni vojnici malo grle – malo siluju, dotle ruska vojska provjerava da im vojnici nemaju gay tetovaže.
http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-soldiers-face-gay-tattoo-check/474484.html

Ostaje i dalje ono nagradno pitanje: Koje vojske bi se neprijatelj mogao više bojati?


Izvor: http://www.ambrosekane.com/2015/10/09/truth-in-pictures-many-high-ranking-u-s-military-officers-are-weak-incompetent-lesbian-or-transgendered/


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Oglasi

One thought on “Vojske i parodije

Add yours

  1. loš članak. Amerikanci su najveći agresori i prijetnja svijetu, bili su u prošlosti a i sada su isto ako ne i gori

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: