Isprani mladi mozgovi podržavaju POST-POROĐAJNI pobačaj (do 5 godina)

Probudili smo se tek kada se s tzv. “zdravstvenim” odgojima seksualizacija spustila do djece osnovnoškolske dobi. Uz pomoć pomno upakiranih lažnoznačnih riječi liberali otimaju djeci djetinjstvo kako bi perveznjacima pripremili njihove žive igračke.

A što je s vrhom obrazovnog sustava, gdje sve počinje? Tamo se pod akademskim slobodama otvaraju teme koje će se tek pustiti u društvo. Homoseksualnost je prošlo svršeno vrijeme tamo. Danas je to razumijevanje za pedofile. Sveučilišta su potpuno preuzeli liberali.

Kakvi se mozgovi pune i uzgajaju na američkim sveučilištima vidi se po jednoj namještenoj anketi-peticiji za potporu studenata za POST-POROĐAJNI pobačaj (opet jedna gluporiječ poput istospolnog “braka”).

To bi značilo ubijanje djeteta nakon što se dijete rodi, pa sve do njegovog 5.rođendana. Nije definirano da li se isto traži komadanje “subjekta” kao kod pred-porođajnog pobačaja. (vidi: Krikovi iz maternice)

“Anketar” je tražio potpise studenata da podrže takav “pobačaj” za već rođenu djecu. Pogledajte cvijet američke inteligencije kako potpisuje peticiju da se omogući ubijanje djece do 5 godina starosti. “Ah, opet to grozno represivno zaostalo društvo nešto ne dopušta – i koči napredak. I opet neki ljudi ostaju na krivoj strani povijesti – te su liberali tu da ukažu na zatucanost.” Bilo bi najbolje da liberali najprije na samima sebi provedu sve što zagovaraju.

Liberali – ubojiti humanisti.

SC_23.10.2015. , 19_36_31 SC_23.10.2015. , 19_37_02 SC_23.10.2015. , 19_37_18 SC_23.10.2015. , 19_40_14 SC_23.10.2015. , 19_40_35

Da ne povjeruješ!

Evo videa:

Izvor: http://liveactionnews.org/four-non-religious-reasons-to-be-pro-life/

Najprije imate riječ koja godinama i generacijama znači jednu stvar. Onda liberali uz istu riječ prikrpe nešto sasvim novo. Tako smo dobili “istospolni BRAK”.

Sada evo POST-POROĐAJNI pobačaj. Opet jedan pojam tipa “drveno željezo”. Sve kako bi nešto ružno postalo prihvatljivije.

Sada su osobne zamjenice “on” i “ona” odjednom diskriminirajuće za ove liberalne luđake i izmišljaju nove. Ima li to kraja?


(dopuna 05.11.2015.)

Prateći gdje je sve prenešen ovaj tekst naišao sam na web-stranicu “Novi život” i članak On već 16 godina svakodnevno fotografira svoju kćerku, a posljednja fotografija ostavlja bez teksta  Svoju djevojčicu je tata fotografirao svaki dan od rođenja do 16.rođendana. Video načinjen od sabijenih sličica tijekom 16 godina traje ovdje 4 minute i 44 sekunde.

Samo da se zna kako izgleda dijete sa 5 godina, evo zaustavljenog video na 1:12, na njenom 5.rođendanu._SP32-20151105-155956

Ovo je slika djevojčice Lotti – trenutak kada bi konačno bila spašena od mogućnosti tzv. “POST-POROĐAJNOG POBAČAJA”, a za koji potpisuju ovi isprani budući akademski mozgovi (ako uopće znaju što potpisuju: ili je to automatski refleks na riječi “ženska prava”).

Nisu ni sami puno stariji od Lottinih 16.

Oni bi dakle htjeli da se u ime ženskih prava ima na raspolaganju 5 godina, odnosno 1 minutu i 11 sekundi (od 4:44 za 16 godina), da se Lotti može ubiti, pardon: “pobaciti ju” post-porođajno, kako to umilno kažu.

Pogledajte cijeli život male Lotti od 0 do 16. godine sabijen u manje od 5 minuta.


Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: