Epidemija homoseksualnih silovanja u američkoj vojsci

U najnovijoj studiji APA (American Psychological Association) se navodi da su homoseksualna silovanja u američkoj vojsci 15 puta češća nego što to govore službeni izvještaji.
howtorapeas9394.jpgSlužbeni izvještaji: Jedno istraživanje govori da je 2011. bilo 19.300 homoseksualnih napada, a već 2012 je bilo 26.300.

Drugo kaže za 2014 da je 12.000 muškaraca bilo napadnuto (terminologija: neželjeni seksualni kontakt, uključujući silovanje i druge napade ili pokušaje da se oni počine).

Od 12.000 muških žrtava, njih 3.850 je u 2014. prijavilo “penetrativni” napad. Prema APA studiji to treba računati s faktorom “15 puta više”. Što znači da je godišnje 180.000 slučajeva homoseksualnih zlostavljanja u američkim oružanim snagama. Od toga 57.750 penetrirajućih, tj. homoseksualnih silovanja.

10 minuta nakon što pročitate ovaj članak, 1 američki vojnik će negdje biti silovan. Današnji dan će završiti s 158 silovanih američkih vojnika. Dok prođe tjedan, eto 1.110 silovanih američkih vojnika diljem SAD i svijeta. Stoga se može reći da vojska SAD trpi teške gubitke i bez neprijatelja. Jer žrtve završavaju kao PTSP, oštećene za cijeli život.

Do 1993. je bila potpuna zabrana homoseksualcima u američkoj vojsci.

Godine 1993. je implementirana politika “Ne pitaj i ne govori” (“Dont Ask, Dont Tell”), koja je dopuštala gayevima da služe u vojsci sve dok svoje seksualne aktivnosti drže privatnima. Međutim, ni to nije bilo još dovoljno.

Obama je i ovu odredbu maknuo, te je američka vojska postala “gay-friendly”. Kritičari su tvrdili da će to povećati broj homoseksualnih silovanja u oružanim snagama.

Kritičari su proglašeni neznalicama i zatucanima.

Prema APA studiji, vojnici koji su služili u Iraku i Afganistanu, a koji su seksualno zlostavljani, pate od puno težih simptoma PTSP i suicidalnih misli nego oni koji nisu zlostavljani.

Homoseksualno silovanje kod žrtve uništava njegov identitet, sliku koju je imao o sebi i projicirao kao o muškarcu.

gay_military.pngPitanje je na što to liči vojska sastavljena od pervertita, pomiješanih s njihovim ustrašenim potencijalnim žrtvama – koje se više brinu o svojoj pozadini nego o neprijatelju.

Nevjerojatno je kako se ova gay silovanja često iskorištavaju u korist gay pokreta. Dobro ste pročitali: “u korist”. Kako? Zato što ima silovanih gayeva. I da su oni silovani zato što su drukčiji.

Eto, kao da silovatelji, koji sodomiziraju druge, nisu homoseksualci! Pa, koje su onda oni slovo, ako ne spadaju pod (L)GBT?

Cijela priča opet podsjeća na homoseksualce u nacističkim logorima: homoseksualci uvijek ispadnu žrtve: čak i kada ubijaju jedni druge. Vidi: “Hitler – homofrend godine 1921,1922…1945“.

Ako je netko mislio da ne može biti gore, može: Obama je nominirao otvorenog homoseksualca, Erica Fanninga za ministra obrane. Bez sumnje da će svi američki vojnici postati još crvenije krpe za svoje neprijatelje na bojnom polju. Stoga slijedeći citat i nije više smiješan:

Screenshot - 11.12.2015. , 14_26_32.png
“Kada sam ušao u vojnu službu, biti homoseksualac je bilo zabranjeno – onda je postalo opcionalno – a sada je legalno. Izlazim van prije nego Obama to napravi obaveznim.”

Dozvoljavanje homoseksualcima da otvoreno služe u vojsci je dalo potpuno novo značenje “koheziji borbene jedinice”:

Američki vojnici poslani u Afganistan koriste Craiglist mobilnu aplikaciju za upoznavanje i seks u bazama diljem ratom opustošene zemlje, što dovodi do zabrinutosti o padu discipline u prekomorju.

Vojni zapovjednici su zabranili svom servisnom osoblju, a koje nije međusobno u isto/razno-spolnom braku, da imaju seks dok su u zoni borbenog djelovanja.

Većina postova na Craiglist-u uključuje muške vojnike koji traže seks s drugim muškarcima – što bi bilo kažnjivo po bivšem kodu “Ne pitaj Ne govori”.

Svaki časnik koji bi tu nešto pokušao poduzeti, uništio bi si karijeru od strane gay-friendly tabora. Zato većina njih zatvara oči na to kako seksualni odnosi razaraju borbenu jedinicu, i kako gayevi formiraju još snažniju lavander-mafiju unutar vojske.

U javnim raspravama o silovanju u vojsci cijelo vrijeme je fokus na ženama (silovatelji su muškarci). No, većina silovanih u američkoj vojsci su zapravo muškarci.

Evo i jednog vojnog priručnika. Scenarij: kaplar Carl je prošli tjedan izgubio nekoliko marinaca u zasjedi i osjeća krivicu zbog toga, a istovremeno ga muči što mu njegov dečko prijeti da će ga ostaviti. Što biste vi, kao budući vodnik trebali poduzeti u vezi s tim, stoji u “Pitanjima i zadacima” udžbenika za dočasnike US Army.

21lj3nm.jpg

Polako ali sigurno na scenu stupa negativna selekcija u američkoj vojsci. Seksualno-politička podobnost na djelu. Američka vojska svake godine gubi jednu cijelu brigadu iz seksualnih (perverznih) razloga. A niti 5 divizija seksualno napadnutih bez obavljenog silovanja nije presretno više služiti u takvoj vojsci. Zaista se isplatila homoseksualizacija američkog društva sve do vojske! Uskoro će se malo tko normalan dragovoljno javljati u vojnu službu, bez obzira na sve beneficije. Može se očekivati i prisilno novačenje, te posljedično bježanje mladića u druge države.

Inače, zajedno s brisanjem zabrane sodomije niti zoofilija više nije zabranjena u američkoj vojsci.

Spomenuta studija se bavi samo silovanim muškarcima. Što je sa životinjama, to se ne zna.

Da li se i mogao očekivati drukčiji razvoj događaja u državi gdje je homoseksualnost postala državna religija – i kojoj je globalno širenje sodomije prioritet #1 vanjske politike?

Baš i nije.

gay-military.jpg


 

Izvori: http://www.washingtontimes.com/news/2015/nov/3/gay-rape-military-underreported-pentagon/?page=all

http://www.nowtheendbegins.com/obamas-new-gay-friendly-military-experiencing-penetrative-male-rape-epidemic/

http://barbwire.com/2014/09/19/male-male-rape-epidemic-obamas-pro-deviancy-military/

http://the-american-catholic.com/2013/08/05/the-obama-army/

http://www.strangetruenews.com/2013/05/shock-report-10700-men-raped-in-us.html


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: